Kuin trooppinen paratiisi

Rajatonta mukavuutta luonnollisessa kylpyhuoneessa kynnyksettömällä suihkulla

Moderni kylpyhuone, jossa on sadesuihku ja luonnollisen suurenmoinen tila: Täällä täyteläiset ja runsaat vesipisarat satavat arkipäivään. Avoin arkkitehtuuri poistaa rajoja ja tarjoaa paljon tilaa hyvänolon ohjelmallesi. Suihkujärjestelmä on kaiken keskipiste. Se on monipuolinen, luo tilaa ja toimii puhtaan vesinautinnon lähteenä.

Avoin ja moderni kylpyhuone, jossa on kynnyksetön suihku.
Runsaat pisarat isossa kylpyhuoneessa

Suuri liikkumisvapaus modernissa kylpyhuoneessa kynnyksettömässä sadesuihkussa

Toivotko suurta kylpyhuonetta, joka on luonteva asuintila arkipäivän lepohetkiä varten? Salli itsesi rentoutua ja nauti sadesuihkun täyteläisten vesipisaroiden tuottamasta elämyksestä modernissa kylpyhuoneessa. Avoimella tilakonseptilla luot tilaa monimuotoiselle hyvänolon ja rauhan tyyssijalle. Viherkasvit luovat luonnonläheisen tunnelman, ja rauhoittumisalue istumamahdollisuuksilla kutsuu rentoutumaan. Laajat näkymäakselit ohjaavat katsetta avarassa tilassa. Kynnyksetön suihku poistaa lisäksi liikkumavapaudelle asetettuja rajoja. Tilaa muovaava monipuolinen suihkujärjestelmä on kaiken keskipiste ja kutsuu runsaaseen vesinautintoon.

Suuren suihkujärjestelmän mukavuus ja aistikas vesinautinto

Sadesuihku korostaa luonnollisen kylpyhuonesuunnitelman eloisaa tunnelmaa. hansgrohen suihkujärjestelmät ovat avoimen tilakonseptin keskeisiä elementtejä ja asettavat rakenteellisia yksityiskohtia. Showerpipe Rainmaker Select kuuluu sadesuihkuihin, jotka huolehtivat älykkäällä teknologiallaan ergonomisesta mukavuudesta ja monipuolisesta vesinautinnosta. Uusissa ja vanhoissa kylpyhuoneissa. Yläsuihku integroituu valkotaustaisella suihkulevyllään harmonisesti ympäristöön. Yhdessä kapean kromista valmistetun rungon kanssa muotoilu vaikuttaa elegantilta ja kevyeltä.

Iso sadesuihku, luonnollinen kylpyhuone

Katseenvangitsija luonnollisessa kylpyhuonetunnelmassa: hansgrohen Showerpipe Rainmaker Selectin puristinen eleganssi vakuuttaa, ja se hemmottelee vesinautinnolla.

Suuri sadesuihku kromista sekä ylä- ja käsisuihku.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi