Valoisa ja kodikas

Kodikas kylpyhuone, jossa on vaaleat väriyhdistelmät ja luonnollinen sisustus

Suuri tila kattohuoneistossa tarjoaa tilan kodikkaalle kylpyhuoneelle. Puhtaanvalkoiset seinäpinnat ja vaalea puulattia heijastavat päivänvaloa ja vahvistavat sen vaikutusta. Ystävällisessä ympäristössä eloisa puukoristelu lisää suoralinjaisen sisustuksen luonnollisuutta. Muodon ja toiminnon orgaanisen yhdistelmän ansiosta hanat luovat moderneja sävyjä.

Kodikas kylpyhuone, luonnollinen tunnelma, arvokkaat hanat.
Suuri kylpyhuone ja hyvänolon tunnelma

Kylpyhuone on luonteeltaan avoin ja luonnollisen elegantti

Haluaisitko suunnitella uuteen tai elegantisti remontoituun kotiisi kodikkaan kylpyhuoneen, jossa on miellyttävä tunnelma? Hyödynnä suurta tilaa vintillä ja sisusta kylpyhuone, jonka tunnelma on kuin taideateljeessa. Puhtaanvalkoinen rappaus tai kaakeloidut seinäpinnat sekä valkoisen puulattian vaalea luonnonsävy voimistavat päivänvaloa. Miellyttävässä tilassa sisustus vaikuttaa kevyeltä ja toiminnalliselta. Puukoristeiset kylpyhuonekalusteet, tarvikkeet luonnonväreissä ja rustikaalinen matto luovat yksilöllisiä sävyjä selkeillä geometrisilla muodoilla. Suuret ikkunat lieventävät katon kaltevuutta ja päästävät luonnon sisälle tilaan. Avoin yhteys makuuhuoneeseen sulattaa asumistilat yhteen ja korottaa kodikasta luonnetta.

Kodikas kylpyhuone ja modernit hanat tehokkaaseen vesinautintoon

hansgrohen Talis-sarjan hanat asettavat tarkalla ja luonnollisella muotoilullaan eloisia sävyjä kodikkaasti sisustettuun kylpyhuoneeseen. Valoisassa ja suoralinjaisessa tunnelmassa kromisinhohtoiset pinnat pääsevät elegantisti oikeuksiinsa. Pesualtaalla ohjaat vettä intuitiivisella painikkeella (Select). Filigraani lasiseinä on suihkussa oikealla paikallaan. Raindance-sarjan suuri ylä- ja käsisuihku hemmottelevat vaihtelevalla ja mukavalla suihkunautinnollaan.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi