Hyvin suunniteltu kaikille sukupolville

Esteetön kylpyhuone: Hyvä teko tänään ja huomenna

Haluaisitko kylpyhuoneen, joka on varustettu tulevaisuutta ajatellen? Kylpyhuoneen, joka tarjoaa kylpymukavuutta myös silloin, kun yksilölliset tarpeet ja elämäntilanteet muuttuvat? hansgrohelta saat konkreettisia vinkkejä viehättävän, kaiken ikäisten elämää helpottavan ja mukavan elinkaarikylpyhuoneen suunnitteluun. Sopii nuorille perheille, sinkuille ja senioreille.

Tulevaisuuteen varautumisen voi tehdä tyylikkäästi

Elämä on muutosta. Jo pienen urheiluvamman jälkeen saatat tarvita tukea arjessa. Myös vanheneminen saattaa huomattavasti rajoittaa pääsyä kylpymukavuuteen. Myös lapsilla on erityisiä, ergonomisia vaatimuksia, jotka ovat erilaisia kuin aikuisilla. Ja varmaa on: Elämäntilanteet muuttuvat. Ehkä olet jo miettinyt, miten voit huolehtia pitkällä tähtäimellä suuremmasta käyttömukavuudesta ja turvallisuudesta kylpyhuoneessasi. Tulevaisuutta varten varusteltu kylpyhuoneesi voi näyttää yhtä tyylikkäältä kuin muut kotisi tilat.

Näin kylpyhuoneesi sopeutuu elämänmuutoksiin

Elinkaarikylpyhuone tekee elämästä kylpyhuoneessa kaiken ikäisille helpompaa ja mukavampaa. Ensimmäisenä harkinnassa on helppokäyttöiset tuotteet ja esteettömyys, ja hyvästä syystä. Esteetön pääsy tarkoittaa vanhoille ja nuorille aitoa lisäarvoa. Mitä vielä? Selkeä arkkitehtuuri, johon kuuluvat liukumattomat pinnat ja paljon liikkumavaraa. Kylpyhuone ilman kompastusreunoja ja varustettuna tartuntakahvoilla on turvallinen niin ikääntyville kuin temmeltäville lapsillekin. Hyvä on huomioida myös valaistus, joka valaisee kaikkina kellonaikoina ja tukee tekniikan turvallista käyttöä. Yövalo täydentää valaistuskonseptin.

Miten tästä eteenpäin?

Jotta voit toteuttaa kaiken tämän, ota yhteyttä kylpyhuoneen suunnittelun ammattilaiseen ja osaavaan asentajaan. Voit etsiä ammattilaisia shopfinderistamme tai ottaa meihin yhteyttä tai käydä showroomissamme Helsingissä jossa voit tutustua tuotteisiin paikan päällä ja saada asiantuntevaa neuvontaa tuotteiden valintaan.  

Tulevaisuuden kylpyhuoneen tulisi olla esteetön.
Turvallinen ja kaunis: Lasiseinä jättää kynnyksettömän suihkutilan molemmilta sivuilta avoimeksi. Suihkuun on asennettu kahvat ja istuimet. (Seinä, suihkutila HÜPPE GmbH.)
“Kylpyhuonemukavuutta kaikille -periaate ei koske vain arkkitehtuuria. Myös kaikkien toimintojen tulisi olla helposti ymmärrettäviä ja käytettäviä.”
Christian Wadsack, sisustusarkkitehti ja kylpylätoiminnan asiantuntija

Elinkaarikylpyhuone: Kunnossa tänään ja huomenna

hansgrohen valikoimassa käytettävissä on monia innovatiivisia tuotteita, jotka rikastuttavat tulevaisuuden kylpyhuonettasi kynnyksettömän suihkun asennuksessa, uudisrakentamisessa sekä remontissa. Saniteettialalla jaettavan iF-muotoilupalkinnon saajalle on kunnia-asia, että tuotteet, joissa plussana on turvallisuus, on muotoiltu kauniisti. Luo ajattoman moderneja nyansseja kylpyhuoneessasi.

  • Käyttömukavuus: Painaminen on helpompaa kuin kiertäminen. Select-teknologialla varustetut tuotteet tarjoavat intuitiivisen ja ergonomisen käytön kaikille. hansgrohella tästä käytetään ilmaisua: Valitse suihkunautintosi.
  • Suuret intuitiivisesti ymmärrettävät symbolit, esimerkiksi piiloasenteisessa RainSelect-piiloasennustermostaatissa, ovat kuin luodut kaiken ikäisille kylpyhuoneen käyttäjille. Näin valitset turvallisesti haluamasi toiminnon napin painalluksella ilman, että sinun täytyy tavata pikkuruista tekstiä. Aitoa mukavuutta myös silmälasienkäyttäjille.
  • Turvallinen tila suihkun alla: Unica Comfort on suihkutanko, josta saat tukea, ja se tarjoaa TÜV-tarkastettua turvallisuutta. Suihkutankoon sopivat lisät (Comfort-kahva, Comfort-jalkatuki ovat käteviä apuvälineitä arjessa – esimerkiksi säärikarvoja ajaessa. Sampoo ja suihkugeeli ovat käden ulottuvilla käytännöllisellä ja ripustettavalla muovihyllyllä.
  • Voit luottaa hyvänolon lämpötilaan. hansgrohen termostaatit suojaavat sinua epämiellyttäviltä yllätyksiltä suihkussa. Tästä huolehtivat säädettävä lämpötilarajoitus ja pinnat, jotka eivät kuumene liikaa. Tuntuu hyvältä tietää, että myös lasten ja senioreiden on turvallista käydä suihkussa.
  • Mukavuutta kaikissa korkeuksissa. hansgrohelta löydät eri korkuisia hanoja eri tarkoituksiin: ComfortZone on roiskeettoman harmoninen erilaisten pesuallastyyppien kanssa. Suosittelemme sinulle yli 10 000 testattua hana-pesuallasyhdistelmää.
  • Focus Care -pesuallashanassa on erityispitkä kahva, josta hana on kevyt avata.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi