Aurinkoisille luonteille

Luonnollinen välimerellinen kylpyhuone poikkeuksellisissa värisävyissä

Epätavallinen kylpyhuonedesign syntyy luovasta värien ja materiaalien yhteispelistä. Luonnollinen sisustus hakee inspiraationsa välimerellisestä tyylistä ja yhdistää klassisia muotoja moderneihin elementteihin. Innovatiivinen teknologia huolehtii mukavasta ja resursseja säästävästä vesinautinnosta hyvän olon kylpyhuoneessa

Kylpyhuone, pronssinen amme ja pastellisävyiset kontrastit.
Erikoisia ideoita pienessä tilassa

Ainutkertainen kylpyhuone, jossa on moderni sisustus ja etelän tunnelma

Saatko inspiraatiota etelän lämpimästä tunnelmasta? Toivotko kylpyhuoneeseesi luonnollista sisustusta, jossa on poikkeuksellisia sävyjä? Kylpyhuone, jonka pohjapiirustus on ahdas, mutta joka on suunniteltu modernisti tai remontoitu korkealaatuisesti, vaikuttaa pastellivärisissä perussävyissä avarammalta. Hiekkakiven hennon okranväriset seinäpinnat ja vaaleanharmaa vahvistavat pienen ikkunan valoefektiä ja huolehtivat välimerellisestä tunnelmasta. Vaaleat ja suuret lattialaatat muodostavat hillityn perustan uskalletuille pronssin ja tummanruskean sävyille. Luonnollisen näköinen ja pieniosainen louhekivimosaiikki luo pesualtaalla ja pienten seinäsyvennysten taustana lämpimiä kontrasteja. Suoralinjaiset kylpyhuonekalusteet ja tyylikkäät seinäsyvennykset tarjoavat kylpyvälineille tilaa sekä huolehtivat tilavasta sisustuksesta.

Innovatiivisia teknologioita käytännölliseen vesinautintoon poikkeuksellisessa kylpyhuoneessa

Hillitty värisuunnitelma nostaa vapaasti seisovan ammeen ja kynnyksettömän suihkun esille tilassa. Maanläheiset sävyt korostavat kylpyhuoneen nautintoaluetta ja yksilöllisen rauhantyyssijan tyyntä luonnetta. Metris-sarjan modernit hanat voimistavat selkeillä, kirkkailla krominhohtoisilla pinnoillaan poikkeuksellisen kylpyhuonedesignin yksilöllisyyttä. Hanarungon sisälle kätketyt innovatiiviset teknologiat vastaavat mukavasta vesinautinnosta ja vastuullisesta resurssien käsittelystä.

Moderni hana luonnollisessa ympäristössä

Modernit hanat luovat krominhohtoisia sävyjä ja tarjoavat mukavan vesinautinnon välimerellisessä kylpyhuoneessa, jonka design on poikkeuksellinen.

Poikkeuksellinen unelmakylpyhuone, pronssinen amme.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi