RainSelect piiloasenteiset termostaatit yläsuihkujen ohjaamiseen

RainSelectillä kytket rentoutumisen täysillä päälle

Suihkunautintosi on vain painalluksen päässä: RainSelect termostaateilla avaat ja suljet suihkut nopeasti ja ergonomisesti isoja painikkeita painamalla. Veden lämpötlan ja virtauksen voimakkuuden säädät juuri itsellesi sopivaksi. Lasin ja kromin elegantti yhdistelmä tuo arvokkuutta suihkutilaan. 

Suurten yläsuihkujen suihkunohjaus: hansgrohe RainSelect.
Kytkinkeskus korkeimpiin vaatimuksiin, integroitu taitavasti: RainSelectilla valitset mukavasti ja intuitiivisesti yläsuihkun laitteiden ja suihkumuotojen välillä.

Rennon suihkun kytkinkeskus

RainSelect on erittään laadukas intuitiivinen ohjauselementti, sillä siinä on suuret turvalasista valmistetut painikkeet metallikehyksissä. Ajaton design sulautuu seinään matalan asennuskorkeutensa ansiosta ja sopii harmonisesti arvokkaaseen kylpyhuoneeseen. Rainmaker Selectin voi yhdistää täydellisesti Rainmaker Select -yläsuihkuihin johtuen sen suoralinjaisista muodoista ja harkituista materiaaleista, ja sen käyttömukavuus aikaansaa upean yksilöllisen suihkunautintoon.

Video: hansgrohe RainSelect ja hansgrohe Rainmaker Select.

Ajallisesti elegantti suihkunohjaus, jossa on korkea käyttömukavuus

Haluatko intensiivisen suihkuelämyksen juuri sinulle sopivalla hyvänolon lämpötilalla ja vesimäärällä? RainSelect mahdollistaa intuitiivisen suihkunohjauksen: suurilla painikkeilla ja kääntökahvoilla.

  • Painikkeet (70 x 70 mm), joissa on kulumattomat symbolit, ovat helposti ymmärrettäviä ja helppokäyttöisiä. Käytä ergonomisia, metallisia puikkokahvoja vesimäärän ja -lämpötilan säätelyyn.
  • RainSelect tarjoaa 2–5 painikkeella tarkasti käyttömukavuuden, joka sopii valittuun suihkujärjestelmään: sovitettu yläsuihkun suihkumuotojen lukumäärään ja valitsemaasi käsisuihkuun. Integroitu lämpötilan ohjaus huolehtii turvallisesta ja pysyvästi hyvästä olosta samalla, kun vesimäärää voi vaihdella milloin tahansa.
  • Suihkupidike: Metallisessa FixFit-suihkupidikkeessä (integroidulla letkuliittimellä) käsisuihku on tarttumaetäisyydellä.
  • Materiaali- ja pintavaihtoehdot on sovitettu täydellisesti Rainmaker Select -yläsuihkuun sekä hansgrohen PuraVida-sarjan hanoihin. Valitse valkoinen/kromi tai musta/kromi tai kromi.
  • Selkeä muotoilu: RainSelectillä luot tilavalta näyttävän kylpyhuoneen yhtenäisellä muotokielellä. RainSelect löytyy myös ammetta varten.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi