Eksklusiivinen marmorikylpyhuone

Kullanhohtoinen unelmakylpyhuone moderneilla mukavuuksilla

Tässä eksklusiivisessa kylpyhuoneessa marmorin eleganssi sekä pesuallashanojen ja suihkujen kullattu ilme sulautuvat yhteen. Antrasiitinvärinen seinä korostaa kontrastien visuaalista vaikutusta. Arvokkailla metallipinnoilla voi toteuttaa haluamansa tyylimaailman, joka viimeistellään suurimmalla mukavuudella. Luonnonkivilattia kattaa johdonmukaisesti koko huoneen.

Vaalea marmorikylpyhuone kullanvärisillä sävyillä.
Toteuta oma estetiikkasi

Eksklusiivinen kylpyhuonekulttuuri: kullanhohto tehokeinona

Oletko joskus pohtinut, miltä kultaisena loistavat kylpyhuonehanat vaikuttavat täysin modernissa kylpyhuoneessa? Siinä tapauksessa tämä sisustus antaa ideoita asetelmaan, jossa ensiluokkaiset kullanväriset hanat luovat suurenmoisen yksityiskylpylän. Sisustus on valkoista marmoria ja vaaleaa luonnonkiveä ja on siten klassisten loistohotellien kokonaisvaltainen sitaatti. Samanaikaisesti kynnyksetön ja helppopääsyinen suihku sekä veden moderni mukavuus täyttävät kaikki hyvänolon kylpyhuoneelle asetetut toiveet. Antrasiitti-musta kontrastiseinä nostaa kullanväriset pesuallashanat ja lisävarusteet erityisen tehokkaasti esiin. Sisustus vaikuttaa arkkitehtoniselta alas lasketun katon, suoran ja epäsuoran valon leikin sekä lattiaan asti ulottuvan ikkunan ansiosta.

Korkealaatuiset pinnat yksilölliseen makuun

Harkittu kullanvärinen konsepti, joka on yhteensopiva pesualtaan ja suihkun yksityiskohtien kanssa, antaa kylpyhuoneelle harmonisen ja korkealaatuisen ilmeen. Henkilökohtaisen tyylimaun mukaisesti valittiin Metropol-sarjan hanojen ja lisävarusteiden eksklusiivinen FinishPlus Polished Gold Optic -väri. Elegantin lämmin ilme läpäisee koko kylpyhuoneen hanoista ammeeseen ja aina suihkuun asti. Marmoripesualtaalla on tyylivarmasti 3-reikäinen vipukahvallinen malli, jonka tarkka yhteensopivuus tällä paikalla kattaa värisävynkin: säilytystasot ja mukinpidikkeet, sifoni ja pesualtaan alarakenne ovat kullattuja, jopa peilin kehykset ja valot ovat yhteensopivat. Tilavassa suihkussa, josta on avara näkymä, monipuolisesta suihkunautinnosta huolehtii Showerpipe-suihkun erikoissuuri yläsuihku. 

FinishPlus – tarkkaa yhteensopivuutta

Eksklusiiviset FinishPlus-väri, kuten Polished Gold Optic, ovat käytettävissä monissa hansgrohe-sarjoissa. Kattavasti yksilöllinen käsiala kylpyhuoneessa.

hansgrohe-kylpyhuonehanat ja lisävarusteet kullanvärisinä.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi