Yin ja Yang kylpyhuoneessa

Mustavalkoinen kylpyhuone, selkeät muodot ja puristinen eleganssi

Mustavalkoinen kylpyhuone säteilee puristista eleganssia. Kaksivärikonsepti luo jännitettä ja rauhoittaa samalla. Sisustus yhdistää lineaarista tarkkuutta pehmeästi taipuisilla muodoilla ja korostaa kontrastien leikkiä. Aistikkaat valkoiset ja kromatut hanat toistavat motiivia muotoilussaan ja tarjoavat innovatiivista toiminnallisuutta moderniin vesinautintoon.

Kylpyhuoneen arvokkaat kontrastit

Kylpyhuone, jossa on mustavalkoinen sisustus ja puristinen muotokieli

Suunnitteletko modernia uudisrakennusta tai korkealaatuista remonttia? Ihailetko harmonista kontrastien tasapainoa? Valitse kaksivärikonsepti, ja suunnittele kylpyhuoneesi mustavalkoiseksi. Sisustus puristisessa tyylissä sopii selkeään ympäristöön. Tarkkojen linjojen ja pehmeästi pyöristettyjen muotojen viehättävä jännite tukee värien polariteettia. Tummilla lattialaudoilla vapaasti seisova amme pääse täydellisesti oikeuksiinsa huoneen keskellä. Sen valkoisena säteilevä pinta lupaa käsin kosketeltavaa iloa, ja kevyesti kaareutuvat muodot kutsuvat rentouttavaan vesinautintoon. Valkoiset ja mustat kylpyhuonekalusteet muodostavat elegantin kokonaisuuden. Raja toiminnallisen kylpyhuonesisutuksen ja ainutkertaisten kalusteiden välillä hämärtyy. Mustat nahkanojatuolit ja antelias siirtymä myös mustavalkoisesti sisustettuun makuuhuoneeseen korostavat asuinluonnetta.

Suoralinjaisia muotoja ja innovatiivista toiminnallisuutta moderniin vesinautintoon 

hansgrohe PuraVida -sarjan hanojen aistikkaat muodot korostavat mustavalkoisen kylpyhuoneen kaksoisestetiikkaa. Kapea, lattialla vapaasti seisova ammehana vaikuttaa keskellä huonetta elegantilta katseenvangitsijalta. Ainutlaatuiset muodot kätkevät innovatiivisia teknologioita: mukavaan vesinautintoon ja tietoisempaan resurssien käyttöön.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi