hansgrohe Design-hana saa palkinnon.
Kansainvälisiä muotoilupalkintoja

Palkittua muotoilua kylpyhuoneeseen ja keittiöön

hansgrohe-brändin tuotteet ovat ajattomia, kauniita ja erittäin toiminnallisia: Tämän vahvistavat lukuisat muotoilu- ja laatupalkinnot. Hansgrohe Group saa kansainvälisiltä asiantuntijatuomaristoilta joka vuosi palkintoja, mikä tarkoittaa, että Hansgrohe on yksi saniteettialan johtavista yrityksistä designin saralla. Menestystarinan takana on pitkäikäinen yhteistyö Phoenix Designin kanssa.

hansgrohella tarpeesi ovat tuotekehittelyn keskipisteessä: toive saada lisää suihku- ja kylpynautintoa sekä lisää mukavuutta keittiöön. hansgrohella hana- ja suihkumuotoilu ei ole itsetarkoitus: Moderneilla ja samalla ajattomilla merkkituotteillamme luot henkilökohtaisen hyvänolon kylpyhuoneesi ja helpotat työskentelyä keittiössä. Tuoteinnovointimme ohjenuorana on tuottaa parasta laatua ja muotoilua, jotka kestävät kauemmin kuin lyhytikäiset muotitrendit.

Tämän vuoksi teemme tiivistä yhteistyötä nimekkäiden kansainvälisten muotoilijoiden kanssa ja kehitämme yhdessä tuotteita, joissa estetiikka ja toiminnallisuus sulautuvat yhteen. Phoenix Design on ollut jo 30 vuotta merkittävä osa Hansgrohen imagoa. Stuttgartissa toimivat muotoilijat luovat koko ainutkertaisen suihku- ja hanavalikoiman Schwarzwaldista kotoisin olevalle laatubrändille. Phoenix Design ja hansgrohe työstävät yhdessä älykästä muotoilun, toiminnan ja mukavuuden yhteispeliä, toisin sanoen: käyttäjäystävällisyyttä. Phoenix Design on suunnitellut menneinä vuosikymmeninä kaikki hansgrohen avaintuotteet. Tuotteet, jotka ovat teknisesti ja visuaalisesti pitkäikäisiä. Löydä Hansgrohe Groupin verkkosivulta muita kylpyhuonemuotoiluun liittyviä aiheita.

Hansgrohe Group on kylpyhuonealan muotoilu- ja innovaatiojohtaja

hansgrohe Raindance Overhead shower
International Forum Design -muotoilupalkintolistaus: Hansgrohe Group on maailman 10 parhaan yrityksen joukossa iF-kategoriassa "COMPANIES".

Hansgrohe Groupin tuotteet palkitaan usein eri muotoilupalkinnoilla ja ne saavat tunnustusta kasainvälisiltä tuomaristoilta. Palkintosade korostaa korkeaa laatuvaatimusta ja tekee yrityksestä globaalin muotoilun edelläkävijän.

iF Design Leader in the Bathroom Industry

Hansgrohe Groupin brändit AXOR ja hansgrohe ovat kymmenen parhaan joukossa riippumattoman International Forum Design (iF) -muotoilupalkinto-organisaation parhaimpien design-yritysten vuoden 2019 listauksessa*. Saniteettialan yrityksistä  Hansgrohe on kärkisijoilla.

Listalla on kaikilta toimialoilta ympäri maailman 4.125 yritystä, jotka ovat saaneet iF-muotoilupalkintoja. AXOR ja hansgrohe päihittävät listalla monta kuuluisaa brändiä kuten Apple, Audi ja Daimler.

Vuonna 2019 AXOR ja hansgrohe -brändien tuotteet saivat yhteensä kahdeksa iF DESIGN AWARDS 2019 -palkintoa.

* iF World Design Guide
Riippumattomien tuomaristojen palkitsema

Selaa kansainvälisten muotoilupalkintojemme valikoimaa.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi