Kylpyhuoneen uusi avantgarde

Avantgarde kylpyhuoneessa: Aistikasta muotoilua ja modernia teknologiaa

Avantgarde kylpyhuoneessa ilmaisee rohkeutta yksilöllisyyteen ja iloa tulevaisuuden suunnitteluun. Tyylillisesti puhtaassa ympäristössä ainutkertainen muotoilu ja älykäs toiminnallisuus kohtaavat. Puristisessa arkkitehtuurissa luonnonkivi, arvokas keramiikka ja ainutkertaiset hanat pääsevät oikeuksiinsa. Tämä ympäristö on aidosti elegantti, ja se kutsuu oleskelemaan ja nauttimaan.

Puristinen kylpyhuone leveällä lasiseinällä puutarhaan.
Avantgarde, muotoilua tunteella

Avantgardistinen kylpyhuonedesign inspiroi aistikkaan moderniin tyyliin

Rakastatko modernin arkkitehtuurin aistikasta vaikutusta luonnonläheisessä ympäristössä? Suunnittele kylpyhuone rauhan tyyssijaksi, jonka lasinen julkisivu on koko seinän levyinen. Puristinen kylpyhuonesisustus ja puutarhamaisema yhdistyvät. Rentoutuminen on helppoa ilmavassa, olennaiseen keskittyvässä ympäristössä. Pesupöytä, vapaasti seisova amme ja kynnyksetön suihku ryhmittyvät luonnonkiviselle alustalle ja muodostavat rauhantyyssijan ja hyvänolon tunnelman. Ikkunan vieressä oleva istuinpakka ja filigraani säilytystaso henkilökohtaisille esineille antavat kylpyhuoneelle asuintunnelmaa ja kutsuvat oleskelemaan.

Tyylin muodostava tilallisuus ja teknologiset innovaatiot sopusoinnussa

Tyylin muodostava kylpyhuonedesign liittyy hansgrohella erottamattomasti teknologiseen täydellisyyteen ja käyttömukavuuteen. PuraVida-sarjan hanat muodostavat virtaviivaisilla muodoillaan ja kromin ja valkoisen orgaanisella yhdistelmällään kohokohtia yksilöllisesti suunniteltuun kylpyhuoneeseen. Aistikas muodon ja tekstuurin yhteispeli on harmoninen kylpyhuonekeramiikan kanssa. Vaaleat suurikokoiset kivikaakelit ja kattopinnat näköbetonista tai puhtaan valkoisesta rappauksesta täydentävät tunnelman. Keskeisessä asemassa oleva Showerpipe Rainmaker Select muokkaa tilaa. Eloisan valkoisen ja kromin yhdistelmä huolehtii mukavan vesinautinnon toiminnallisesta täydellisyydestä.

Avantgarde kylpyhuoneessa

Luonnonläheinen paikka rentoutumiseen ja oleskeluun: Aistikkaasti suunnitellussa kylpyhuoneessa Showerpipe Rainmaker Select ja sen eloisa valkoinen ja kromattu ilme ovat keskipisteessä.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi