hansgrohe keittiövarusteet

Ensiluokkaista laatua olevat keittiöapulaiset

Mitä korkealaatuisempia ja loppuun asti mietittyjä keittiötarvikkeet ovat, sitä helpompaa on valmistelu, ruuanlaitto ja tiskaaminen käsin. Vieläkin parempi on, jos keittiötarvikkeet on muotoiltu kauniisti. hansgrohe tarjoaa sinulle uutuuksia, jotka parantavat arkeasi käsintuntuvasti, visuaalisesti ja toiminnallisesti.

Monikäyttöinen valutussiivilä on suunniteltu sopimaan täydellisesti hansgrohen keittiöaltaiden päälle.
Monikäyttöinen valutussiivilä on suunniteltu sopimaan täydellisesti hansgrohen keittiöaltaiden päälle.

Valutussiivilä: monikäyttöinen apuri keittiössä

Kätevä käytössä: siivilä, joka sopii mitoiltaan täydellisesti hansgrohen keittiöaltaisiin ja vapauttaa kädet kasviksia huuhdellessa tai keittovesiä valuttaessa pastakattilasta. Järkevän, viistopohjaisen muotoilun ansiosta monikäyttöisessä siivilässä voit huuhdella hedelmät ja marjat lähes roiskeetta. Siivilä on juuri oikean kokoinen altaan reunojen päälle ja sitä on helppo liikuttaa sivusuunnassa. Tumma väri sopii täydellisesti mustan SilicaTec-materiaalista valmistetun keittiöaltaan kanssa. 
Liikuteltava valutustaso toimii apunasi keittiöaltaalla, kun peset astioita käsin. Reuna toimii vaikkapa keittiöliinan kuivatustankona.
Liikuteltava valutustaso toimii apunasi keittiöaltaalla, kun peset astioita käsin. Reuna toimii vaikkapa keittiöliinan kuivatustankona.

Liikuteltava valutustaso

Kuulostaako tutulta: Huuhtelet juomalasin tai kattilan ja jätät sen altaan viereen kuivamaan, seurauksena on lammikko vettä tasolla ja pahimmassa tapauksessa ikävät kuivumisjäljet. Erillinen, liikuteltava valutustaso on ratkaisu tähän ongelmaan. Sen päältä huuhteluvedet poistuvat valutustason kaltevan teräspinnan ansiosta siististi altaaseen. Tason reunaa kiertävästä muovikehyksestä on kätevä ottaa kiinni. Vinkki: käytä reunaa keittiöliinan kuivattamiseen! Valutustaso on helppohoitoinen ja hygieeninen, ja se voidaan pestä astianpesukoneessa.
 
Uudet keittiövarusteet ja lahjaideat: puinen leikkuulauta
Luotettava, käytännöllinen ja kaunis: hansgrohen leikkuulaudat ovat monitoimisia keittiövarusteita ja koristeellisia katseenvangitsijoita jokaisessa keittiössä.

Tyylikäs leikkuulauta: tätä kelpaa pitää esillä


​​​​​​​Arvokas, huolellisesti käsitelty kovapuu tekee hedelmien ja vihannesten leikkaamisesta ja pilkkomisesta nyt mukavan helppoa. Hansgrohen 20 mm paksut leikkuulaudat on käsitelty kovapuulle tarkoitetulla kuultovärillä, niissä on veistä säästävä sileä pinta sekä bakteereja torjuva ominaisuus. Yksikään leikkuulaudoistamme ei ole samanlainen toisen kanssa, jokaisella on oma puusyykuviointinsa. Valittavanasi on kaksi puulajia: tammi tai pähkinäpuu. Laudat ovat lujia ja kestäviä, pitävät muotonsa pitkään sekä toimivat koristeellisina katseenvangitsijoina jokaisessa keittiössä. Hansgrohen ideapajasta tuleva luonnontuote muodostaa ergonomisen kumppanuuden hansgrohen keittiöaltaiden kanssa, sillä se on mitoitettu sopimaan täydellisesti altaan päälle.

Keittiötarvikeidea: tyylikäs saippua-annostelija pesupöydällä.
Uusien hansgrohen annostelijoiden ansiosta astianpesuaine tai nestesaippua ovat aina käden ulottuvilla. Näin työnkulku on optimaalista eivätkä tahmaiset muovipullot enää häiritse.

Astianpesuaineen annostelija: pieni yksityiskohta, iso apu

Kaikille niille, jotka rakastavat siistiä, hygieenistä ja tehokkaasti sisustettua keittiötä, hansgrohe tarjoaa nyt astianpesuaineen annostelijan (saippua-annostelijan), joka upotetaan suoraan altaaseen tai pöytälevyyn. Asennus on helppoa: tasoon porataan vain yksi reikä – hanan oikealle tai vasemmalle puolelle tai tiskialtaan reunaan. Hyödyt ovat ilmiselvät: Astianpesuaine tai saippua on aina käden ulottuvilla, työskentely tiskialtaalla on vieläkin sujuvampaa ja ärsyttävät, tahmeat muovipullot ovat poissa.

Keittiötyyliin sopivasti: Upeasti muotoillut uudet keittiövarusteet

Tilaa säästävä apulainen sopii hansgrohen keittiöhanasi muotoiluun, ja voit valita joko pinnan, joka on ruostumatonta terästä tai kromia. Riippuen siitä, mikä hansgrohen keittiöhana sinulla on, voit tilata sen muotoiluun sopivan kapean annostelijan. Tarjoamme kolme, eritavoin suunniteltua peitelaippaa – pyöreä, kulmikas tai matalampi pyöreä. On itsestään selvää, että myös nämä keittiön uutuudet ovat ensiluokkaista laatua. Kapea annostelija on käännettävä, sen kevyttoiminen pumppu on käyttäjäystävällinen ja se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Astianpesuaineen tai käsisaippuan voi annostella säästeliäästi, ja sen täyttäminen uudestaan on helppoa mukana toimitetun suppilon avulla.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi