Hansgrohe on kotonaan Schiltachissa.
Yrityksen arvot

Laatu, johon voit luottaa

Tunnistat tuotteidemme laadun heti suihkussa, kylvyssä tai käsiä pestessä. Kuka on tämän kaiken takana? Mikä on Hansgrohen ajava voima, mikä on yrityksen taloudellinen merkitys ja mistä asioista se kantaa vastuuta? Tutustu Schwarzwaldista kotoisin olevaan yritykseen, jonka tuotteita löytyy kaikkialta maailmasta. Tutustu meihin. Ja niihin asioihin, jotka ovat meille tärkeitä.

hansgrohen taattuun merkkilaatuun voit luottaa. Sinun etusi: ensiluokkaiset tuotteet, palkittu muotoilu, kestävä valmistus ja vahva palvelu. Haluamme eritellä nämä asiat sinulle tarkemmin:

  • Laatu kertoo sinulle, mitä ”laatutyö” tarkoittaa meille hansgrohella. 
  • Muotoilu on merkittävää: Jo yli 30 vuoden ajan Phoenix Design on vastannut hansgrohe-merkin ilmeestä. Lue lisää kansainvälisesti arvostetusta muotoilustudiosta. Ja tutustu muotoilupalkintojen valikoimaan, jota korostavat Hansgrohe Groupin muotoilujohtajuutta. 
  • Perinne & innovaatio avaa sinulle näkymän yrityksen historiaan. Tiesitkö, että Hans Grohe keksi suihkutangon? Kekseliäisyys ilmenee edelleenkin lukuisissa patenteissa ja jännittävissä tulevaisuuden teknologioissa. 
  • Hansgrohe Group tuottaa kestävästi ja toimii vastuullisesti. Tutustu kohdassa Vastuullisuus, mitkä hyvät syyt puhuvat hansgrohe-tuotteen ostamisen puolesta.

Etiikka ja integriteetti Hansgrohella

Hansgrohe Groupille on ehdottoman tärkeää noudattaa lakeja, määräyksiä ja sisäisiä ohjeita. Vain toimimalla eettisesti ja moitteettomasti voimme Hansgrohella turvata yrityksemme, työntekijämme sekä myös liikekumppanimme.

Eettisten standardiemme vastaiset huolenaiheet tai rikkomukset voivat olla riski yrityksellemme, työntekijöillemme ja muille ihmisille. Siksi seuraamme jokaista sisäistä ja ulkoista rikkomusilmoitusta. Jos sinulla on epäilyksiä tai haluat tehdä valituksen, voit ottaa yhteyttä Mascon eettiseen vihjelinjaan. Tätä ilmoituskanavaa voi käyttää myös ihmisoikeus- ja ympäristölainsäädännön rikkomuksia koskeviin valituksiin. 

 

Tämän menettelyn kuvauksessa ((Bold)) on tietoa erityisistä kentistä, joilla rikkomuksista voi ilmoittaa. Alta löydät ladattavan asiakirjan.

Olemme perustaneet eettisen vihjelinjan yhdessä emokonsernimme Masco Corporationin kanssa. 

Lisätietoja löytyy osoitteesta https://www.hansgrohe-group.com/fi/tietoa-meista/kestavyys/yritysjohto.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi