RainSelect piiloasenteiset termostaatit yläsuihkujen ohjaamiseen

RainSelectillä kytket rentoutumisen täysillä päälle

Suihkunautintosi on vain painalluksen päässä: piiloasenteisilla RainSelect-termostaateilla avaat ja suljet suihkut nopeasti ja ergonomisesti isoja painikkeita painamalla. Veden lämpötlan ja virtauksen voimakkuuden säädät juuri itsellesi sopivaksi. Lasin ja kromin elegantti yhdistelmä tuo arvokkuutta suihkutilaan. Saatavana myös FinishPlus-väreissä!

Suurten yläsuihkujen suihkunohjaus: hansgrohe RainSelect.
Suihku korkeimpiin vaatimuksiin: RainSelect-termostaatilla valitset mukavasti yläsuihkun, käsisuihkun tai eri suihkumuotojen välillä.

Piiloasenteista suihkun ohjausta

RainSelect on erittäin laadukas piiloasenteinen termostaattihana, jolla avaat ja suljet suihkut vaivattomasti kevyellä painalluksella. Tyylikkäässä termostaatissa on suuret, erittäin helppokäyttöiset painikkeet, joissa on selkeät symbolit kullekin suihkulle. Ajaton design sulautuu seinään matalan asennuskorkeutensa ansiosta ja sopii harmonisesti arvokkaaseen kylpyhuoneeseen. RainSelect-termostaatit voi yhdistää piiloasenteisiin RainfinityRaindance E tai Rainmaker Select -yläsuihkuihin, joiden muotoilu ja pintavärit sopivat yhteen täydellisesti. Piiloasenteisen suihkukokonaisuuden käyttömukavuus aikaansaa upean yksilöllisen suihkunautintoon.

Video: hansgrohe RainSelect ja hansgrohe Rainmaker Select.

Ajattoman elegantti suihkunohjaus, jossa on korkea käyttömukavuus

Haluatko intensiivisen suihkuelämyksen juuri sinulle sopivalla hyvänolon lämpötilalla ja vesimäärällä? RainSelect mahdollistaa intuitiivisen suihkunohjauksen suurilla painikkeilla ja kääntökahvoilla:

  • Painikkeet (70 x 70 mm), joissa on kulumattomat symbolit, ovat helposti ymmärrettäviä ja helppokäyttöisiä. Käytä ergonomisia, metallisia kääntökahvoja vesimäärän ja -lämpötilan säätelyyn.
  • RainSelect tarjoaa 2–5 painikkeella tarkasti käyttömukavuuden, joka sopii valittuun suihkujärjestelmään: sovita painikkeiden määrä yläsuihkun suihkumuotojen lukumäärään ja valitsemaasi käsisuihkuun. Integroitu lämpötilan ohjaus huolehtii turvallisesta ja pysyvästi hyvästä olosta samalla, kun vesimäärää voi vaihdella milloin tahansa.
  • Materiaali- ja pintavaihtoehdot on sovitettu täydellisesti Raindance E, Rainfinity ja Rainmaker Select -yläsuihkuihin sekä hansgrohen PuraVida- tai Metropol-malliston hanoihin. 
  • Selkeä muotoilu: piioasenteisella RainSelectillä luot tilavalta näyttävän kylpyhuoneen yhtenäisellä muotokielellä. Piiloasenteisen termostaatin voit sijoittaa vapaasti suihkutilaan, esimerkiksi yläsuihkun kanssa eri seinälle.
  • Suihkupidike mukana! Osassa malleja on metallinen suihkupidike integroidulla letkuliittimellä, jolloin käsisuihku on juuri sopivalla etäisyydellä. 
  • Suihkupidikkeellisten mallien värivaihtoehdot ovat valkoinen/kromi, musta/kromi tai kromi.
  • Suihkupidikkeettömien mallien värivaihtoehdot ovat kromi, mattamusta, mattavalkoinen, harjattu pronssi, harjattu musta kromi ja kiiltävä kulta.
  • Yhdistä termostaatteihin, joissa integroitua suihkupidikettä ei ole, tyyliin sopiva FixFit-liitin ja pidike käsisuihkulle.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi