Metropol pesuallashana mattamustassa trendivärissä.

Modernit uudet värit – FinishPlus

hansgrohen uutuudet 2019

Vesi virtaa nyt trendikkäästi: uudet FinishPlus-pintavärit

Anna kylpyhuoneellesi luonnetta trendikkäällä värillä. hansgrohen uudet metallisävyt ja mattavärit tuovat yksilöllistä estetiikkaa pesualtaalle, ammeeseen ja suihkuun. Kaksi erityisen pidettyä hansgrohe hanamallistoa - Metropol ja Talis E - on nyt saatavilla viidessä eri pintavärissä. Voit ilmaista omaa tyyliäsi myös kylpyhuoneen vesikalusteissa.

Persoonallista sisustussuunnittelua

RainStream from the Rainfinity overhead shower. Kromi
Mattamusta Mattamusta
Mattavalkoinen Mattavalkoinen
Harjattu musta kromi Harjattu musta kromi
Kiillotettu kulta Kiillotettu kulta
Harjattu pronssi Harjattu pronssi
Hanat kiiltävät kromisina valkoisella pesualtaalla.
Musta hana mustan pesumaljan vieressä.
Elegantti valkoinen kylpyhuonehana ja valkoinen pesuallas.
Hana, jolla on musta, harjattu pinta.
Kultainen pesuallashana yhdistettynä mustaan.
Pronssinen hana, harjattu matta, valkoinen pesuallas.

Yksilöllisyyttä kylpyhuoneessa värikkäillä sävyillä

Unelmoitko sinäkin yhtenäisestä asumistyylistä? Siinä tapauksessa kylpyhuone aistikkaana rauhoittumistilana on varmasti aivan ensimmäisenä to-do-listallasi. Vastaavatko tehokkaat värisävyt makuasi ja rakastatko kontrasteja? Vai sopiiko tyyliisi ennemminkin pelkistetty ja pidättyväinen eleganssi muustakin kuin kromista? Korkealaatuiset pintadesignit tuovat suunnitteluun mahdollisuuksia ja inspiraatiota:

Elegantit kontrastit

Himmeäkiiltoiset trendivärit mattamusta ja mattavalkoinen ihastuttavat modernin arkkitehtuurin faneja. Kohdistetusti käytetyt kontrastit tuovat tilaan sitä tiettyä jotakin. Tummien pesuallaspintojen ja värikkäiden yksityiskohtien leikki tilassa on erityisen tehokas yhdistelmä. Kylpyhuonehanojen elegantti ja himmeäkiiltoinen koruttomuus ovat modernisti sisustetussa kylpyhuoneessa todellakin kuin piste i:n päällä.

Erityisen loistokkaan moderni

Arvokkaat metallivärit kiillotettu kulta, harjattu musta kromi ja harjattu pronssi tuovat eleganssin ja moderniuden yhteen. Kylpyhuoneen katseenvangitsijat luovat sekä tummahkossa kylpyhuonetunnelmassa että vaaleassa ympäristössä viehättäviä kontrasteja. Yhdistele koristeellisia hanoja esimerkiksi saumattomien seinä- ja lattiapintojen kanssa Industrial Style -tyylissä tai elegantin yksivärisinä. Näin todella yksilöllinen kädenjälkesi näkyy kylpyhuonesuunnittelussa.

 

hansgrohen Metropol ja Talis E -hanat FinishPlus-väreissä: lisää yksilöllisyyttä

Metropol-hanan tarkka, geometrinen muotoilu tarkoittaa korkealaatuista ja yksilöllistä kylpyhuonesuunnittelua. Näin hanasarja on kuin luotu ilmaisemaan henkilökohtaista designsanomaasi. Metropol panostaa selkeillä linjoillaan laajojen pintojen eleganssiin, ja tarkat linjat luovat hienoja valorefleksejä sekä heijastelevat uusia pintoja erityisen hyvin.

Talis E -hanalla on moderni ja silti elegantti ilme. Sen hoikka ja ylöspäin kapenevat runko antaa hanalle ajattoman siluetin. Hana sopii harmonisesti jokaiseen moderniin kylpyhuoneeseen ja luo uusilla pinnoilla yksilöllisiä sävyjä.

FinishPlus-väreillä koko koti

Saatavana on Metropol- ja Talis E -hanojen lisäksi paljon täydentäviä tuotteita viidellä uudella pinnalla, jotta voit luoda tyylikkään tunnelman. Suunnittele kattavasti kaikki komponentit samanvärisiksi hanasta alkaen ja Showerpipe-suihkun ja yläsuihkun kautta kulmaventtiileihin. Tai luo tietoisesti sävyjä. Sekä Metropol- että myös Talis E -hanat ovat saatavana pinta-asennushanoina ja seinään asennettavina malleina, kuten myös valikoima suihkunohjaukseen ja ammeeseen.

Valitsemalla tuotteet FinishPlus-värisenä nautit tietenkin kaikista tutuista hansgrohe-sarjan laatuominaisuuksista: eri ComfortZone-korkeudet, erinomaisen laadukas design, kestävät metallikahvat ja 5 vuoden takuu.
 
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi