hansgrohen M51-keittiöhana, jossa on mukava ulosvedettävä juoksuputki.
44 Hakutulosta
yksiote keittiöhana 260 1jet
Focus M41 yksiote keittiöhana 260 1jet
Valitse tuotteen versio (5)
yksiote keittiöhana 280 1jet
Focus M41 yksiote keittiöhana 280 1jet
Valitse tuotteen versio (3)
yksiote keittiöhana 220 1jet
Talis M51 yksiote keittiöhana 220 1jet
Valitse tuotteen versio (4)
Muotoilun ja toimivuuden uusi taso

Innovatiiviset keittiöhanat hansgrohelta

Haluaisitko älykkään ja tyylikkäästi muotoillun keittiöhanan, joka helpottaa keittiötöitäsi? hansgrohe tarjoaa sinulle laajan valikoiman keittiöapulaisia, jotka ovat enemmän kuin pelkkiä vesihanoja. Iloitse suuremmasta liikkumavapaudesta pesupöydällä ja käytä vettä säästeliäästi. Palkittu muotoilu, harkittu toiminnallisuus ja pitkäikäinen hansgrohen laatu vakuuttavat sinut.

Ensiluokkaista muotoilua yhdessä erinomaisen käyttömukavuuden kanssa

Nopea päälle- ja poiskytkentä Select-painikkeella? Lisää toimintasädettä ulosvedettävän pikapesimen ansiosta? Suihku vihannesten ja hedelmien huuhteluun? Keittiöhanamme eivät ainoastaan lisää työskentelymukavuutta, vaan tuottaa myös iloa silmälle. Paljon eri tyylivaihtoehtoja – modernin minimalistisesta klassisen kaarevaan. Valikoimassa myös keittiöhanoja integroidulla pesukoneventtiilllä sekä tasosta ylös nostettava hana, joka asennetaan ikkunan eteen tai alle. hansgrohen keittiöhanojen naarmuuntumaton pinta ruostumattomasta teräksestä tai klassisesta kromista on loistava. Tunnistettavasti muotoillut, pitkät ja litteät yksiotekahvat huolehtivat ergonomisesta käytöstä.

Vettä napin painalluksella?

Kokatessa kädet ovat usein täynnä, ja silloin on käytännöllistä, jos käsiä ei tarvita keittiöhanan käyttämiseen. Select-teknologialla veden virtaus käynnistetään ja pysäytetään helposti napin painalluksella – myös käsivarrella tai kädenselällä. ComfortZonen ansiosta jo juoksuputken korkeus antaa sinulle paljon vapaata tilaa. Vielä enemmän pelivaraa saat ulosvedettävällä pikapesimellä: yhdessä innovatiivisen sBox-letkukotelon kanssa pesin ylettää jopa 76 cm päähän. Juoksuputken kääntymisen voi rajoittaa mallista riippuen 60,80, 110, 150 tai yksilöllisesti 10 asteen välein.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi