Keittiö kaikkiin elämäntilanteisiin

Mikä keittiötyyppi minä olen?

Suunnitteletko keittiötä, joka sopii täydellisesti elämääsi? Lue täältä, miten keittiön sydän tukee optimaalisesti yksilöllistä arkeasi: Suunniteltu sekä perheelle että sinkkutaloudelle. Riippumatta siitä kokkaatko kuin ammattilainen vai onko muotoilu sinulle tärkeintä. Vai keskitytkö keittiöön, joka helpottaa arkeasi.

Keittiötyyppi: Tilava ja mukavakäyttöinen perhekeittiö.
Perhekeittiö on suunnattu eri käyttäjille ja monipuoliseen keittiön arkeen.

Perhekeittiö vauhdikkaaseen arkeen

Kaikki tapahtuu perhekeittiössä : Ruoan valmistaminen isoille ja pienille, usein samanaikaisesti, kuulumisten vaihtaminen ja käsipesu, välillä lasi viiniä lemmikin ruokakuppia unohtamatta. Tällöin tarvitaan paljon varastointitilaa ja työtasoja. Unelmakeittiön kätevä yhdistelmä monipuolisiin tehtäviin on kaksoisallas tai suuri tiskiallas, jossa on erityisen iso laskutaso sekä erittäin toiminnallinen keittiöhana. Toisiinsa sovitettu tiskialtaan ja hanan yhdistelmä tukee erityisesti sinua ja perheen pienimpiä. hansgrohen tiskiallasyhdistelmässä altaan etureunalla olevaan käyttöön pääsee helposti käsiksi ja alakaappiin on raivattu ilahduttavan paljon säilytystilaa. Integroitu sBox säilyttää ulosvedettävän letkun tilaa säästävästi kiinteästi asennetussa kotelossa ja huolehtii siitä, että suihkuletkun voi vetää mukavasti ulos, mikä laajentaa sinun toiminta-alaasi huomattavasti.

Keittiöitä puoliammattilaisille ja kunnianhimoisille harrastelijakokeille.
Harrastelijakokit unelmoivat näistä asioista: Vesi on salamannopeasti siellä, missä sitä juuri tarvitaan. Ulosvedettävä suihku ja vaihtokytkentä Select-napin painalluksella yhdellä kädellä.

Harrastelijakokit: Samalla tasolla ammattilaisten kanssa 

Oletko harrastelijakokki ja arvostat sitä, että monimutkaiset työvaiheet soljuvat eteenpäin? Silloin sinulle tärkeitä ovat selkeästi organisoitu varastointitila ja työpisteen erinomainen toiminnallisuus veden kanssa. Korkealaatuisen keittiöhanan on toimittava silmänräpäyksessä: Tarvitset vihannesten suihkuttamiseen, kalan ja lihan huuhteluun ja erityisesti kattiloiden täyttämiseen kohdistetun tarkan suihkumuodon ja lämpötilan. Tämä kaikki toimii erityisen helposti napin painalluksella Select-teknologialla, ja mikäli kädet ovat täynnä, myös ohimennen kädenselällä. ComfortZone tekee työstä tehokasta, sillä se on tarkoitettu erikorkuisten astioiden käsittelyyn ja erityisen kevyesti kulkevalla letkun ulosvedolla on suuri toiminta-alue. Harkitse myös kahden vierekkäisen tiskialtaan hankkimista eri töille tai ison tiskipöydän valintaa, jotta jopa leivinpelleillä ja pannuilla olisi riittävästi tilaa. hansgrohe myöntää viiden vuoden takuun vaativaan käyttöön tarkoitetuille keittiöhanoille ja säätökaseteille – pitkäikäistä iloa.

Näin työskentelet optimaalisesti yksityisellä kokkausareenallasi.

Keittiötyyppi: Ergonominen keittiö kaikille sukupolville.
Kun keittiössä työskentelee useita sukupolvia, tarkoittavat ergonomia ja helppokäyttöisyys mukavuutta kaikille.

Moderni keittiö kaikille sukupolville

Toivotko keittiötä, jossa voit työskennellä rennosti myös tulevaisuudessa? Tässä vinkkejä, miten hyvin suunniteltu keittiö voi tukea sinua, kun kaikki ei sujukaan enää aivan kädenkäänteessä. Ergonominen ja siten selkää säästävä varastotilan, sähkölaitteiden ja työkorkeuksien järjestely helpottavat kaiken ikäisten kuormitusta. Valitse silmäntasolle sijoitetut uuni ja astianpesukone aina, kun se on mahdollista. Tämän lisäksi ulosvedettävät kaapit ovat ehdoton hankinta: Näin kaapissasi ei ole vaikeasti saavutettavia kulmia. Lisäksi hyvä valaistus, lyhyet väylät ilman kompastumisvaaraa ja intuitiivinen käyttö ovat ergonomista plussaa. Näin keittiöhanat tarjoavat niiden Select-toiminnolla parasta mukavuutta pesupöydällä, joka helpottaa kaikkien keittiötöitä. Vesi virtaa napin painalluksella esisäädetyssä lämpötilassa ja suihkuvoimakkuudessa, ja hanan voi sammuttaa yhtä helposti: erittäin mukavaa, kun kädet ovat juuri täynnä tai likaiset keittiötöistä. Käyttömukavuus tiskialtaalla on ratkaisevaa ihmisille, joiden toimintasäde on rajoittunut: ComfortZone optimaalista korkeutta varten tai käyttöelementit tarttumaetäisyydellä ovat tällöin merkittävä tuki.

Ergonomiaa keittiössä kaikille

Keittiövinkki: Tämä keittiö panostaa muotoiluun.
Valikoidut keittiöhanat sopivalla tiskialtaalla korostavat keittiön tyylitietoisuutta ilman, että toiminnallisuudesta tarvitsee tinkiä.

Keittiön kohokohdat kuuluvat designtietoiseen asumiseen

Suunnitteletko kenties keittiötä, joka luo valikoidulla muotoilullaan erityisiä yksityiskohtia asuinympäristöösi? Muodosta keittiöhanoista kohokohta tiskialtaalle! Ehkä keittiösaareke työtasolla ja tiskialtaalla on avoimen tupakeittiön uusi keskipiste? Yhdistele hansgrohe-sekoittimien minimalistista geometriaa ja muotokaunista eleganssia yksilöllisen design-ympäristön kanssa. Myös tiskipöydän valinnassa voidaan ammentaa asumistyylistä: Yhdentekevää onko sisustuksesi selkeälinjaisen puristinen ja teräksisen sädehtivä vai vallitsevatko lämpimät ja luonnolliset materiaalit. Harkitusti varustettu tiskipöytä on keittiösi visuaalinen keskipiste, koska se luo kontrasteja muihin pintoihin ja ihastuttaa aina uudestaan. hansgrohe-keittiöhanat ovat täydellisen muotoilun mestariteoksia: Tämän taustalla vaikuttaa palkittu Phoenix Design -suunnittelutoimisto, joka myös vastaan hansgrohen tiskialtaista.

Pesupöydän katseenvangitsija

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi