hansgrohe sBox

Fiksun ratkaisun asennus ja asennusesimerkit tiskipöydän alakaappiin

Innovatiivinen sBox raivaa tilaa keittiöön. Se on osa uutta hansgrohen tiskiallasyhdistelmää ja huolehtii siitä, että letku voi liukua helposti ulosvedettävässä hanassa. Visuaalisesti huomaamaton kotelo asennetaan tiskialtaan alle. Lue täältä, miten asemoit ja asennat sBoxin jokaisessa tilanteessa oikein.

hansgrohe sBoxin asennus tiskipöydän alakaappiin.
hansgrohen tiskiallasyhdistelmä: hanan, tiskialtaan, käyttöyksikön, viemäröintivarusteen ja sBoxin toimiva yhdistelmä.

Valvottu ja varma letkun vienti tiskipöydän alakaapissa

Ulosvedettävällä pikapesimellä on monia etuja. Se huolehtii joustavuudesta ja liikkumisvapaudesta, sen ansiosta voidaan esimerkiksi suuret kattilat täyttää lapsellisen helposti. Entä mitä tapahtuu letkulle, kun keittiöhana ei ole käytössä? Se riippuu alakaapissa, tarkalleen sillä, missä jätejärjestelmä tai vetolaatikko huolehtii järjestyksestä. sBoxilla hansgrohe tarjoaa fiksun ratkaisun kaikille, jotka rakastavat järjestystä. Letku liukuu sBox-koteloon puhtaasti, kevyesti ja lisäksi ihanan hiljaisesti. Muita ulosvedettävän pikapesimen etuja löydät teknologiasivultamme.

Täydellinen järjestelmä huolehtii turvallisesta suunnittelusta

sBox on osa hansgrohen tiskiallasyhdistelmää C71. Tällainen kombinaatio toimitetaan asennusvalmiina kaikkien tarvittavien lisävarusteiden kanssa ja voidaan integroida välittömästi pöytälevyyn. Kaikki komponentit on sovitettu toisiinsa täydellisesti, koska se toimitetaan kokonaispakettina: hana, tiskiallas, juoksuputki ja sBox. Ulosvedettävän juoksuputken ja sBoxin yhdistelmässä toiminta-alue on jopa 76 cm. sBoxin hankkiminen erillisesti ei ole mahdollista.

1, 2, 3 tehdään tilaa: sBoxin asennus videolla

Sopiiko sBox myös minun keittiööni?

Kyllä. Myös silloin, kun keittiösi on pieni, tiskiallas on nurkassa tai jätejärjestelmä vaatii paljon tilaa alakaapissa. 3 cm litteä, 16 cm leveä ja 52 cm korkea kotelo sopii kaikkiin alakaappeihin, joiden rungonkorkeus on 74 cm. Myös mikäli kaappirunkosi on matala, on sBox oikea valinta. Tilaa pakettiin lisäksi helposti sBox-tasauskisko F12 (tuotenumero #43333000).

hansgrohe sBox asennetaan hanan alle.
Ihannetapauksessa sBox asennetaan suoraan keittiöhanan alle. Neljä yksilöllisesti siirrettävää kiinnityselementtiä huolehtivat turvallisesta kiinnityksestä.

Ihannetapauksessa sBox on asennettu pystysuoraan keittiöhanan alapuolelle. Kaksi kiinnityksistä on alhaalla sBoxissa ja ne ruuvataan kiinni alakaapin lattiaan tai takaseinään. Ylempänä on kaksi muuta kiinnitystä ja ne joko kierretään kiinni takaseinään tai ripustetaan. Kiinnityselementtejä voi työntää ja kiertää 360° astetta. Tällöin yksinkertainen ja nopea kiinnitys on mahdollista. hansgrohe sBox voidaan asentaa monella tapaa johtuen sen suuresta joustavuudesta. Sitä voi käyttää myös seuraavissa asennustilanteissa helposti:

 

sBoxin kallistettu asennus keittiöhanan alla.
Asennus näyttää tältä, kun esimerkiksi takaseinää on siirretty hiukan. sBox voidaan asentaa, kun se on kallistettu +/- 20°.

Esteet lattialla tai eteenpäin siirretty takaseinä

Mikäli asennus suoraan keittiöhanan alle ei ole mahdollista (esteistä johtuen) tai takaseinää on siirretty eteenpäin, asennetaan sBox hiukan kallistettuna. Se voidaan kallistaa eteen- tai taaksepäin. Kohdista tällöin kaikki kiinnityksen eteenpäin. Kun haluat siivota sBoxin taustan, napsauta se helposti pidikkeistään irti. Maksimaalinen suositeltu kallistuskulma on +/- 20°.

sBox asennettuna sivulle kallistetusti.
Tiskipöydän kaapin esteet eivät ole ongelma: sBox voidaan asentaa myös sivulle kallistettuna (+/- 20°). Joustavat kiinnitykset mahdollistavat tämän.

Jätevaunu, viemäröintijärjestelmät tai vaikeapääsyiset kulmaventtiilit

Seisooko jätejärjestelmäsi tiskialtaan alla eikä tilaa ole muulle? Helppo homma! Kallista sBox helposti sivulle. Kiinnitykset voidaan kiertää joustavasti lattialle, sivulle tai takaseinään. Näin pääset myös tulevaisuudessa helposti jätevaunuun, viemäröintijärjestelmään tai kulmaventtiiliin käsiksi. Maksimaalinen suositeltu kallistuskulma on +/- 20°.

sBox asennettu kallistettuna ja siirrettynä sivuseinään.
Tätä asennusta käytetään, kun käytettävissä on kulma-altaat tai tiskialtaat laskutasolla. Kaikki kiinnitykset ruuvataan tällöin sivulle.

Kulma-altaat, tiskialtaat laskutasolla tai tiskialtaat, joissa on sivulla hanareiät

Mikäli tunnistat jonkin näistä asennustilanteista, tulee sinun asentaa sBox epäkeskisesti sivuseinään. Kaikki kiinnitykset ruuvataan sivulle. sBoxin samansuuntaista siirtoa tulisi välttää. (Mikäli asennus vaatii siirtoa, saa siirto olla enintään 30 mm hana- ja sBoxin ulostuloakselin välillä.) 

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi