Tuotteita mukavaan keittiöön, jossa on hansgrohen muotoilua.
Yhteensopivaa tyyliä

Ajattoman kauniit keittiöhanat ja altaat keittiöön

Intohimona keittiö. Keittiö on perheen ja ystävien kohtauspaikka ruoanlaittoa, syömistä, rentoutumista ja juhlimista varten. hansgrohen hanat, altaat ja pesupöytäyhdistelmät ovat täydellisiä ajottoman tyylikkään ja toiminnallisen ympäristön ainesosia kaikilla mukavuuksilla. Näin keittiöstä tulee lempitila omien neljän seinän sisällä. Entä työt? Onnistuvat käden käänteessä.

Löydä korkealuokkaisen keittiödesignin uutuudet

Innovatiivisia tuotteita ja puristista muotoilua: Kauneimpiin hetkiin veden parissa

Keittiön sydän lyö siellä, missä raikas vesi virtaa. Tästä syystä hansgrohe kehittelee aina uusia ideoita, jotka mahdollistavat nautinnollisen veden käsittelyn. Kätevä teknologia ja ergonominen täydellisyys ovat tuoteominaisuuksia, joiden ansiosta keittiötyöt sujuvat tehokkaammin ja nautinnollisemmin. Yhdistele käyttäjäystävällisiä keittiöhanoja joustavasti valitsemaasi korkealaatuisen pesupöydän kanssa  ja nauti helposta käsittelystä. Tai anna hansgrohen luoda optimaalinen pesupöydän ja hanan yhdistelmä. Erittäin moderneista pesupöytäyhdistelmistä tulee keittiösi keskipiste. Valikoidut materiaalit ja kestävä työstö tuottavat sinulle kauan iloa.

Hanat, jotka ovat yhtä yksilöllisiä ja laadukkaita kuin sinun makusi

Tutustu hansgrohella modernin keittiösuunnittelun maailmaan, sekä etsi inspiraatiota senhetkisistä trendeistä ja uutuuksista. Oli sitten kyse keittiöistä, joissa on viehättävä saarekeratkaisu tai avoimesta keittiöstä, josta on saumaton siirtymä olohuoneeseen: Havainnolliset esimerkit tukevat sinua, kun päätät yksilöllisestä sisustuksesta.

hansgrohen keittiöopas näyttää sinulle, miten toteutat omia ideoita keittiösuunnittelussa. Tiskialtaan ja hanan suunnittelu ovat tällöin ratkaisevassa asemassa. Tutustu oppaan innovatiivisiin teknologioihin, joita käytetään tehokkaaseen työskentelyyn tiskialtaalla. Ammattimaiset ohjeet asennukseen ja hoitoon osoittavat sinulle, miten kauan voit iloita korkealaatuisesta keittiöstäsi.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi