hansgrohe Select keittiössä

Select-teknologia: Ohjaa vettä tarkasti napin painalluksella

Rakastatko sitä, että kaikki käy nopeasti ja käden käänteessä? hansgrohe Select tiskipöydällä on ergonominen käyttökonsepti, joka huolehtii sujuvasta työskentelystä. Käynnistä tai pysäytä veden virtaus tai vaihda suihkumuotoa helposti napin painalluksella. Koska Select-painiketta voi käyttää myös kädenselällä tai kyynärvarrella, pysyy hana puhtaana. Mukavuutta kaikille sukupolville.

Ohjaa vettä pesupöydällä mukavasti ja tarkasti modernien hansgrohe-keittiöhanojen Select-toiminnolla:

Ohjaa vettä pesupöydällä mukavasti ja tarkasti modernien hansgrohe-keittiöhanojen Select-toiminnolla:

  • Napinpainalluksella vesi virtaa tarkasti halutulla voimakkuudella tarpeesi mukaisesti.
  • Esisäädetty veden lämpötila pysyy myös silloin, kun hana sammutetaan välillä.
  • Select nopeuttaa työvaiheita: Tiskipöydän reunalla tai keittiöhanassa olevalla Select-painikkeella kytket veden salamannopeasti päälle tai pois. Tämä mahdollistaa vieläkin tehokkaamman työskentelyn keittiössä.
  • hansgrohe Select -painikkeessa yhdistyy käyttömukavuus ja resurssien säästäminen: ei enää määrän ja veden lämpötilan jälkisäätöä – Select-painike houkuttelee sulkemaan veden.
  • Select-teknologia toimii täysin mekaanisesti ja täysin ilman sähkövirtaa sekä on kestävä. Pitkäkestoista iloa keittiön sydämessä.

 

Kaikki keittiöhanat Select-teknologialla

hansgrohen Select-teknologialla varustettu keittiöhana.

Select keittiössä: Vettä juuri siten kuin haluat

Vedenohjaus napin painalluksella tukee käytännössä kaikkia tilanteita keittiössä. Käytä hanaa helposti kyynärpäällä, kädenselällä tai kyynärvarrella. Erittäin käytännöllistä, kun kädet ovat täynnä työtä, esim. kattiloita täytettäessä. Tai kun sormet ovat likaiset. Painamalla Select-painiketta käynnistät ja pysäytät vedenvirtauksen miltei huomaamatta.

Select-hanassa, jossa on kaksi vesisuihkua ja ulosvedettävä pikapesin, vaihdetaan suihkumuotoa napin painalluksella. Valitse normaalin ja suihkuvirtauksen välillä. Ulosvedettävä, 76 cm pitkä letku tuo lisää mukavuutta ja isomman toiminta-alan tiskialtaalla. Sitä voi käyttää yksikätisesti.

Helppokäyttöisyyttä napin painalluksella

hansgrohe Select on käytettävissä keittiössä kahdessa versiossa: sijoitettuna suoraan hanaan tai erillisesti. Metris Select ja Talis Select -hanoissa käynnistät ja pysäytät vedenvirtauksen juoksuputkeen integroidulla Select-painikkeella. M71-sarjassa (2-reikäinen malli) vesi voidaan avata ja sulkea erittäin tarkasti painamalla Select-painiketta tiskialtaan etureunassa. Tämä käyttötapa on erityisen ergonominen ja sopii erinomaisesti lapsille ja henkilöille, joiden toiminta-ala on rajoitettu.

Veden avaaminen ja sulkeminen Select-painikkeella edellyttää, että hana on avattuna. Pidemmän poissaolon ajaksi hana on suljettavat vipukahvalla tai erillisellä käyttövivulla.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi