Uutta purismia kylpyhuoneessa

Asu puristisesti ja sisusta kylpyhuone pelkistetysti

Puristinen muotoilu tarjoaa rentoutta arkipäivään. Olennaiseen pelkistetty sisustus pääsee erityisen hyvin oikeuksiinsa modernissa arkkitehtuurissa. Puristinen asuminen ulottuu kylpyhuoneeseen saakka ja luo yksilöllisen tilan rentoutumista varten. Pelkistetty väri- ja muotomaailma yhdistettynä innovatiiviseen toiminnallisuuteen ja takaavat mukavan vesinautinnon.

Suuri suihku ja pelkistetty amme puristisessa ympäristössä.
Sisusta toiminnallinen kylpyhuone

Puristinen asuminen: Suoralinjainen kylpyhuonedesign modernissa arkkitehtuurissa

Arvostat hillittyä muotoilua ja rentoudut pelkistetyssä ja rajattoman toiminnallisessa ympäristössä? Moderni arkkitehtuuri ja sen selkeä tilan geometria sekä antoisa valokonsepti tarjoavat ihanteelliset olosuhteet puristiselle asumiselle. Omaksu rakennustyylin suoralinjainen tehokkuus ja suunnittele sekä oleskelutiloihin että kylpyhuoneeseen valoisa ja olennaiseen keskittyvä sisustus. Pesuallas, amme ja suihku on ryhmitetty yksilölliselle hyvänolon alueelle ja kutsuvat virkistävään vesinautintoon. Värisuunnittelu rajoittuu selkeään valkoisen sävy sävyyn -konseptiin. Kirkkaista väreistä ja koristeellisista lisävarusteista kieltäytyminen tuo tilaan tyyneyttä. Pelkistetty estetiikka huolehtii kevyestä ja ilmavasta tunnelmasta.

Puristinen kylpyhuone ja innovatiiviset teknologiat selkeässä ympäristössä

hansgrohen Talis-sarjan hanat asettavat tarkalla ja samanaikaisesti luonnollisella muotoilullaan eloisia sävyjä kodikkaasti sisustettuun kylpyhuoneeseen. Pelkistetyssä, valkoisessa keramiikassa krominhohtoiset pinnat pääsevät elegantisti oikeuksiinsa. Croma 100 -suihkujärjestelmä huolehtii keskitetysti sijoitetulla suihkualueella vaihtelevasta suihkunautinnosta kolmella suihkumuodolla. Innovatiivinen hansgrohe-teknologia vastaa pitkäikäisestä toiminnallisuudesta ja suuresta mukavuudesta.

Puristinen muotoilu kylpyhuoneessa

Asu puristisesti modernissa arkkitehtuurissa: Se ulottuu kylpyhuoneeseen saakka. Pelkistetyn valkoinen huone vaikuttaa krominhohtoisten hanojen ansiosta yksilölliseltä.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi