Vivenis: Veden taikaa

Nainen pesualtaalla ja Vivenis-kylpyhuonehana.
hansgrohen uutuudet

Koe vesi ennenkuulumattomalla tavalla

Etsikö kylpyhuonehanaa henkilökohtaista hyvänolon keidastasi varten? hansgrohen Vivenis-hanamallistolla vesi tuntuu aivan uudenlaiselta: leveä ja runsas suihkukuvio muistuttaa luonnollista vesiputousta ja koskettaa aisteja. Näin jopa käsien pesusta tulee lyhyt nautinnon hetki.

Vesi tuntuu aivan uudenlaiselta omalla hyvänolon keitaallasi

Hektisessä arjessa ei useinkaan jää aikaa rentouttavalle suihkulle tai nautinnolliselle kylvylle. Tällöin rituaaleista on apua, jotta olet koko päivän raikas ja rento. Eikö käsien pesu voikin olla lyhyt ja ihana nautinnon hetki? Reseptimme lyhyeen rentoutumishetkeen: Vivenis huolehtii vesiputoussuihkullaan aiemmin ennenkuulumattomasta hyvänolon elämyksestä. AirPower-teknologialla vesisuihku rikastetaan ilmalla ja siitä tulee erityisen hellävarainen ja runsas. 

Haluatko kylpyhuoneestasi rauhan tyyssijan, jossa ajattoman elegantti tyyli säteilee tyyneyttä? Viveniksen tyylikäs hanamuotoilu ja sen kaareva suihkuputki on tarkoitettu pesualtaalle, ammeeseen ja suihkuun. Hanan filigraani ja litteä kahva korostaa eleganttia lookia. Ehdotuksemme: yhdistä Vivenis Pulsify-suihkumalliston kanssa ja luo sopusointuinen kylpyhuone. 

Mattamustalla ja mattavalkoisella FinishPlus-pinnalla toteutat mieltymyksesi ja luot sävyjä. Modernit pinnat ovat käytettävissä myös Pulsify-mallistossa.

Viveniksen edut yhdellä vilkaisulla

  • Ilmalla rikastettu vesisuihku (AirPower) huolehtii vertaansa vailla olevasta hyvänolon elämyksestä.
  • Hanan elegantti muoto ja veden virtaus sulautuvat harmonisesti yhteen.
  • Ergonomisesti muotoiltu litteä kahva kutsuu koskettamaan ja sitä on helppo käyttää. 
  • Kylpyhuoneen yksilöllistä tyyliä varten valittavana on kolme pintaa: kromi, mattamusta ja mattavalkoinen.
  • EcoSmart-teknologian ansiosta Vivenis kuluttaa jopa 60 % vähemmän vettä kuin tavallinen pesuallashana.

Tutustu muihin tuotteisiin ja hansgrohen uutuuksiin

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi