Tuotteidemme FAQ

Kysymykset – vastaukset

Täältä löydät arvokkaita vihjeitä ja vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin koskien hansgrohen tuotteita, asennusta ja korjausta. Valitse alla haluamasi kategoria ja tarkastele usein esitettyjen kysymysten vastauksia.

Ammattilainen tarkastaa yksittäisen tapauksen

Täällä annetut ohjeet eivät voi kattaa kaikkia yksittäisiä tapauksia. Yksittäistapauksessa lähin saniteettialan ammattilainen auttaa sinua varmasti mielellään. Hän tarkastaa konkreettisen ongelman paikan päällä ja voi ehdottaa sinulle sopivaa ratkaisua.

Onko sinulla laajempia kysymyksiä tuotteista tai tekninen ongelma? Meillä hansgrohella sinulle löytyy oikea yhteyshenkilö. Otamme mielellämme vastaan tiedusteluja!

Viemäröintijärjestelmät 

Mitä viemäriä suositellaan suihkujärjestelmälle XXL? 
Suuren yläsuihkun jäteveden poistoon suositellaan käytettäväksi esimerkiksi RainDrain XXL (tuote 60067000) -viemäriä. DIN EN 274 -standardin mukaisesti tyhjennyskapasiteetti on 51 litraa/minuutissa.

Lisävarusteet 

Saippua-annostelija ei annostele enää saippuaa. Mitä voin tehdä?
Pidempiaikainen käyttämättömyys aiheuttaa sen, että saippua on kuivunut ja kovettunut pumppuun. Puhdista pumppu siten, että asetat saippua-annostelijan pumpun lämpimään veteen ja huuhtele läpi sen jälkeen.

Hanat

Pesuallashana: Mitä tehdä jos pesualtaan hanareikä on epäsopiva?
Ennen pesuallashanan asentamista on huolehdittava siitä, että pesualtaan hanareikä on yhteensopiva hanan tiivisteiden kanssa. Ennen asennusta on aina tutustuttava huolellisesti asennusohjeisiin. Jos hanareikä on liian suuri tai epätasainen, hanan rungon pohjaan on tilattavissa lisätiiviste (esim. 98996000 yleisimpiin pesuallashanoihin, tarkista oikea osanumero aina asennusohjeesta).
 
Pesuallashana: Vettä virtaa vain vähän. Mitä voin tehdä?
Syy alhaiseen virtaustehoon voi olla likainen poresuutin tai se, että hanan sisälle on putkistosta ajautunut epäpuhtauksia. Ota yhteyttä LVI-asentajaan, joka voi purkaa ja puhdistaa hanan. Asiakaspalvelumme neuvoo tarvittaessa.
 
Pesuallashana: Saako jokaiseen pesuallashanaan Bidette-käsisuihkun? Voiko bidesuihkun lisätä jälkikäteen hanaan?
hansgrohen perusvalikoimissa on useita malleja, joissa on suomalaisten suosima Bidette-käsisuihku. Voit tutustua malleihin nettisivujen tuotelistauksessa. Bidesuihkulla varustetut hanat ovat tekniikaltaan erilaisia kuin tavalliset pesuallashanat, joten jälkeenpäin bidesuihkua ei voi lisätä.
 
Pesuallashana: Bidette-käsisuihku tiputtaa vettä käytön jälkeen, mitä voin tehdä?
Suihkupään sisällä on tyhjää tilaa, johon jää hieman vettä kun suihkua on käytetty. Suihkun sulkemisen jälkeen kestää hetken, että suihkupään sisään jäänyt vesi valuu ulos. Erityisesti Bidette-käsisuihkua kannattaa sulkemisen jälkeen ravistaa muutaman kerran, jotta suihkupään saa tyhjäksi vedestä.
 
Pesuallashana: Voiko hansgrohen hanassa vaikuttaa vesisuihkun ulostulokulmaan?
hansgrohe tarjoaa valinnaisesti kääntyvän vakioporesuuttimen (tuotenro: 95400000), jonka ulkokierre on M24x1. Sen avulla vesisuihkua voi säätää kaikissa suunnissa noin 8°. Vaihto ja toimintatapa esitellään tässä videossa.
Elektroniset hanat: Miten voin aktivoida hanan puhdistustilan niin, että anturi ei laukea ja voin pudistaa pesualtaan?
Puhdistustilan aktivointi on kuvattu asennusohjeessa, joka on tuotteen mukana, tai se voidaan ladata sähköisestä varaosakuvastosta.
 
Keittiöhana: juoksuputken varresta valuu ulos vettä. Mikä voi olla mahdollisesti syynä tähän?
Hanan juoksuputken tiivisteet ovat likaantuneet tai vaurioituneet. Tarvittavat asennusvaiheet tiivisteiden vaihtamiseksi löytyvät vastaavasta asennusohjeesta, joka on varaosan mukana. Huolehdi siitä, että tiivistesarjan urarenkaita ei rasvata liikaa.
 
Keittiöhana: Ulosvedettävästä pesimestä / ulosvedettävästä juoksuputkesta virtaa vain vähän vettä. Mitä voin tehdä?
Ulosvedettävän letkun ja ulosvedettävän suihkun välissä on pieni siivilä, joka on kiinnitetty ulosvedettävän letkun liitosnippaan. Poista se terävällä esineellä, puhdista ja aseta jälleen paikoilleen.
 
Keittiöhana: Ulosvedettävässä pesimessä molemmat suihkumuodot toimivat samanaikaisesti. Miten ongelman voi ratkaista?
Ulosvedettävä suihku n vaihdettava ammattilaisen toimesta. Ulosvedettävän suihkun oikea varaosanumero löytyy mukana olevasta asennusohjeesta.
 
Keittiöhana: Kääntyvä juoksuputki vuotaa. Mitä voin tehdä?
Mikäli hanan avaamisen jälkeen valuu vettä, on kääntyvän juoksuputken tiivisteet vaihdettava. Tiivisteiden vaihto tapahtuu kunkin eri mallin mukana toimitetun asennusohjeen mukaisesti. Voita tarkastelle asennusohjetta myös varaosakuvastossa.
 
Keittiöhana: Miten Variarc keittiöhana, jossa on ulosvedettävä pesin, voidaan nostaa paikoiltaan ikkunan avaamista varten?
Pidä hanan runko-osasta kiinni (huomio: ei juoksuputkesta), vedä pystysuoraan ylös ja aseta hana sivuttain pöytälevylle (pyyhkeen tai vastaavan päälle).
 
Keittiöhana: Voiko juoksuputken kääntymistä rajoittaa?
Useiden hansgrohe keittiöhanojen juoksuputkien kääntymistä voidaan rajoittaa. Suomen markkinoille suunniteltujen keittiöhanojen, joissa on integroitu pesukoneventtiili, juoksuputkien kääntymistä voidaan rajoittaa mallista riippuen joko lisäämällä sopivan kokoinen lisärajoitinpala tai vaihtamalla rajoitin sopivamman kokoiseen. Juoksuputken kääntymisasteet ja oikeat lisärajoittimet löytyvät kunkin tuotteen tietojen yhteydestä nettisivuilta.
 

Tässä esimerkiksi muutama yleisperiaate (tarkistettava aina tapauskohtaisesti): 60º rajoitin sopii pyöreälle keittiöaltaalle ja 80º rajoitin neliönmalliselle altaalle. 110º rajoitin sopii keittiöaltaalle, jossa on ison altaan lisäksi valutusallas ja 150º rajoitin kaksialtaiseen malliin. Lisärajoittimia on ostettavissa mm. LVI-alan tukkuliikkeistä.

Jälkipisarointi: Hanasta tai suihkusta tippuu käytön jälkeen joka kerta lyhyen aikaa vettä. Mitä voin tehdä?
Hanojen ja suihkujen sisälle jää aina käytön jälkeen pieni määrä vettä, joka valuu itsestään pois. Lyhyt jälkipisarointi johtuu fysiikan laeista eikä tarkoita, että tuotteessa on vika, jonka vuoksi hana pitäisi vaihtaa, tai joka olisi peruste takuuvaatimukselle.

Vaihdin: Ei käänny kylpyhuonehanassa automaattisesti lähtöasentoonsa. Mitä on tehtävissä?
Vaihtimen O-rengas tai työnnin on joko likainen tai rasvainen. Molemmat tulee – mikäli tarpeellista – puhdistaa ja rasvata silikonirasvalla.
 
Suihkuhana: Mikä on mahdollisesti syynä liitäntöjen epätiiviyteen?
Ennen hanan asentamista on huolehdittava siitä, että epäkeskoliitännät eri mittojen tasaamiseen on asennettu jännitteettömästi ja että noudatetaan määriteltyjä asennusmittoja. Alkuperäisiä tiivisteitä on ehdottomasti käytettävä, vaurioituneet tiivisteet on tarvittaessa vaihdettava.

hansgrohe-tuotteiden saatavuus

Mistä voin ostaa hansgrohen tuotteita?
Voit hankkia tuotteitamme jälleenmyyjiltä. Tehtaanmyymälää meillä ei ole. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät jälleenmyyjähausta.

Mistä saan esitteitä?
Voita ladata hansgrohen tuote-esitteitä suoraan verkkosivustoltamme.
 
Mitä hansgrohen tuotteet maksavat?
Voit hankkia tuotteitamme jälleenmyyjiltä. He vastaavat myös hintatiedusteluihin. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät jälleenmyyjähausta.
 
Miten kauan voin ostaa varaosia sen jälkeen, kun tuotetta ei ole enää myynnissä?
Varmistamme varasosien ostomahdollisuuden 15 vuotta tuotteen myynnin päättymisen jälkeen. 

Suihkujärjestelmät

Showerpipe: Asennettaessa Showerpipe-kokonaisuutta pystyputki jää kallelleen, mikä auttaa?
Suomessa suihkujen vesiputket asennetaan useasti seinän pintaan. Tästä syystä liittimet voivat tulla normaalia enemmän ulos seinästä, jolloin termostaatista yläsuihkulle johtava putki saattaa jäädä kallelleen. Suihkun yläkiinnikkeen alle voidaan asentaa korotuskappale, jotta pystyputki saadaan pystysuoraan. Korotuskappaleita voi tarvittaessa laittaa monta päällekkäin. Korotuskappaleita on saatavana varaosina.

Showerpipe: Miten voin asentaa Showerpipen, kun kylpyhuone ei ole laatoitettu aivan ylös saakka? Onko tähän ratkaisua?
Showerpipe-suihkuja varten on olemassa laatoituksen korotuskappale, joka nostaa yläkiinnikettä 7 mm. Kunkin tuotteen varaosanumeron löydät asennusohjeista.

Showerpipe: Voiko pystyputken lyhentää?
Mallista riippuen pystyputket voidaan tarvittaessa lyhentää. Pyöreiden pystyputkien yhteydessä lyhentäminen on yleensä mahdollista alareunasta (esim. putkileikkureilla). Lisätietoja löydät kunkin tuotteen asennusohjeista. Suorakulmaisia pystyputkia ei voi lyhentää, mutta varaosana on tilattavissa erimittaisia putkia. Löydät tuotteesi vastaavat vaaraosanumerot varaosakuvastosta.

Käsisuihku: Verrattuna aikaisempaan, vettä tulee vain vähän. Mitä voin tehdä?
Syy alhaiseen virtaustehoon voi olla likainen sihtitiiviste. Tällä videolla kuvataan puhdistus tarkemmin. Mahdollisesti myös suihku itse on kalkkeutunut. Ammattimaisen kalkinpoiston johdanto löytyy tällä videolla.

Käsisuihku: Mihin ammeen pidike pitäisi asentaa?
Käsisuihkun pitäisi olla tavoitettavissa ilman vääntelehtimistä. Hiukset pitäisi pystyä pesemään istuviltaan ilman, että käsisuihku on otettava käteen.
 
Yläsuihku: Vesiputoussuihku suihkuaa epätasaisesti suihkupäästä. Suihkukuvio ei ole enää sopusuhtainen. Mitä on tehtävissä?
Puhdista vesiputoussuihkun ulostuloaukko. Käytä tähän mieluiten muovilastaa. Vedä lasta veden juostessa kokonaan vesiputoussuihkun aukon läpi. Irronneet hiukkaset voidaan huuhdella heti pois.

Jälkipisarointi: Hanasta tai suihkusta tippuu käytön jälkeen joka kerta lyhyen aikaa vettä. Mitä voin tehdä?
Hanojen ja suihkujen lyhyt jälkipisarointi johtuu fysiikan laeista eikä tarkoita, että tuotteessa on puute, jonka vuoksi hana pitäisi vaihtaa, tai joka olisi peruste takuuvaatimukselle.

Sihtitiiviste: Mikä toiminto sihdillä on suihkuletkun ja käsisuihkun välissä?
Sihtitiivisteitä, jotka on pakattu mukaan jokaiseen käsisuihkuun, ei saa korvata tavallisilla tiivisteillä. Muussa tapauksessa lika, jonka sihti suodattaa, huuhtoutuu suihkun mekaniikkaan sisään. Tämä aiheuttaa QuickClean-puhdistustoiminnon häiriön tai suutinten tukkeutumisen. Tällä videolla esitetään, miten sihtitiiviste puhdistetaan.

Unica'D suihkutanko: Voiko varaosaliu’un asentaa myös vanhempiin suihkutankoihin?
Varaosaliukua voi käyttää yleisesti kaikissa Unica’D-suihkutangoissa.

Suihkutanko: Mitä mahdollisuuksia on olemassa nurkka-asennuksessa?
Nurkka-asennussarjan asennusvaiheet esitellään tässä videossa

Takuu

Mitätöityykö valmistajan tuotetakuu, jos osia vaihdetaan?
Takuuoikeuden säilyminen edellyttää mm. tuotteen ammattimaista asennusta ja huoltoa. Huolto-ohjeissa kuvaillaan, miten toimia ammattimaisesti varaosia vaihdettaessa. Olemme koonneet lisätietoja varaosista takuuehtoihimme.
 
Miten voin tehdä reklamaation?
Mikäli tuotteessa epäillään valmistusvirhettä, voi asiasta ilmoittaa lomakkeella Ota yhteyttä -sivulla.
 
Tarjoaako hansgrohe lakisääteisen takuun lisäksi vapaaehtoisen takuun?
Paras laatu on olennainen osa Hansgrohen yritysfilosofiaa. Tämän vuoksi myönnämme tuotteillemme viiden vuoden vapaaehtoisen valmistajan takuun. Tämän takuun edellytykset ja yksityiskohtaiset tiedot löytyvät jäljempänä takuuehdoista.

Runko-osa

Tiiviste: Onko seinien läpiviennit ja saumat tiivistettävä?
Virheelliset tai jopa kokonaan puuttuvat liitosten tiivisteet asennusten läpivienneissä voivat aiheuttaa vakavia vaurioita rakennuselementeissä sisään tunkeutuvasta vedestä johtuen. Piiloasennushanojen saumat ja putkien läpiviennit on tiivistettävä kestoelastisesti ja ammattimaisesti standardin DIN 18195/osa 5 mukaisesti (Rakennusten tiivisteet – paineettoman veden tiivistäminen kattopinnoilla ja märkätiloissa, mitat ja toteutus), esim. tiivistysrenkailla ja käyttämällä asianmukaista saniteettisilikonia. Myös porausreiät on suojattava sisään tunkeutuvalta kosteudelta käyttämällä lisäksi saniteettisilikonia. Lisätietoja löydät tuotteen mukana olevista asennusohjeista.

Puhdistus ja hoito

Miten puhdistan ja poistan kalkin hansgrohe-tuotteestani oikein?
Olemme koonneet yhteen tiedot siitä, miten voit säilyttää hansgrohen tuotteiden kiillon ja toiminnot pitkäkestoisesti: 
Yleisesti pätevät seuraavat asiat:
  • Puhdistusaineita, jotka sisältävät suolahappoa, muurahaishappoa, kloorivalkaisulipeää tai etikkahappoa, ei saa käyttää, sillä ne saattavat aiheuttaa vakavia vaurioita.
  • Hiovia puhdistusaineita ja laitteita, kuten sopimattomia hankausaineita ja hankaussieniä, ei saa käyttää.
  • Puhdistettaessa tulee noudattaa määriteltyjä puhdistusainemääriä ja vaikutusaikaa, joka on 10 minuuttia.
  • Älä suihkuta suihkepuhdistusainetta missään tapauksessa hansgrohe-tuotteeseen, vaan puhdistusliinaan.
  • Puhdistuksen jälkeen on huuhdeltava riittävästi kirkkaalla vedellä.
Voiko yläsuihkun laittaa kokonaan tiskikoneeseen?
Suihkun muoviosia ei ole suunniteltu kestämään tiskikoneen kuivausohjelman korkeita lämpötiloja. Ainoastaan metallinen suihkulevy sopii tähän. Mukana toimitetussa asennusohjeessa kuvaillaan menettelytapa havainnollisesti.

Termostaatit ja venttiilit 


Suihkutermostaatti: Mitä eroa on termostaatilla ja yksiotehanalla?
Termostaattihana pitää veden lämpötilan tasaisena vaikka putkistossa veden lämpötila vaihtelee. Yksiotehanan lämpötila vaihtelee, jos putkistosta tulevan veden lämpötila vaihtuu.

Suihkutermostaatti: Sopivatko kaikki termostaatit seinän pintaan asennettujen vesiputkien kanssa?
Suomessa suihkun vesiputket on usein asennettu seinän pinnalle. Tämä rajaa sopivan suihkun valintaa, sillä kaikki hansgrohen ja AXORin suihkuhanat ja termostaatit eivät sovellu pinta-asenteisille vesiputkille ja sulullisille epäkeskoliittimille. Suomessa myytävät Ecostat Comfort ja Ecostat 1001 CL Nordic -termostaatit sopivat erinomaisesti pinta-asenteisille vesiputkille. Samoin Showerpipe-suihkut, jotka on varustettu näillä termostaateilla. Varmista aina ennen tuotteen valintaa tuotteen sopivuus kyseiseen kohteeseen.

Suihkuhanat: Mikä on hanojen kytkentäväli? Onko tuotteissa standardiliitokset/kierteet?
Tuotteet on valmistettu Eurooppalaisen (myös Suomen) standardien mukaan. Esimerkiksi suihku- ja ammehanojen kytkentäväli on 150mm ja liitokset standardikokoiset. Samoin käsisuihkujen ja suihkuletkujen kierteet ovat puolen tuuman kierteitä (1/2”), joten ne ovat yhteensopivia standardihanojen ja -suihkujen kanssa.

Suihkuhanat: Voiko hanan asentaa saunaan? Entä ulos?
Emme suosittele hanojen tai suihkujen asentamista saunaan, sillä kuumuus vaurioittaa hanan teknisiä osia. Ulkotiloihin emme myöskään suosittele hanoja ja suihkuja, sillä niitä ei ole suunniteltu tähän tarkoitukseen. Tuotteet eivät saa jäätyä, sillä jäätyessään tuotteen sisällä oleva vesi vaurioittaa tuotteen. Siksi esimerkiksi mökille tai kesäasunnolle, jota ei pidetä talvena lämpimänä, asennetut suihkut ja hanat tulee irrottaa ennen pakkasia ja viedä lämpimään varastoon odottamaan seuraavaa kesää.

Kylpyamme: Mitä suihkuja voi asentaa ammeen yhteyteen?
Ammeen yhteyteen sopivat erilaiset amme- ja suihkuhanat, jotka on varustettu ammeen täyttöön tarkoitetulla juoksuputkella. Vaihtoehtoja on monia: seinän pintaan tai piiloasennettavia, ammeen reunaan tai laattatasoon asennettavia tai jopa lattia-asenteisia amme- ja suihkuhanoja. Yksinkertainen ratkaisu on esimerkiksi seinän pintaan asennettava juoksuputkellinen termostaattihana yhdistettynä suihkusettiin tai valmis Showerpipe-suihkukokonaisuus juoksuputkellisella termostaatilla, isolla yläsuihkulla ja käsisuihkulla.

Sulkuventtiili/vaihdin: Termostaatin kahva on tiukka. Miten ongelman voi ratkaista?
Syitä tiukkuuteen on monia. Esimerkiksi tiivistepintoihin kertyneet kerrostumat voivat aiheuttaa tiukkuutta. Vaihda rakenneosa mukana toimitetun asennusohjeen mukaisesti. Lisätietoja löytyy sähköisestä varaosakuvastostamme
 
Painike jumittaa: termostaatin kahvan turvasulun lukitusta ei voi avata. Mitä voin tehdä?
Painike on todennäköisesti kalkkeutunut ja jousi on viallinen. Puhdista jousi ja painike sekä rasvaa ne ohuelti. Rakenneosat täytyy mahdollisesti vaihtaa. Varaosanumero löytyy asennusohjeista tai verkkovaraosakuvastosta
 
Select-painike: ShowerSelect- tai ShowerTablet-laitteissa painiketta ei voi käyttää asennuksen jälkeen tai sillä ei ole toimintoa.
Hanan asennuksen yhteydessä venttiilin vihreää varmistinpidikettä ei poistettu. Pura näkyvissä olevat rakenneosat ja poista pidike. Painikkeen ja peitelaipan välistä tiivistettä ei ole mahdollisesti rasvattu. Rasvaa tiiviste silikonirasvalla ohuesti.
 
ShowerSelect: Voinko säätää tuotteissa virtaamaa?
ShowerSelect-termostaateissa virtaamaa ei voi säätää. Kokemuksesta tiedämme, että 80 % käyttäjistä ei tarvitse määränvalvontaa. Määränvalvontaa tarvitaan erityisesti käsisuihkussa. Asiakkaillasi on mahdollisuus valita pehmeän ja kovan vesisuihkun välillä uusissa Raindance Select -käsisuihkuissa. Erityisen vettä säästävänä ratkaisuna käytettävissä on suuri määrä EcoSmart -käsisuihkuja. Yläsuihkuissa ensisijaista on yleensä suihkunautinto. Yläsuihkujen teho on määritelty ja asiakkaasi voivat valita laajasta valikoimasta. Asiakkaasi löytävät määränvalvonnalla varustettuja tuotteita jatkossakin vakioteknologialla varustetuista termostaateista.

Piiloasennettava termostaattihana: Varaosakahvasta puuttuu kiinnitysruuvi. Miten asennan kahvan oikein?
Vuodesta 2012 lähtien termostaattikahvat napsautetaan kiinni. Kiinnitysruuvia ei tarvita. Napsautettavat kahvat pistetään vain paikoilleen ja ne voidaan purkaa milloin tahansa voimakkaalla kiskaisulla.

Tyyppihyväksynnät ja tekniset vaatimukset 

Tarvitseeko tuotteilla olla tyyppihyväksyntä?
Rakennustuotteen tyyppihyväksynnällä voidaan osoittaa, että tuote täyttää kansalliset lainsäädännössä annetut tekniset vaatimukset esimerkiksi ääniluokasta ja valmistusmateriaaleista. Tyyppihyväksyntä kertoo, että tuotteen laadunvarmistuksen on tehnyt sertifioitu tyyppihyväksyntälaitos. Kaikki tuotteet eivät kuulu tyyppihyväksyntämenettelyn piiriin. Tyyppihyväksyntä on vapaaehtoinen menettely ja vain yksi tapa osoittaa, että tuote täyttää tekniset vaatimukset. Hansgrohe hakee tuotteilleen tyyppihyväksyntöjä ja tyyppihyväksyntädokumentteja toimitetaan asiakkaille pyynnöstä.

Millaiset tekniset vaatimukset vesikalusteilla on Suomessa?
Vuonna 2020 astuivat voimaan uudet asetukset vesikalusteiden olennaisista teknisistä vaatimuksista. Asetukset toivat joitakin muutoksia vesikalusteissa käytettäviin materiaaleihin ja niiden testaukseen. Uutta on mm. muutos raskasmetallien liukenemisessa ja se, että vedenpaineen alaiseksi joutuvien messinkisten rungon osien on oltava sinkinkadonkestävää messinkiä (DZR-messinkiä). Nämä uudet vaatimukset koskevat vain rakennuskohteita, joiden rakennuslupaprosessi on käynnistetty rakennusvalvonnassa 1.1.2020 jälkeen. Hansgrohen Suomessa myytävät tuotteet ovat soveltuvia Suomen markkinoille.

 

Yleistä 


Mistä löydän hankkijoiden ja palveluntarjoajien tietoja?

Olemme koonneet kaikki hankkijoiden ja palveluntarjoajien palvelut ja ladattavat tiedostot hankkijoiden osioon yhtiön verkkosivustolle www.hansgrohe-group.com. Täältä löytyy muun muassa tietoja osto-organisaatiostamme ja laadunhallinnasta, ladattavia tiedostoja kuten ensimmäisen kappaleen tarkastuksen opas, tehdasstandardimme tai puitesopimuksemme.

Siirry hankkijoiden osioon

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi