Nuorille ja nuorekkaille

Ensimmäinen oma kylpyhuone raikkaassa designissa ja ajanmukaisessa mukavuudessa

Nuoret aikuiset toivovat ensimmäiseltä omalta kylpyhuoneeltaan korkealaatuista sisustusta ja teknologista tehokkuutta ilman suurta taloudellista rasitetta. Nuorekas arkkitehtuuri asettaa tällöin selkeät linjat ja yksilöllisen värikonseptin. Vaatimattomassa ympäristössä syntyy raikas kylpyhuonedesign, joka vaikuttaa sekä asialliselta ja eloisalta.

Raikas design nuorille aikuisille

Ensimmäinen oma kylpyhuone suoralinjaisella toiminnallisuudella luovassa ympäristössä

Sisustatko ensimmäistä omaa kylpyhuonettasi ja toivot modernia vesinautintoa raikkaalla designilla? Älykkäillä kylpyhuoneideoilla suunnittelet myös pienistä tiloista toimivia ja samalla eloisia sisätiloja. Kirkas päivänvalo ulottuu tilaan, ja kynnyksettömän suihkun asennus huolehtii liikkumavapaudesta. Rohkea litteiden luonnonkivien, klassisten valkoisten kaakeleiden ja raikkaan vihreän mosaiikin yhdistelmä osoittaa henkevyyttä ja herättää tilan eloon. Koristeellisesti sijoitetut puiset tarvikkeet muodostavat luovan materiaalien ja tekstuurien sekoituksen kehyksen. Mallikelpoiset hanat huolehtivat valkoisella kylpyhuonekeramiikalla veden ergonomisesta käsittelystä.

Raikas kylpyhuonedesign eleganteilla ja teknologisesti innovatiivisilla hanoilla

Hanojen selkeät linjat ja kapeat rungot korostavat eloisaa kylpyhuonedesignia. Ilmaisuvoimainen Crometta Showerpipe merkitsee tilan keskipisteen ja luo monipuolisia suihkunautintoja. Hanojen modernin muotoilun sisään kätkeytyvät innovatiiviset teknologiat tehokkaaseen ja mukavaan vesinautintoon.

Nuorekas kylpyhuone - raikkaasti sisustettu

Nuoren ehkä ensimmäisessä omassa kylpyhuoneessa on viileitä materiaaleja, värejä ja muotoja. Sekä suihkukokonaisuus, joka tuo nautintoa joka päivä.

hansgrohe Crometta S 240 Showerpipe -suihkut
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi