Moderni käsisuihku – lapsellisen helppo käyttää.
Ylivoimainen yhdistelmä tyyliä ja toiminnallisuutta

hansgrohe hanat ja suihkut kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone ei ole vain pesuhuone – se on hyvänolon oleskelutila. Monipuoliset suihkut ja uudet materiaalit, kuten lasi, antavat kylpyhuoneelle uuden ja nykyaikaiseen ilmeen. hansgrohen tuotteet tekevät kylpyhuoneestasi mukavamman. Sukella hansgrohen kylpyhuonemaailmaan ja löydä vaikuttavat tyylimaailmat, innovatiivinen muotoilu sekä hyödylliset toiminnot.

hansgrohe-merkin uudet tuotteet

Löydä korkealuokkaisen kylpyhuonedesignin uutuudet

Suunnittele kylpyhuoneesi yksilöllisesti hansgrohen suihkuilla, hanoilla ja termostaateilla

Kylpyhuoneesi suunnittelulla on merkittävä rooli, kun sisustat uutta kotiasi tai teet remonttia. Nykyään kylpyhuoneen suunnittelussa painotetaan toiminnallisuuden lisäksi tyyliä. Hana ja suihku ovat erottamaton osa sisustusta. Vastuullisen vesinautinnon mahdollistavien innovatiivisten teknologioiden lisäksi keskitytään ergonomiseen mukavuuteen ja esteettiseen nautintoon. Selaile laajaa tuotevalikoimaamme, ja löydä itsellesi sopivat hanat ja suihkut omaan hyvänolon keitaaseesi. Ota huomioon design, värit ja eri toiminnot, joita tuotteilta odotat.

Inspiraatiota ja vinkkejä yksilöllisten kylpyhuonekonseptien toteutukseen

Moderni kylpyhuonemuotoilu vaatii kokonaisvaltaista suunnittelua. Merkittävien yksityiskohtien runsaus vaikuttaa sisustuskonseptiin ja on valmiina valittavaksi. hansgrohe on kokeneena kylpyhuonehanojen valmistajana luotettava kumppani kaikissa yksilöllisen kylpyhuonesuunnittelun kysymyksissä. Päätöksentekovaiheessa hansgrohe tukee sinua modernin kylpyhuoneen trendeillä ja uutuuksilla. Sukella unelmakylpyhuoneiden maailmaan ja nauti hansgrohen tyylimaailmoista.

Kun kylpyhuoneen suunnittelun toiminnalliset ja esteettiset reunaehdot on määritelty, löydät hansgrohen kylpyhuoneoppaasta hyödyllisiä vinkkejä suunnitelmasi toteuttamiseen. Ensisijaisia ovat tällöin kylpyhuonesuunnittelun, asennuksen, hoidon ja huollon menettelytavat.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi