Perheihmisille

Modernisti varustettu kylpyhuone nykyaikaiseen vesinautintoon

Kodikas kylpyhuone tarjoaa rennon vesinautinnon koko perheelle. Maanläheiset pastellivärit ja luonnon materiaalit huolehtivat lämpimästä tunnelmasta. Toiminnallinen sisustus saa lisää yksilöllisyyttä tyylikkäistä puuelementeistä ja eleganteista tarvikkeista. Symmetrinen huonekonsepti korostaa suoralinjaista muotoilua ja on sopusoinnussa hanojen pelkistettyjen muotojen kanssa.

Hyvänolon kylpyhuone ja lämpimät puunsävyt.
Kodikas sisustus ja moderni kylpyhuone

Perhekylpyhuoneen hyvänolon tunnelma ja luonnollinen eleganssi

Haluaisitko sisustaan uuteen tai rakkaudella remontoituun kotiisi hyvänolon kylpyhuoneen, jossa on lämmin tunnelma? Suunnittele suorakulmaiseen pohjapiirustukseen symmetrinen tilajako, jotta voit hyödyntää käytettävissä olevaa tilaa parhaalla mahdollisella tavalla. Peiliakselin vasemmalla ja oikealla puolella sisustukseen kuuluu kummallakin sivulla identtisesti varustetut pesupaikat. Vastakkaiset puiset kylpyhuonekalusteet, suoralinjaiset pesualtaat ja krominhohtoiset hanat ovat keskenään sopusoinnussa. Amme on asennettu huoneen pakopisteeseen. Vasemmalla ja oikealla käytännölliset säilytystilat antavat tilaa tarvikkeille. Maanläheiset vaaleat värisävyt tekevät tunnelmasta lämpimän luonnollisen. Huvilatyyliä edustavat lamput ja huolellisesti järjestetyt tarvikkeet korostavat yksilöllistä tyyliä ilman, että sisutus on liian täynnä.

Modernit hanat luovat tehokkaan vesinautinnon perhekylpyhuoneessa

hansgrohen Metris-sarjan hanat asettavat pelkistetyllä muotokielellään elegantteja sävyjä kodikkaaseen kylpyhuoneeseen. Pehmeästi kaarevat linjat ja kiiltävät kromatut pinnat ovat harmoniassa lämpimän kylpyhuonedesignin kanssa. Hanojen innovatiiviset hansgrohe-teknologiat huolehtivat mukavasta ja ympäristöystävällisestä veden käsittelystä.

Modernit hanat lämpimässä tunnelmassa

Puuelementit ja maanläheiset värisävyt muodostavat kodikkaassa perhekylpyhuoneessa taustan krominhohtoisten, pelkistettyjen hanojen muotoilulle.

Kodikas kylpyhuone, jossa on puuelementit ja kromatut hanat.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi