hansgrohe ComfortZone-testi

Lisää liikkumisvapautta ja mukavuutta pesualtaalla

Paljon liikkumisvapautta pesualtaalla, paras käyttäjäystävällisyys ja vähemmän vesiroiskeita: hansgrohe ComfortZone tarjoaa sinulle kerralla useita etuja. Se ilmaisee, miten paljon tilaa tarvitset hanan juoksuputken ja pesualtaan välillä. ComfortZonen avulla löydät sopivan hanan käsien- ja hiusten pesuun sekä korkeiden astioiden täyttämiseen.

Mikä hansgrohe ComfortZone on?

hansgrohe ComfortZone kolmena eri versiona.
hansgrohe ComfortZone tarkoittaa: erilaisia hanakorkeuksia ja juoksuputken pituuksia, jotka sopivat sinun yksilölliseen käyttötarpeeseesi.

hansgrohe tarjoaa sinulle monia erikokoisia hanoja. Valitse laajasta mallistostamme hana, joka sopii juuri sinun arkipäivääsi parhaiten. Millimetritiedot hanojemme nimissä kertovat sinulle hanojen juoksuputken korkeuden. Näin tunnistat jo yhdellä vilkaisulla, mikä hanakorkeus sopii parhaiten toiveisiisi – ja pesualtaaseesi. Nautit aivan uudenlaisesta vapaasta tilasta ComfortZonemme ansiosta.

ComfortZonen hyvät puolet yhdellä silmäyksellä:

  • hansgrohen pesuallashanojen valikoima on kattava. Löydät paljon erikorkuisia hanoja erimittaisilla ulottuvuuksilla. 
  • Valittavissa on myös useita malleja Bidette-käsisuihkulla erilaisiin tyyleihin sopivana.
  • Korkeat mallit sopivat esimerkiksi hiusten pesuun pesualtaalla tai korkeiden astioiden täyttämiseen.
  • Hanoja kaikkiin allasratkaisuihin: pieniin ja isoihin käsienpesualtaisiin ja tason päälle asennettaviin malja-altaisiin. Valikoimassa myös piiloasenteisia pesuallashanoja seinään asennettavaksi.

hansgrohe ComfortZone: Nauti lisääntyneestä mukavuudesta, joustavuudesta ja käyttömukavuudesta.

Löydä henkilökohtainen toivetuotteesi, jossa on sopiva juoksuputken korkeus:

Sopiva juoksuputken korkeus yksilöllisiin tarpeisiisi

Pienellä ComfortZonella varustettu hansgrohe-hana sopii loistavasti vierasvessaan. Siellä pestään yleensä vain kädet. Keskikokoin hanakorkeus tarjoaa riittävästi liikkumisvapautta arkipäivään, vaikkapa hampaiden tai kasvojen pesuun. Ja se, joka pitää erityisen suurista linjoista, valitsee itselleen hanan, jolla on erityisen korkea ComfortZone. Haluat, että sinulla on aina käytössäsi saatu liikkumisvapaus.

hansgrohen pesuallashanoja voit käyttää seinälle asennettavissa pesualtaissa, tason päälle kiinnitettävissä pesumaljoissa sekä tasoon upotettujen altaiden kanssa. Myös muotoilussa sinulla on valinnan varaa. Klassista tai modernia: hansgrohelta löydät eri tyyleihin parhaan mahdollisen hanan.

Tarjoamme sinulle tyylivarmoja, roiskeettomia yhdistelmiä: Tätä varten olemme määritelleet oikean ComfortZonen useisiin yleisesti käytössä oleviin pesualtaisiin. hansgrohe ComfortZone-testssä löydät nopeasti sinun pesualtaaseesi sopivan ComfortZonen.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi