Jocolino-lastensuihku: Villiä menoa kylpyhuoneessa!

Lastensuihku: hansgrohen Jocolino, krokotiilisuihkupää.
hansgrohen uutuudet 2021

Tee kylpyhuoneestasi maailman puhtain leikkipaikka

Virtaavatko teilläkin usein kyyneleet veden sijasta? Monille lapsille kylpyhuoneessa vietetty aika ei ole kivaa – ja aikuisille se on kärsivällisyystesti. Jocolino muuttaa päivittäisen teatterin hauskoiksi vesileikeiksi – ja arvokkaaksi laatuajaksi. Käsisuihku, jonka suihkupää on söpö eläin, ihastuttaa perheen pienimpiä ja ohjaa huomion johonkin positiiviseen.

Lastensuihku Jocolino on täydellinen suihku lapsille.
Tämä hansgrohen lastensuihku pyyhkii kyyneleet ja muuttaa pesuhetket suihkussa ja kylvyssä iloisiksi elämyksiksi. Pesytymisestä tulee leikkiä.

3 eläindesignia, 2 suihkumuotoa, 1 onnellinen perhe

​​​​​​​Jos lapsi pelkää vettä, nyt on aihetta iloon: lapset rakastavat hansgrohen Jocolino-lasten käsisuihkuja kuin pehmoeläimiä. Pesuhetket tuntuvat usein jälkikasvusta pelottavilta, mutta lastensuihku tekee peseytymisestä iloisen yhdessäolon hetken. Kaikkein kivointa on tietenkin, kun isi tai äiti istuu ammeen reunalla ja kertoo tarinoita seepran, leijonan ja krokotiilin seikkailuista.​​​​​​​

Jocolino-lastensuihku hoitaa hommat huippuhyvin

  • Huippuhauska. Jocolino-lastensuihkussa on kolme eri eläinhahmoa: krokotiili, seepra ja leijona. Liikkuvat silmät tekevät niistä vielä hauskempia.

  • Huippukevyt. Jopa lapsen pieni käsi pystyy pitelemään kapeaa ja ergonomista kahvaa täydellisesti.

  • Huippupehmeä. Jocolinossa on kaksi suihkumuotoa, joiden vaihtaminen onnistuu helposti ja varmasti kiertämällä kahvaa. Rain-suihku on pehmeä ja hyväilevä. MonoRain-suihkulla huuhtelet sampoon niin kohdistetusti, että se ei pääse silmiin.

  • Huippulaadukas. Lastensuihku Made in Germany ja valmistus hansgrohen huippulaatua. Lapsille tarkoitetun suihkun voit kiertää vaivattomasti kiinni tai irti.

  • Huippurento. Myös vanhemmille. Ei kyyneleitä, ei raivokohtauksia, vaan niiden sijasta kylpy- ja suihkuelämyksiä ja lapsen naurua.

Tutustu muihin tuotteisiin ja hansgrohen uutuuksiin

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi