Lämmittää Skandinavian ihailijoita

Skandinaavinen kylpyhuone modernilla tunnelmalla ja älykkäällä teknologialla

Skandinaaviselle tyylille tyypillistä ovat selkeät suunnitteluelementit. Strukturoitu pohjapiirustus käsittää pesualtaan, ammeen ja suihkun hyvänolon alueella. Valkoiset pinnat ja maanläheiset värisävyt korostavat puulattian luonnollista tunnelmaa. Pelkistetty keramiikka leimaa vähäeleistä kylpyhuonemuotoilua, ja modernit hanat luovat tyylikkäitä sävyjä.

Moderni perhekylpyhuone, skandinaavinen tyyli.
Lämmittävä tunnelma kylpyhuoneessa

Pelkistetty kylpyhuonedesign selkeällä tilajaolla ja skandinaavisella sisustuksella

Arvostatko hillittyä kylpyhuonedesignia? Haluatko yhdistellä modernin arkkitehtuurin asiallisuutta skandinaavisen sisustuksen kanssa? Tila, jolla on selkeä geometria ja suuri huonekorkeus on ihanteellinen, kun suunnittelet luonnollisen pohjoismaistyylisen kylpyhuoneen. Luonnolliseksi jätetty puulattia säteilee runsaasti lämpöä puhtaanvalkoisten seinä- ja kattopintojen muodostamassa valoisassa tunnelmassa. Maanläheisen värinen väliseinä huolehtii värikontrastista ja toimii ammeen tukena. Pyöreäksi muotoillut, pelkistetyt pesualtaat lepäävät puisella pesuallaslevyllä ja tuovat tilaan keveyttä. Kromatut, säteilevät ja modernit hanat viimeistelevät kokonaisuuden.

Skandinaavinen sisustus, jossa on ilmaisuvoimaiset modernin kylpyhuoneen hanat

hansgrohe Metris-hanat tukevat harmonisilla linjoillaan lämmintä tunnelmaa. Geometrisesti tasapainoiset muodot korostavat skandinaavisen sisustuksen asiallisuutta. Sädehtivä kromi luo yksilöllisiä sävyjä ja tuottaa ihastuttavan kontrastin luonnonläheisesti käsiteltyjen puupintojen kanssa. Tulevaisuuden hansgrohe-teknologiat mahdollistavat mukavan vesinautinnon ja huolehtivat samalla tehokkaasta veden ja energian käsittelystä.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi