hansgrohen piiloasennustermostaatti: helppo käyttää.
25 Hakutulosta
hansgrohe Select -teknologia

Napin painaminen on hauskaa

Intuitiivinen käyttökonsepti painikkeella: Yksi napsautus riittää vaihtamaan suihkumuotoa, ohjaamaan toista suihkua tai säätämään veden päälle tai pois.

Näin löydät sopivan termostaatin

hansgrohen termostaatit – luotettavia, mukavia ja esteettisiä

Termostaattihana huolehtii tasaisesta veden lämpötilasta ja -määrästä koko käytön ajan. Myös silloin, kun toinen perheenjäsen huuhtelee samaan aikaan WC:n. Et tunne epämiellyttävää kylmäsokkia etkä varsinkaan saa ihon palovammoja. Esisäädetyn lämpötilan ansiosta säästät termostaateilla lisäksi arvokasta vettä ja energiaa verrattuna yksiotehanoihin. Tämä on erittäin taloudellista.

Miten termostaatit toimivat? Termostaattihanassa kuuma ja kylmä vesi sekoitetaan oman säätösi mukaisesti. Mikäli kylmä- tai kuumavesijohdossa paine tai lämpötila muuttuvat, termostaattihana sovittaa sekoituksen automaattisesti. Mikäli kylmän veden syöttövirtaus pysähtyisi jostain syystä kokonaan, olet silti suojattu palovammoja vastaan. Termostaatti nimittäin sulkee syötön välittömästi.

Suihkussa ja ammeessa virtaa aina unelmalämpötilasi

hansgrohe tarjoaa sinulle monia suihkutermostaatteja ja ammetermostaatteja. Ratkaisevaa päätöksellesi on kysymys, miten monia toimintoja termostaattianturilla tulisi ohjata: Käsisuihku, sivusuihku tai monella suihkulla varustettu yläsuihku? hansgrohelta saat termostaatteja jopa viidelle laitteelle. Kaikki vakuuttavat harkitulla muotoilullaan ja kätevillä toiminnoillaan.

Pinta- vai mieluummin piiloasennus?

Voit valita hansgrohen pinta- ja piiloasennustermostaattien väliltä. Pintatermostaatin voi asentaa helposti olemassa oleviin kuuma- ja kylmävesiliitäntöihin, mikä on mahdollista myös pienempien remonttien yhteydessä. Pinta-asennustermostaatit kurottavat seinästä ulospäin ja voivat toimia samalla käytännöllisenä säilytysalustana suihkugeelille ja sampoolle. Esimerkiksi: hansgrohe ShowerTabletit. Ihanteellinen perhekylpyhuoneeseen: Ecostat E, jossa on CoolContact-turvateknologia. Se estää termostaatin kuumenemisen, mikä tarkoittaa lisäturvallisuutta lapsellesi. Piiloasennustermostaatit sopivat erityisesti uudisrakennusten kylpyhuoneisiin. Saat lisätilaa ja kokonaiskuva vaikuttaa selkeältä, sillä näiden termostaattien yhteydessä kaikki tekniikka piilotetaan seinään. Tekniikka kätketään tällöin hansgrohe iBox universal runko-osaan. Tämä runko-osa voidaan asentaa seinään jo ennen kuin olet edes valinnut tiettyä piiloasennusta. kun iBox on seinässä, voit valita miltei minkä tahansa piiloasennustermostaatin ja muuttaa tai lisävarustaa milloin tahansa.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi