Klassikkojen ihailijoille

Klassinen kylpyhuone ja nostalginen tyyli moderniin vesinautintoon

Klassinen kylpyhuone herättää perinteisen kylpyhuonekulttuurin eloon. Classic-design vaikuttaa nostalgisessa viehättävyydessään samanaikaisesti sekä leikkisältä että elegantilta. Valkoiset kylpyhuonekalusteet, puu ja pehmeästi kaareutuvat hanat luovat harmonisesti ilmavan ja valoisan tunnelman. Retrotyyli kätkee sisäänsä modernin teknologian nykyaikaiseen ja mukavaan vesinautintoon.

Klassinen kylpyhuone ja vapaasti lattialla seisova amme.
Vintagea ja leikkisää eleganssia

Klassiset muodot, kullattu ilme ja elegantti valkoinen väri kylpyhuoneessa

Toivotko itsellesi kylpyhuonetta yksilöllisenä elinalueena, jossa on nostalginen tunnelma? Anna perinteisen tyylitietoisuutesi johdattaa sinua ja suunnittele kylpyhuone, jossa on hienostuneet lisävarusteet klassisessa tyylissä. Suurenmoinen ympäristö ja valoisa tunnelma kutsuvat oleskelemaan erityisille elämysalueille. Vapaasti lattialla seisova amme, kynnyksetön suihku ja ilmavan talvipuutarhan tyylikäs lepovyöhyke tuovat kotiisi ainutlaatuisen kylpyhuonekulttuurin luksuksen. Valkoisen kylpyhuonekeramiikan hillitty eleganssi sekä värillisesti harmoninen seinä- ja lattiasuunnittelu tarjoavat ihanteellisen kulissin klassisille sisustusyksityiskohdille. Antiikkituolit, joissa on hieno nahkaverhoilu, sekä vintagetyyliset sirot lipastot ja sivupöydät ovat nostalgisen muotoilun koristeellisia elementtejä.

Nostalgiset hanat moderniin vesinautintoon klassisessa kylpyhuoneessa

Kullatut sävyt korostavat ylätyylisen Classic-sisustuksen puun, luonnonkiven, keramiikan ja säteilevän kromin harmoniaa. Arvokas koristelu nostaa nostalgiset hanat klassisen kylpyhuonesuunnitelman kohokohdiksi. hansgrohen Metropol Classic -sarjan luonteikkaasti kaarevat muodot toistavat alkuperäisen kylpyhuonekulttuurin leikkisän viehätyksen. Samanaikaisesti perinteisen eleganssin ja innovatiivisen teknologian välinen yhteys huolehtii tehokkaasta vesinautinnosta.

Klassiset hanat nostalgiakylpyhuoneessa

Leikkisät Classic-hanat ovat harmoniassa vaalean tilan kanssa. Sädehtivä kromi kullatuilla sävyillä luo tähtihetkiä perinteisesti sisustettuun kylpyhuoneeseen.

Pesuallashana kullattuna klassisessa kylpyhuoneessa.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi