Houkutteleva hinta-laatusuhde kahdessa designversiossa

Valoisa kylpyhuone ja Vernis Blend pesualtaalla.
hansgrohen uutuudet

Sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen

Tutustu Vernisin ajattoman elegantteihin hanoihin ja sopivaan suihkuvalikoimaan. Olet saavuttanut tavoitteesi: valitsemalla kahdesta universaalista muotoilusta sisustat jokaisen kylpyhuoneympäristön minimalistisesta eleganttiin. Haluatko toteuttaa omaa makuasi trendikkäillä väreillä? Yksilöllisiä sävyjä voi toteuttaa kromin lisäksi myös tyylikkäällä mattamustalla pinnalla. Luota hansgrohen laatuun.

Hillittyä eleganssia tai vaikuttavaa geometriaa

Geometrinen Vernis Shape -pesuallashana, mattamusta.
Geometrinen mattamusta Vernis Shape -yksiotehana jatkaa yksilöllistä tyyliä pesualtaalla. Kylpyhuoneen yhtenäinen suunnittelu on mahdollista tällä pinnalla.

Suunnittele kylpyhuoneesi yhtenäisesti kuin yhdestä muotista ja ammenna laajasta valikoimasta sekä erinomaisesta hinta-suoritussuhteesta. Vernis on yhdisteltävissä pesualtaalla, suihkussa ja kylpyammeessa. Pohditko omaa lempityyliäsi kylpyhuoneessa? Valittavana on kaksi vaikuttavaa ja universaalia muotoiluversiota:

  • Vernis Blend -hanan pyöristetyt muodot antavat modernin ja elegantin vaikutelman. Virtaviivainen muoto hivelee silmiä ja tuntuu miellyttävältä.
  • Selkeä geometrinen versio Vernis Shape viimeistelee tarkoilla reunoillaan pelkistetyn, mutta vaikuttavan kylpyhuoneympäristön.

Valikoiman suosittu mattamusta FinishPlus -pinta tuo osaltaan pelivaraa suunnitteluun. 

Tutustu muihin tuotteisiin ja hansgrohen uutuuksiin

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi