TÜV-tarkastettu tuki eri sukupolville

Unica Comfort: Tartuntakahva ja suihkutanko yhdessä tuotteessa

Onko kylpyhuoneesi sopiva kaikille sukupolville? Vanhan suihkun päivityksen tai uuden kylpyhuoneen suunnittelun yhteydessä kannattaa ottaa huomioon myös tulevaisuuden tarpeet - tyylistä tinkimättä. Erityisesti silloin, kun taloudessa asuu senioreita, lapsia tai liikuntarajoitteisia. Tyylikkäät Unica Comfort -suihkutangot toimivat myös tartuntatukina ja ne on varustettu käytännöllisillä lisävarusteilla. Suihkutanko, tartuntakahva ja jalkatuki ovat huippumoderneja, ja kestävät kaikki vaatimukset.

Turvallinen ja esteettinen suihkusetti koko perheelle.
Uusi Unica Comfort -sarja lupaa mukavuutta ja TÜV-tarkastettua turvallisuutta kaikille sukupolville.

Enemmän turvallisuutta ja kestävyyttä koko perheelle

Tarpeemme kylpyhuoneessa muuttuvat elämänvaiheesta riippuen: Lapsia syntyy – ja vartuttuaan he muuttavat pois. Liikuntarajoitteet voivat muuttaa rutiinejamme. Iän lisääntyessä meistä tulee epävarmempia tai hoitoa vaativat vanhemmat asuvat luonamme. Yhtä asiaa emme kuitenkaan haluaisi tehdä jokaisessa uudessa elämänvaiheessa, nimittäin koko kylpyhuoneen uudelleen varustamista. Kuitenkin eräs asia on pysyvä: vaadimme tyylikästä muotoilua ja käyttömukavuutta.

Uusi suihkusarja Unica Comfort tarjoaa kaikille sukupolville enemmän mukavuutta, tukea ja joustavuutta. TÜV-tarkastettu turvallisuus huolehtii selkeästi pienemmästä liukastumisvaarasta suihkussa ja ammeessa. Tällöin kaikki tuotteet toimivat myös sertifioituina kahvoina.

Tämä kaikki puhuu Unica Comfort -sarjan puolesta

  • Kestävät Unica Comfort suihkutangot ja kahvat on kromattu ja 25 mm paksuja. Niiden turvallinen kiinnitys kestää jopa 200 kg vedon.
  • 250 mm leveä säilytystaso korkealaatuisesta muovista tarjoaa paljon tilaa suihkutarvikkeillesi. Käytännöllistä: irrota, kun haluat puhdistaa.
  • Toinen, säädettävä suihkupidike huolehtii siitä, että voit tarvittaessa peseytyä helposti myös istuessasi.
  • Erillisen tartuntakahvan voit sijoittaa myös ammeen yhteyteen antamaan lisätukea ammeesta nousemiseen.
  • Turvallinen Comfort-tartuntakahva ja luistamaton Comfort-jalkatuki palvelevat sinua luotettavasti. Molemmat tuotteet voi tilata myös erikseen. Kahva sisältyy joihinkin suihkutankoihin ja -sarjoihin.
  • Valitsemalla Unica Comfort -sarjan valitset korkealaatuista muotoilua: Valikoima on harmoninen ajattomasti ja modernisti jokaisessa kylpyhuoneympäristössä.
  • Korkealaatuiset materiaalit tuovat kestävää iloa. Kaikkien komponenttien kromipinnat kiiltävät arvokkaasti, ja ne on helppo puhdistaa.
Video: hansgrohe Unica Comfort -suihkusetti.

Kuka keksi suihkutangon? Hans Grohe.

Unica-nimitys on monille suihkutangon synonyymi. Hans Grohe keksi sen vuonna 1953. Siitä lähtien Schwarzwaldissa syntynyttä, alkuperäistä tuotetta on kehitetty jatkuvasti lisää ja varustettu käytännöllisillä ratkaisuilla.

Unica Comfort on ohjelma: Käytössäsi ovat mukavat suihkusetit, suihkutangot, tartuntakahvat ja jalkatuet. Käytettävissä on mallit oikealle ja vasemmalle, ja näin tuotteet sopivat kaikkiin asennustilanteisiin. Yksilöllisistä tarpeista riippuen suihkutankoa on saatavana pituuksissa 0,65 m, 0,90 m tai 1,10 m. Kiinnitä käsisuihku helposti haluamallesi korkeudelle, kun olet suihkussa, tarvittaessa siirrä sitä kolmessa eri suunnassa (90°-taivutuskulma, työnnin kääntyy vasemmalle/oikealla sekä ylös/alas). Tai käytä mukavasti toista suihkupidikettä.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi