hansgrohen suihkumuodot

Valitse itsellesi ja tilanteeseen sopiva suihkumuoto

Joka on kokenut hansgrohen aistikkaan suihkumuotojen maailman, ei halua enää koskaan käydä suihkussa millään muulla kuin hansgrohen suihkulla. Kehitämme ja optimoimme suihkutyyppejä omassa suihkulaboratoriossamme niin, että ne täyttävät henkilökohtaiset tarpeesi. Riippumatta siitä, onko kyse päivittäisestä kehonhuoltorutiinistasi, rentoutumisesta tai virkistymisestä – 14 erilaista suihkumuotoa täyttävät kaikki toiveesi.

Spray type Rain from shower system Crometta.
Rain suihkumuoto: Tämä voimakas, raikas sadesuihku virkistää kuplivalla raikkaudella, se on täydellinen alku päivällesi.

Jokaiselle oikea suihkumuoto

Käsisuihkun hienosta ja hellästä vesisuihkusta, yläsuihkun ylelliseen kesäiseen runsaaseen sateeseen: Eri suihkumuodot voivat tuntua hyvin erilaisilta. Laajalla vailkoimalla erilaisia suihkuja ja suihkumuotoja täytämme asiakkaidemme yksilölliset suihkutoiveet. Käytännön testi ovat osoittaneet, että on olemassa kolme erilaista suihkutyyppiä:

  • Suihkunautiskelijat rakastavat hemmotella itseään pehmeällä, rentouttavalla sadesuihkulla.
  • Tehosuihkuttelijat arvostavat voimakasta suihkua, joka herättää aamulla nopeasti ja aktivoi kaikki viisi aistia.
  • Kohdesuihkuttelijat nauttivat mieluiten hierovasta suihkusta, joka huuhtoo pois päivän kireyden ja rentouttaa lihakset.


Me hansgrohella haluamme, että jokainen perheenjäsen voi nauttia juuri omasta lempisuihkustaan tai vaihtaa nopeasti suihkutunteesta toiseen. Siksi keksimme Select-painikkeen – jotta voit vaihtaa suihkumuodon aina kun siltä tuntuu. Ergonomisesti, vaivattomasti ja nopeasti napin painalluksella.

UUSI PowderRain suihku

Hellä ja hiljainen mikrohienojen pisaroiden ansiosta

Millä suihkumuodolla hemmottelet itseäsi mieluiten?

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman suihkumuotoja, joilla voit muodostaa oman hemmottelusuihkusi. Löydä itsellesi hansgrohen suihkumuoto, jolla voit huuhdella arkipäivän pois iholtasi:

  1. RainAir: Runsas sadesuihku, jonka suuret pisarat saadaan aikaiseksi sekoittamalla veteen ilmaa suihkupään sisällä. Ilmalla rikastettu vesi tuntuu erityisen pehmeältä ja täyteläiseltä, se helmeilee iholla ja kietoo sinut ihanaan hyvänolon tunteeseen. Hyväily tuntuu pehmeältä kesäsateelta ja on kuin luotu nautiskelijalle.
  2. Rain: Voimakas sadesuihku virkistää raikkaudella koko keholle. Miellyttävä vesisuihku sopii erinomaisesti sampoon poishuuhteluun. Suihkumuoto on täsmälleen oikea, silloin kun haluat aktiivisen aloituksen päivään tai ladata energiaa.
  3. Whirl: Pyörteinen hierova suihku, joka huuhtelee pois raskaan päivän. Se laukaisee erityisesti niskan ja olkapäiden alueen lihasjännityksiä. Ruuvimainen kierresuihku kulkee pyörien, kuin hierojan sormet iholla. Ihanteellinen valinta stressin purkamiseen tai kun haluat suoda itsellesi urheilun jälkeen annoksen hyvää oloa.
  4. PowderRain: Erityisen hellä suihkumuoto, jonka avulla irtaudut arjesta. Mikrohienot pisarat tuntuvat iholla silkinpehmeiltä ja kaikessa hiljaisuudessaan luovat rentouttavan tunnelman. Pienenpienet pisarat myös roiskuvat vähemmän, mikä tarkoittaa vähemmän siivottavaa suihkussa.

Muita hansgrohen suihkumuotoja ovat mm. RainStream, CaresseAir, IntenseRain, Massage, Mono, TurboRain, Rainflow, Mix ja SoftRain. Lisätietoja kuvagalleriassa.

hansgrohen suihkumuotojen yleiskatsaus - anna veden kauneuden inspiroida sinua.

Suihkumuotojen monipuolisuus, tuo vaihtelua jokapäiväiseen suihkuusi

Monet hansgrohen tuotteet yhdistelevät yhtä tai useita suihkumuotoja käsisuihkussa, yläsuihkussa tai sivusuihkussa. Näin voit nauttia jokaisella suihkukerralla eri suihkumuodoista – toisinaan annat pisaroiden hoitaa hellästi ihoasi, toisinaan kierrät hanat auki herätäksesi kunnolla.

hansgrohen suihkumuotojen erikoisuus: Niihin liittyvät sellaiset teknologiat kuten esim. EcoSmart tai AirPower. EcoSmart pienentää vedenkulutusta, mutta elämys pysyy käytännössä samana. AirPower sen sijaan sekoittaa veteen ilmaa – pisarat muuttuvat näin täyteläisimmiksi ja pehmeämmiksi. Vesi- ja energiakulusi laskevat.

Riippumatta siitä virkistätkö aistejasi IntenseRain-suihkulla, tavoitteletko Mono-suihkulla kohdistetusti hyvää oloa vai huuhteletko RainFlow-suihkulla arkipäivän stressin pois: Jokainen hansgrohen suihkumuoto on vesitaidetta, joka muokkaa arvokkaasta luonnonvarasta hyvänolon elämyksen. 

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi