Blandingsbatterier i forskellige højder passer til alle håndvaske.
Uutuusmallisto hansgrohelta

Talis M54: Minimalistista muotoilua keittiöön

Modernissa keittiössä design on läsnä joka osa-alueella. Puristisesti muotoillusta Talis M54 -hanamallistosta löydät oman versiosi, joka sopii keittiökonseptiisi ja on esimerkillisen täydellinen. 

Keittiön kohokohta kaikissa muodoissa    

Talis M54 -hanalla ammennat mallien ja toimintojen moninaisuudesta – ja löydät aina tinkimättömän selkeää muotokieltä. Yhdentekevää etsitkö hanaa seinäkaapin alapuolelle vai onko keittiöhanan tarkoitus toimia katseenvangitsijana keittiösaarekkeessa – tai kenties haluat uuden keittiökaapiston kanssa yhteensopivan harmonisen ratkaisun: Laajasta Talis M54 -valikoimasta löydät kaikkiin keittiökonsepteihin ja hankintasuunnitelmiin sopivan ratkaisun.

Pyöristetty tai kulmikas – minimalismi on valttia

Voit valita: Minimalistinen, kauttaaltaan muotoiltu hanarunko, jossa on litteä ja pystysuoraan asennettu kahva, on saatavana kolmella eri juoksuputken muodolla ja korkeudella: kaariputkella sekä L- tai U-mallisella juoksuputkella. Lisäksi valittavana on kolme valikoitua pintaväriä, jotka kuvastavat täydellisesti keittiösi tyyliä tai luovat tietoisesti kontrastia: ainutlaatuinen mattamusta, kiiltävä krominen tai harjattu ruostumattoman teräksen väri. Talis M54 -hanan muotoilu on johdonmukaisen harkittu.

Ulosvedettävällä juoksuputkella tai pikapesimellä varustetut hanat sisältävät nerokkaan sBox-ratkaisun: alakaapissa olevan turvallisen letkukotelon ansiosta nautit työvaiheiden kitkattomasta joustavuudesta.
Minimaalinen keittiöhana mattamustan värisenä.
Kapea Talis M54 -keittiöhanan yhtenäinen muotokieli tekee vaikutuksen varsinkin trendikkäällä mattamustalla pinnalla. Valikoima viimeistelee monet keittiökonseptit.
Keittiöhana, jossa on pyöristetty kaarijuoksuputki.
Talis M54, jossa on kaarijuoksuputki, tekee vaikutuksen arvokkaalla, tilaa muokkaavalla siluetillaan sekä toiminnallisuudellaan. Mattamusta pintaväri nostaa hanan sisustuksen kohokohdaksi.

Talis M54 -hana toimii täydellisesti keittiösaarekkeessa

Tee keittiöhanastasi keittiösaarekkeen tähti: Talis M54 kaaren mallisella juoksuputkella ja ComfortZone korkeudella 210 on kuin luotu modernin avokeittiön konseptiin, jossa oleskelu ja keittiö sulautuvat monella tapaa avoimesti yhteen. Kapea siluetti on tinkimätön ilman visuaalisia keskeytyksiä, ainutkertainen viimeistelyltään ja samalla budjettiystävällinen. Valittavana on yhdistelmä, jossa on ulosvedettävä pikapesin ja sBox-ratkaisu, mikä antaa sinulle suihkuletkun laajemman toimintasäteen ja ohjaa letkua pesupöydän alla ja lisäksi ohjaa letkun käytön jälkeen takaisin paikalleen. 2jet-mallissa vaihdat todella helposti laminaari- ja suihkuvirtauksen välillä optimoiden työvaiheet. Käytön jälkeen magneettinen suihkupidike MagFit kiinnittää ulosvedettävän pesimen napakasti oikealle paikalleen. 
Keittiöhana, jossa on ulosvetotoiminto.
L-juoksuputkella varustettu Talis M54 -hana jättää liikkumistilaa seinäkaappien alapuolelle ja on sBoxin ansiosta erityisen joustava: Ulosvedettävä juoksuputki hemmottelee antoisalla toimintasäteellään.

Talis M54 -hana L-muotoisella juoksuputkella – tilaihme

Paras ratkaisu seinäkaapin alle tiskipöydälle. Sovitettu kokonaiskorkeus hyödyntää tilaa suoralinjaisella estetiikallaan. Tällöin ComfortZone 270 -malli ja vaakasuoraan ulosvedettävä juoksuputki laminaarivirtauksella tarjoavat merkittävää joustavuutta. MagFit huolehtii ulosvedettävän juoksuputken kiinnityksestä ja keskitetystä asemoinnista. sBox-letkukotelo huolehtii turvallisesta vedenohjauksesta seinäkaapin alla. Vaiheittain säädettävä juoksuputken kääntörajoitin voidaan säätää tiskialtaan kanssa sopivaksi ja näin estetään hanan ei-toivottu ylikääntyminen. 
Yksiote-keittiöhana tiskipöydällä.
Talis M54 -hanan minimalistinen muotoilu vakuuttaa varsinkin mallissa, jossa on U-juoksuputki. Kapeana nouseva vipukahva säästää tilaa ja on ergonominen.

U-muotoiltu Talis M54 – vaikuttava ilme, kapea muoto

Ainutlaatuinen U-muotoinen muotokieli sopii kaikkiin sisustustilanteisiin, keittiöön yläkaapeilla, avohyllyillä tai ilman. Juoksuputki, jossa on ComfortZone-korkeus 220, on sekä liikkuva että muuntautumiskykyinen. Poresuutin laminaarivirtauksella on integroitu juoksuputkeen huomaamattomasti. Kääntyvän juoksuputken kääntymiskulma on säädettävä, mikä estää sen, että juoksuputki ei voi vahingossa kääntyä ulos allasalueelta. Myös tässä mallissa valittavana ovat ainutlaatuiset värit mattamusta, kiiltävä kromi ja harjattu ruostumaton teräksen väri.

Talis M54: anna keittiöllesi hana, jolla on vahva aura. Minimalistinen muotokieli viimeistelee jokaisen modernin keittiösisutuksen.

Minimalistinen muotoilu kohtaa toiminnallisuuden

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi