hansgrohen suihkumuodot

Valitse juuri sinulle ja oikeaan tilanteeseen sopiva suihkumuoto

Joka on kokenut hansgrohen aistikkaan suihkumuotojen maailman, ei halua enää koskaan suihkuttaa vaatimattomammin. Kehitämme ja optimoimme talon omassa suihkulaboratoriossa suihkumuotoja, jotka sopivat henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Riippumatta siitä, onko kyse päivittäisestä henkilökohtaisesta hygieniasta, rentoutumisesta tai virkistymisestä – toistakymmentä erilaista suihkumuotoa täyttävät kaikki toiveesi.

Find assembly instructions for kitchen products.
Raindance Select S 120 -käsisuihku tuo kolmella suihkumuodollaan RainAir, Rain ja Whirl vaihtelua jokapäiväiseen suihkuun.

Jokaiselle suihkuttelijalle oikea suihkumuoto

Suihkutottumustutkimukset osoittavat, että on olemassa kolme erilaista suihkuttelijatyyppiä: Suihkunautiskelija hemmottelee itseään mielellään pehmeällä suihkulla. Tehosuihkuttelija aktivoi mielellään nopeasti kaikki aistinsa. Kohdesuihkuttelija nauttii mieluiten hierovasta tunteesta.

Koska haluamme hansgrohella, että jokainen perheessä voi nauttia henkilökohtaisesta suihkutyylistään, olemme yhdistäneet kaikille kolmelle tyypille tarkoitetut suihkumuodot yhteen tuotteeseen. Raindance Select S 120 -käsisuihkussa voidaan vaihtaa suihkumuotojen RainAir, Rain ja Whirl välillä. Päätä siis omien mielihalujesi mukaisesti haluatko rentoutua, herätä vai saada hieronnan – kaikki mukavasti napin painalluksella.

UUTTA: Hellä, hieno ja vähäroiskeinen PowderRain valloittaa kaikki aistit

hansgrohe on jälleen luonut uuden innovatiivisen suihkumuodon: rmikrohienoista pisaroista koostuva PowderRain tuottaa maksimaalista nautintoa kaikille aisteille. Hieno vesisuihku on eritysen pehmeä iholle, hiljainen sekä roiskuu tavallista suihkua vähemmän. Tähän suihkuun hansgrohen suihkuexpertit latasivat kaiken osaamisensa. Tuloksena uskomattoman nautinnollinen suihku.

PowderRain-suihkun löydät  Raindance Select PowderRain käsisuihkuista, yläsuihkuista ja Showerpipe-suihkukokonaisuudesta
UUSI PowderRain suihku

Hellä ja hiljainen mikrohienojen pisaroiden ansiosta

Millä suihkumuodolla hemmottelet itseäsi mieluiten?

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman suihkumuotoja, joilla voit muodostaa oman hemmottelusuihkusi yksilöllisesti. Löydä itsellesi hansgrohen suihkumuoto, jolla voit huuhdella arkipäivän pois iholtasi:

  1. RainAir: Runsas sadesuihku, jonka suuret pisarat saadaan aikaiseksi sekoittamalla veteen ilmaa suihkupään sisällä. Ilmalla rikastettu vesi tuntuu erityisen pehmeältä ja täyteläiseltä, se helmeilee iholla ja kietoo sinut ihanaan hyvänolon tunteeseen. Hyväily tuntuu pehmeältä kesäsateelta ja on kuin luotu nautiskelijalle.
  2. Rain: Voimakas sadesuihku virkistävällä raikkaudella koko keholle. Miellyttävä vesisuihku sopii erinomaisesti sampoon poishuuhteluun. Suihkumuoto on täsmälleen oikea, mikäli haluat aktiivisen aloituksen päivään tai tankata energiaa.
  3. Whirl: Pyörteinen hierova suihku, joka huuhtelee raskaan päivän pois. Se laukaisee erityisesti niskan ja olkapäiden alueen lihasjännityksiä. Ruuvimainen kierresuihku kulkee pyörien kuin hierojan sormet iholla. Ihanteellinen valinta stressin purkamiseen tai kun haluat suoda itsellesi urheilun jälkeen annoksen hyvää oloa.
  4. PowderRain: Erityisen hellä suihkumuoto, jonka avulla irtaudut arjesta. Mikrohienot pisarat tuntuvat iholla silkinpehmeiltä ja kaikessa hiljaisuudessaan luovat rentouttavan tunnelman. Pienenpienet pisarat myös roiskuvat vähemmän, mikä tarkoittaa vähemmän siivottavaa suihkussa.

Muita hansgrohen suihkumuotoja ovat mm. RainStream, CaresseAir, IntenseRain, Massage, Mono, TurboRain, Rainflow, Mix ja SoftRain. Lisätietoja kuvagalleriassa.

hansgrohen suihkumuotojen yleiskatsaus – inspiroidu kauneimmista vesisuorituksista

Suihkumuotojen moninaisuus, joka tuo vaihtelua jokapäiväiseen suihkuusi

Monet hansgrohen tuotteet yhdistelevät yhtä tai useita suihkumuotoja käsisuihkussa, yläsuihkussa tai sivusuihkussa. Näin voit nauttia jokaisella suihkukerralla eri vesisuorituksista – toisinaan annat pisaroiden rummuttaa ihoasi, toisinaan kierrät hanat auki herätäksesi kunnolla.

hansgrohen suihkumuotojen erikoisuus: Niihin liittyvät sellaiset teknologiat kuten esim. EcoSmart tai AirPower. EcoSmart pienentää vedenkulutusta kestävästi, mutta vaikutus pysyy käytännössä samana. AirPower sen sijaan sekoittaa veteen ilmaa – pisarat muuttuvat näin täyteläisimmiksi ja pehmeämmiksi. Vesi- ja energiakulusi laskevat.

Riippumatta siitä virkistätkö aistejasi IntenseRain-suihkulla, tavoitteletko Mono-suihkulla kohdistetusti hyvää oloa vai huuhteletko RainFlow-suihkulla arkipäivän stressin pois: Jokainen hansgrohen suihkumuoto on vesitaidetta, joka muokkaa arvokkaasta luonnonvarasta hyvänolon elämyksen. Ja lisäksi tekee suihkuttelusta lempipuuhaa.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi