Hans Grohe keksi vuonna 1953 Unica-suihkutangon.
Kekseliäisyyttä jo vuodesta 1901

Perinne ja innovaatio syynä kansainväliseen menestykseen

Hansgrohe-yritys perustettiin vuonna 1901. Siitä lähtien ideat pulppuavat Schwarzwaldissa. Ja siitä lähtien ovat kylpyhuonepioneerit olleet perinteisesti aikaansa edellä. Oli sitten kyse ensimmäisestä huokeahintaisesta käsisuihkusta, suihkutangosta tai yksiotehanasta: Tutustu täällä jännittäviin keksintöihin. Monista niistä tuli kansainvälisen kylpyhuonekulttuurin kulmakiviä.

Keksinnöt vievät meitä eteenpäin

Selecta-suihkun keksiminen vuonna 1968 oli onnenpotku saniteettihistorialle, mutta ei kuitenkaan sattumaa. hansgrohen tietotaidolla ja innovatiivisuudella on pitkä juuret, tarkemmin sanottuna ne ulottuvat yli 120 vuoden taakse. Siitä lähtien tuotemerkin nimi on liitetty korkeaan laatuun, ja tämä hyvästä syystä. Jo yrityksen perustajalla Hans Grohella oli niin paljon hyviä ideoita, että hän kirjoitti suurelta osin talouksien kylpyhuoneiden kehityshistoriaa. Hänen käsityöläistaitonsa ja muotoilunsa muokkasivat useita vuosikymmeniä tyyliä ja hyödyttivät ihmisiä kaikkialla maailmassa aina tähän päivään saakka.

Moninkertaisesti patentoitua vesinautintoa sinulle

Ostaessasi hansgrohelta erittäin modernin ykköstuotemerkin kylpyhuone- tai keittiötuotteen hyödyt kaikesta tästä kerääntyneestä kokemuksesta. Samanaikaisesti Hansgrohe Group on alallaan yksi innovaatiojohtajista. Kekseliäisyys ilmenee palkitussa muotoilussa, lukemattomissa patenteissa ja jännittävissä tulevaisuuden teknologioissa. Kun takana on paljon kokemusta, on katse suunnattu aina tulevaisuuteen.

Sinulle kuluttajana tämä tarkoittaa, että saat joka päivä iloa kauniisti muotoilluista, käyttäjäystävällisistä ja usein huokeista tuotteista, jotka toimivat pitkään erinomaisesti. Lisäsi saat huippupalvelua, esim. kattavaa neuvontaa ja pitkään saatavilla olevia varaosia.

hansgrohe: veden käytön suunnannäyttäjä ensimmäisestä päivästä lähtien


Miksi Hansgrohe?

Täällä pioneerihenki ja saksalainen insinööritaito ovat aina kulkeneet käsi kädessä. Hans Grohe loi vuonna 1928 käsisuihkullaan kätevän vaihtoehdon tuolloin tavalliselle yläsuihkulle. Vuonna 1953 hän keksi myös suihkutangon, johon käsisuihku voidaan kiinnittää mille tahansa korkeudelle. Nykyään molemmat keksinnöt ovat vakiovarusteena kylpyhuoneissa kaikkialla maailmassa - tuolloin ne olivat neronleimaus ja muuttivat ihmisten suihkutottumuksia. Vettä säästävillä suihkuillaan hansgrohe ajatteli luonnonvarojen säästämistä ja ilmastonsuojelua jo kauan ennen kuin ne olivat muodissa, ja siitä tuli "vihreän" alan edelläkävijä.

Kuka sen keksi? hansgrohe.

RainTunes - digitally controlled shower scenarios
Kylpyhuoneen tulevaisuus: digitaalinen suihku, jossa vesi, video, ääni, valo ja tuoksu yhdistyvät sopusoinnussa

Suihkutangoista ja yksiotehanoista

Miksi hansgrohe? Uraa uurtava asenne ja saksalainen insinööritaito yhdistyvät kokonaisuudeksi. Hans Grohe loi käsisuihkullaan vuonna 1928 mukavan vaihtoehdon siihen aikaan yleisille yläsuihkulle. Hän myös keksi vuonna 1953 suihkutangon, johon käsisuihkun voi kiinnittää haluamalleen korkeudelle. Molemmat keksinnöt ovat nykyään kaikkialla maailmassa kylpyhuoneen vakioratkaisuja – siihen aikana ne olivat nerokkaita keksintöjä ja muuttivat suihkutottumuksia. Vettä säästävillä suihkuillaan hansgrohe huolehti jo paljon ennen aikaansa resurssien suojelusta ja ilmastosta sekä oli ”vihreä” alan uranuurtaja.

Kuka nämä keksi? hansgrohe:

 • kohtuuhintainen käsisuihku valkoisella posliinikahvalla (1928)
 • automaattinen viemäri- ja ylivuotovaruste kylpyammeeseen (1934)
 • Unica-suihkutanko (1953)
 • Selecta-käsisuihku, jossa on säädettävät suihkumuodot (1968)
 • värikkäät ja muoviset suihkut Sixty ja Tri-Bel (1970)
 • yksiotehana Allegroh (1981)
 • vettä säästävä Mistral Eco -käsisuihku (1987)
 • esiasennetut suihkujärjestelmät ja suihkupaneelit (1989)
 • piiloasennussarja iBox universal (2000)
 • sadesuihku Raindance (2003)
 • ilmastoystävälliset suihkut ja hanat EcoSmartilla (2007)
 • ComfortZone-hanat (2011)
 • ja paljon muuta.

Kylpyhuoneen nykyisyys ja tulevaisuus

The Hansgrohe Group is the Top Innovator in 2019.
Hansgrohe-konserni on ollut hyvien tuoteideoiden jatkuva lähde vuodesta 1901 lähtien. Saksalainen TOP 100 -innovaatiokilpailu on myöntänyt Hansgrohe Groupille Top Innovator 2019 -laatusinetin.

Me hansgrohe-yhtiössä olemme jatkaneet käyttäjäystävällisyyden vallankumouksellista kehittämistä, jotta päivittäiset hetket veden kanssa olisivat entistä mukavampia, taloudellisempia ja turvallisempia. Tässä prosessissa olemme keskittyneet ihmisiin ja heidän hyvinvointiinsa ja tarpeisiinsa ensimmäisestä päivästä lähtien. Tuotevalikoima sisältää digitaalisia suihkutuotteita ja trendikkäitä värimalleja hanoissamme. Uusilla kylpyhuone- ja keittiötuotteillaan hansgrohe tarjoaa ennennäkemättömän elämyksen veden kanssa ja antaa kodillesi oman ainutlaatuisen viehätyksensä.

Hansgrohe-konserni työskentelee jatkuvasti uusien ideoiden parissa, sillä on oma tutkimus- ja kehityslaboratorio ja jo yli 16 000 aktiivista patenttia. TOP 100 -yritys valmistaa edelleen suurimman osan tuotteistaan Lounais-Saksassa ylpeänä sitoutumisena Made in Germany -tavaramerkkiin. Ja lupaus laadusta, johon voit luottaa.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi