hansgrohe Design-hana saa palkinnon.
Kansainvälisiä muotoilupalkintoja

Palkittua muotoilua kylpyhuoneeseen ja keittiöön

hansgrohe-brändin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja erittäin toiminnallisia: Tämän vahvistavat lukuisat muotoilu- ja laatupalkinnot. Hansgrohe Group saa kansainvälisiltä asiantuntijatuomaristoilta joka vuosi palkintoja, mikä tarkoittaa, että Hansgrohe on yksi saniteettialan johtavista yrityksistä designin saralla. Menestystarinan takana on pitkäikäinen yhteistyö Phoenix Designin kanssa.

hansgrohe on synonyymi arvostetulle designille


hansgrohella asiakkaiden tarpeet ovat tuotekehittelyn keskipisteessä. Asiakkaiden toive saada lisää hemmottelua ja mukavuutta kylpyhuoneeseen ja keittiöön ohjaa meitä tekemään vielä enemmän. Siksi hana- ja suihkumuotoilu ei ole hansgrohella itsetarkoitus. Tiedämme, että erinomainen design kestää lyhytaikaisia trendejä pidempään, joten tuotteemme ovat asiakkaille turvallinen investointi. Moderni, klassinen tai avantgardistinen: valikoimistamme löytyvät ratkaisut jokaiseen tyyliin. 

hansgrohelle design ei ole vain makuasia. Se on asenne.


Älykkäimmän ratkaisun etsiminen on tärkein prioriteettimme. Suunnittelun ja toiminnallisuuden on kuljettava käsi kädessä. Tämä on ainoa tapa tehdä huippulaatuisia tuotteita, jotka ilahduttavat käyttäjiä ja määrittelevät esteettiset standardit uudelleen. Työstämme jatkuvasti uusia luomuksia monikertaisesti palkitun Phoenix Design -tiimin kanssa.

hansgrohen designkumppani: Phoenix Design


Phoenix Design on vaikuttanut hansgrohen muotoiluun yli 30 vuoden ajan, sillä Stuttgartissa toimiva toimisto on ollut mukana suunnittelemassa koko suihku- ja hanavalikoiman muotoiluilmettä hansgrohelle. Viimeisten vuosikymmenien aikana Phoenix Design on suunnitellut kaikki avaintuotteet hansgrohe-brändille. Tuloksena on tuotteita, jotka ovat sekä teknologialtaan että visuaalisuudeltaan pitkäikäisiä ja jotka ovat erittäin kestäviä ja tehokkaasti valmistettuja.
 

Hansgrohe Group on kylpyhuonealan muotoilu- ja innovaatiojohtaja

 Design work at hansgrohe.
International Forum Design -muotoilupalkintolistaus: Hansgrohe Group on maailman 10 parhaan yrityksen joukossa iF-kategoriassa "COMPANIES".

Hansgrohe Groupin tuotteet palkitaan usein eri muotoilupalkinnoilla ja ne saavat tunnustusta kasainvälisiltä tuomaristoilta. Palkintosade korostaa korkeaa laatuvaatimusta ja tekee yrityksestä globaalin muotoilun edelläkävijän.

iF Design Saniteettialan johtaja

Hansgrohe Groupin brändit AXOR ja hansgrohe ovat kymmenen parhaan joukossa riippumattoman International Forum Design (iF) -muotoilupalkinto-organisaation parhaimpien design-yritysten vuoden 2019 listauksessa*. Saniteettialan yrityksistä  Hansgrohe on kärkisijoilla.

Listalla on kaikilta toimialoilta ympäri maailman 4.125 yritystä, jotka ovat saaneet iF-muotoilupalkintoja. AXOR ja hansgrohe päihittävät listalla monta kuuluisaa brändiä kuten Apple, Audi ja Daimler.

Vuonna 2019 AXOR ja hansgrohe -brändien tuotteet saivat yhteensä kahdeksa iF DESIGN AWARDS 2019 -palkintoa.

* iF World Design Guide
Riippumattomien tuomaristojen palkitsema

Selaa kansainvälisten muotoilupalkintojemme valikoimaa.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi