hansgrohe QuickClean

Vähemmän kalkkia, enemmän iloa.

Kalkkipitoinen vesi, lika, puhdistusaine: Kylpyhuonevarusteiden pitää kestää kaikenlaista. hansgrohe tekee lopun vaivalloisesta puhdistuksesta. Monet huippumerkin suihkupäät ja hanat on varustettu QuickClean-teknologialla, mikä tarkoittaa: Hankaa kalkki ja muut jäämät kädenkäänteessä pois. Näin hansgrohe-tuotteesi pysyvät pitkään toimintokykyisinä ja kauniina.

QuickClean toimii suihkupäissä ja hanoissa. Kalkki katoaa ja tasainen suihkukuvio säilyy.

QuickClean: Nopea antikalkkitoiminto

Hanojen poresuuttimissa ja suihkujen suihkusuuttimissa on joustavat sinikonisuuttimet, joiden ansiosta puhdistaminen on lapsellisen helppoa. Korkealaatuinen ja repeämätön silikoni hangataan puhtaaksi helposti sormilla. Näin kalkki ja lika katoaa kuin taikaiskusta, ja sinä nautit aina täydestä suihkuelämyksestä. Kaunis suihkun virtaus suihkussa ja tasainen vedenvirtaus käsipesussa tuottavat yksinkertaisesti enemmän iloa.

Lue, miten QuickClean toimii hansgrohen suihkuissa:

Myös pesualtaalla, ammeessa ja pesuistuimessa

Ja koska QuickClean on niin käytännöllinen, on hansgrohe varustanut monia tuotteita tällä teknologialla: Pesuallas- ja ammehanat sekä ylä- ja käsisuihkut, kuten myös pesuistuinhanat.

QuickClean on hansgrohe-teknologia, jonka ansiosta puhdistaminen ja hoito on mukavaa ja nopeaa. Löydät ohjeestamme Hoito- ja puhdistusohje hanoille ja suihkuille lisätietoja siitä, miten puhdistat hansgrohe-tuotteita vielä tehokkaammin.

Lue, miten QuickClean toimii hansgrohen hanoissa:

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi