Aamu-unisille

Iloinen kylpyhuone, jossa on käytännöllinen sisustus ja eloisa väritys

Käytännöllisesti sisustetussa perhekylpyhuoneessa valo ja reipas väriyhdistelmä huolehtivat iloisesta tunnelmasta. Vaalein pastellisävyin maalatut pinnat ja rohkea auringonkeltainen värisävy tukevat päivänvalon vaikutusta kapeasti leikatussa kylpyhuoneessa. Toiminnallinen sisustus tarjoaa mukavuutta koko perheelle ja mahdollistaa huolettomat vesinautinnot.

Iloinen kylpyhuone, värit pastelli ja auringonkeltainen.
Iloinen ja aurinkoinen perhekylpyhuone

Käytännöllistä kylpyhuonedesignia ja rajoittamatonta toiminnallisuutta pienessä tilassa

Toivotko iloista kylpyhuonetta ja haluat yhdistää tiiviissä tilassa yksilöllistä muotoilua ja modernia toiminnallisuutta? Suunnittele tila vaaleissa harmaansävyissä ja tue päivänvalon vaikutusta aurinkoisella värikonseptilla. Ruutuikkunalla varustettu seinä muuttuu voikukan keltaisena hyväntuuliseksi katseenvangitsijaksi. Pastellinharmaat peruspinnat ja toiminnalliset kylpyhuonekalusteet hillityn tummanharmaina vaikuttavat sisustuksessa rauhoittavasti. Tilaa säästävä sisustus piilottaa kylpyhuonetarvikkeet kapeisiin kaappeihin ja huolehtii avarasta tilantunteesta. Kaksi pesuallasta ja yksi suuri kylpyamme kuuluvat perhekylpyhuoneen varustukseen. Suihku on sijoitettu tilan pakopisteeseen. Sen lasiseinä muodostaa vastakohdan vastapäätä olevalle rustiikkiselle ovelle.

Harmoninen muotoilu ja teknologinen mukavuus käytännöllisessä kylpyhuoneessa

Käytännölliseen kylpyhuoneeseen kuuluu luotettava toiminnallisuus. hansgrohen Logis-sarjan hanat ovat selkeillä muodoillaan ja pehmeästi kaareutuvilla pinnoillaan täydellisiä modernin kylpyhuonemuotoilun elementtejä. Selkeä muotokieli tuottaa yhdessä innovatiivisen teknologian kanssa käsinkosketeltavan nautinnon ja varmistaa samalla arvokkaan resurssin vastuullisen käsittelyn. Moderni vesinautinto näyttää tältä.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi