Litteä, moderni ja tilaa muovaava

Piiloasennus suihkussa ja ammeen yhteydessä

Rakennatko uutta kylpyhuonetta vai haluatko remontoida vanhaa? Esittelemme täällä seinän sisään asennetun vedenohjauksen monia mahdollisuuksia. Piiloasennus suihkussa ja ammeessa on erittäin moderni ja käyttäjäystävällinen. Minimalististen yksikköjen ansiosta kaikki vaikuttaa kauniilta ja selkeästä. Mitä mieltä olet? Nauti täydestä liikkumisvapaudesta suihkussa ja kylvyssä.

Piiloasenteinen Rainfinity yläsuihku ja RainSelect termostaatti mattamustan värissä.

Mikä piiloasennus on ja milloin se kannattaa?

Piiloasenteisilla suihkuilla ja hanoilla tarkoitetaan ratkaisuja, jolloin sekä putket että hanojen ja suihkujen asennustekniikka piilotetaan seinän sisään. Tämä mahdollistaa suihkukomponenttien vapaan sijoittelun ja antaa lisää suunnitteluvapautta. 

Suomessa piiloasenteisten suihkujen ja hanojen asennuksessa on otettava huomioon Suomen rakentamismääräyskokoelman säädökset. Niiden mukaan piiloon jäävät liitokset tulee koteloida ja mahdollinen vuotovesi ohjata suojatusti näkyvään paikkaan. Piiloasenteiset ratkaisut voidaan toteuttaa esimerkiksi käyttämällä Joramark Box 300 -järjestelmää. Järkevää on jo suunnitteluvaiheessa osallistaa mukaan niin LVI-suunnittelija kuin rakennusvalvontaviranomainenkin, jotta voidaan varmistaa määräystenmukainen asennus. sekä se, että rakenteet tehdään niin, että ne täyttävät Suomen rakentamismääräykset.

Anna hanatekniikan kadota elegantisti seinään

Eikö olisi kivaa piilottaa seinään kaikki ne hanan osat, joita ei halua näkyville (putket, suuret säätimet tai vivut)? Aivan. Tätä varten pitää avata seinä. Tästä syystä piiloasennukset sopivat erityisesti uusiin rakennuksiin tai suurempiin remontteihin. Tärkeää: Tarvitset tähän kylpyhuoneammattilaisen.

Piiloasennustermostaattien ja -hanojen edut yhdellä silmäyksellä:

 • Pelkistetty suihkunohjaus painautuu litteästi seinään. Näin aikaansaadaan erittäin moderni ja avara ilme.
 • Sinun ei tarvitse enää varoa törmäämästä varusteisiin suihkussa tai kylvyssä. Nautit suuremmasta vapaasta tilasta, mukavuudesta ja vesinautinnosta.
 • Liikkumisvapauden ja esteettömyyden korostaminen sopii täydellisesti elinkaarikylpyhuoneeseen.
 • Piiloasennustermostaatin näkyvät osat eivät lämpene eivätkä liian kuumat pinnat aiheuta vaaraa. Tämä on ennen kaikkea täydellistä, kun talossa asuu lapsia ja/tai senioreita.
 • Pienet ohjausyksiköt eivät ole ainoastaan visuaalisesti kauniita ja luotettavia, vaan niitä on myös helpompi hoitaa kuin suuria hanarunkoja.
 • Piiloasennuksessa käytetään runko-osana esimerkiksi hansgrohe iBox universalia, johon voidaan vaihtaa milloin tahansa myöhemmin pinta-osa, jonka muotoilu on modernimpi tai väri trendikkäämpi.

Suihkunohjaus, jossa on monipuoliset toiminnot ja muotoilu

hansgrohen piiloasennusten mallien monipuolisuus tuo kylpyhuonesuunnitelmaasi yllättäviä mahdollisuuksia. Tulet yllättymään siitä, miten monia toimintoja ja malleja on olemassa. Päätät millaisia toimintoja suihkuusi haluat (käsisuihku, yläsuihku, vartalosuihku) ja valitset niille termostaatin ja ohjaustavan. Hanoja ja termostaatteja voit yhdistellä kaikkien hansgrohe-suihkujen kanssa universaalisti. Kohota kylpyhuoneesi arvoa kromisella, mustalla, valkoisella, eri metalliväreillä tai arvokkaalla lasipinnalla varustetulla suihkuohjauspaneelilla, ja valitse muotoiluista pyöreä, kulmikas tai softcube.

Toimi näin: Piiloasennusratkaisun asennus uuteen kylpyhuoneeseen RainSelect-runko-osalla

Toimi näin: Piiloasennusratkaisun asennus uuteen kylpyhuoneeseen iBox-runko-osalla

hansgrohe iBox universal -runko-osan ja Select-teknologian piiloasennus

Mikäli päätät hankkia piiloasennuksen, kylpyhuoneammattilainen rakentaa ensin kestävän hansgrohe iBox universal -runko-osan seinääsi. Siihen asennetaan piiloasennustermostaatti. Molemmat edustavat hansgrohelle tyypillistä, ensiluokkaista teknologiaa, ja niissä on pitkäikäiset, täysin ilman sähköä toimivat mekaaniset venttiilit.

Nyt on mukavaa: hansgrohe Select -piiloasennus

Selectin intuitiivinen käyttö- ja muotoilukonsepti osoittautuu erityisesti piiloasennuksessa käyttäjäystävälliseksi ja elegantiksi. Palkituissa ShowerSelect-termostaateissa voit kytkeä päälle ja sammuttaa jopa neljä suihkutoimintoa napin painalluksella. 

Vanhasta tulee uutta: Remontoi kylpyhuone iBox universalia käyttäen

FAQ – piiloasennus

Vuosikymmenien kokemuksemme asiakaspalvelusta on osoittanut, että asiakkaat kysyvät ennen kaikkea seuraavia asioita. Tässä vastaukset: 

 • Menikö jokin pieleen iBox universalia asennettaessa? Ei hätää. Me hansgrohella löydämme ratkaisun kaikkeen ja autamme mielellämme. Ota yhteyttä.
 • Onko iBox universal vesitiivis? Kyllä. iBox ja pintaosat ovat jopa äänieristettyjä, mikä tarkoittaa sitä, että vesi virtaa suihkussa tai kylpiessä ihanan hiljaisesti.
 • Kuinka kauan tuotteillanne on takuu? hansgrohe tarjoaa sinulle vapaaehtoisesti viiden vuoden valmistajan takuun. Onko tuotteesi selvästi vanhempi? Ei se mitään. Meiltä löydät varaosat, jotka voit asentaa (vakiotyökaluilla) lapsellisen helposti, mikäli jokin tuote myöhemmin vioittuu tai muuttuu epätiiviiksi.
 • Onko käytössäsi vielä iBox vuodelta 2001? Helppo homma. Runko-osan toiminnallisuus on pysynyt muuttumattomana. Tämä tarkoittaa: Runko-osa on yhteensopiva uusimpien lasipintaisten termostaattien ja hanojen tai Select-teknologioiden kanssa. Voit siis vaihtaa vanhan yksiotehanasi milloin tahansa erittäin moderniin ratkaisuun.
 • Onko iBoxisi jo vanhempi? Myös sitä varten on olemassa ratkaisuja, joista kerromme mielellämme lisätietoja.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi