Vaivattomille

Kodikas kylpyhuonedesign raikkain värein ja käytännöllisellä sisustuksella

Kodikas kylpyhuone asettaa yksilöllisiä sävyjä uudesti sisustettuun tai huolellisesti remontoituun kotiin. Kylpyhuone vaikuttaa tilavammalta, kun sisustus on valoisa. Viileän sinisävyiset tarvikkeet huolehtivat lisäksi raikkaasta tunnelmasta. Toiminnallisen sisustuksen selkeät linjat muodostavat taustan korkealaatuisten hanojen ajattomalle eleganssille.

Kodikas kylpyhuone, raikas design ja modernit hanat.
Raikkaita pastellin ja kromin sävyjä

Kodikas kylpyhuone, jossa on valoisa ja toiminnallinen sisustus

Haluaisitko sisustaa kotiisi pieneen tilaan kodikkaan kylpyhuoneen raikkailla designaksenteilla? Valitse vaaleat värit, jotta vahvistat päivänvalon vaikutusta ja virkistät tunnelmaa. Puhtaanvalkoisen ja taivaansinisen pastellivärien yhdistäminen tasoittaa pohjapiirustuksen ja parantaa tilavaikutelmaa vinon katon alla. Tilaa säästävä muotoilu yhdistää kylpyammeen ja suihkupaikan. Sisustuksessa suoralinjaiset muodot ja moderni toiminnallisuus määrittävät tahdin. Suihkutarvikkeet löytävät paikkansa kapeassa seinäsyvennyksessä, ja suoraviivaiset kylpyhuonekalusteet huolehtivat pesualtaalla järjestyksestä. Valkoiset laatat ja ovaalinmuotoinen tason päälle asennettava pesumalja kuuluvat perinteisen kylpyhuonesuunnitelman elementteihin. Koristeelliset sinisävyiset elementit ja kromisina loistavat hanat toimivat katseenvangitsijoina klassisen taustan edessä.  

Ajatonta muotoilua ja modernia teknologiaa kodikkaasti sisustetussa kylpyhuoneessa

hansgrohe Focus-sarjan hanat integroituvat ajattomalla muotoilullaan harmonisesti kodikkaaseen ja käytännöllisesti sisustettuun ympäristöön. Suihkutilassa elegantti hansgrohe Raindance-sarjan Showerpipe-suihku kutsuu monipuoliseen vesinautintoon suurella ylä- ja käsisuihkullaan. Innovatiivinen teknologia huolehtii tällöin ergonomisesta mukavuudesta ja tehokkaasta resurssien käsittelystä.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi