Moderni käsisuihku – lapsellisen helppo käyttää.
Hanat, termostaatit, suihkut yms. nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen.

Ylivoimainen yhdistelmä tyyliä ja toiminnallisuutta: hansgrohe hanat ja suihkut kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone ei ole vain pesuhuone – se on hyvänolon paikka. Monipuoliset suihkut ja uudet materiaalit, kuten lasi, antavat kylpyhuoneelle uuden ja nykyaikaiseen ilmeen. hansgrohen tuotteet tekevät kylpyhuoneestasi entistä viihtyisämmän. Sukella hansgrohen kylpyhuonemaailmaan ja löydä vaikuttavat tyylimaailmat, innovatiivinen muotoilu sekä hyödylliset toiminnot.

hansgrohe uudet tuotteet

Löydä korkealuokkaisen kylpyhuonedesignin uutuudet

Suunnittele kylpyhuoneesi yksilöllisesti hansgrohen suihkuilla, hanoilla ja termostaateilla

Kylpyhuoneesi suunnittelulla on merkittävä rooli, kun sisustat uutta kotiasi tai teet remonttia. Nykyään kylpyhuoneen suunnittelussa painotetaan toiminnallisuuden lisäksi tyyliä. Hana ja suihku ovat erottamaton osa sisustusta. Vastuullisen vesinautinnon mahdollistavien innovatiivisten teknologioiden lisäksi keskitytään ergonomiseen mukavuuteen ja esteettiseen nautintoon. Selaile laajaa tuotevalikoimaamme, ja löydä itsellesi sopivat hanat ja suihkut omaan hyvänolon keitaaseesi. Ota huomioon design, värit ja eri toiminnot, joita tuotteilta odotat.

Inspiraatiota ja vinkkejä yksilöllisten kylpyhuonekonseptien toteutukseen

Moderni kylpyhuone vaatii kokonaisvaltaista suunnittelua. hansgrohe on kokeneena pesuallashanojen valmistajana luotettava kumppani kaikissa kylpyhuonesuunnittelun kysymyksissä. Päätöksentekovaiheessa hansgrohe tukee sinua modernin kylpyhuoneen trendeillä ja uutuuksilla. Sukella unelmakylpyhuoneiden maailmaan ja nauti hansgrohen tyylimaailmoista.

Kun kylpyhuoneen suunnittelun toiminnalliset ja esteettiset reunaehdot on määritelty, löydät hansgrohen kylpyhuoneoppaasta hyödyllisiä vinkkejä suunnitelmasi toteuttamiseen. Kylpyhuonesuunnittelussa ensisijassa ovat, asennukseen, hoitoon ja huoltoon liittyvät toimet. 

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi