hansgrohe Select keittiössä

Select-teknologia: Ohjaa vettä tarkasti napin painalluksella

Rakastatko sitä, että kaikki käy nopeasti ja käden käänteessä? hansgrohen Select-painike on ergonominen käyttökonsepti, joka huolehtii sujuvasta työskentelystä. Käynnistä tai pysäytä veden virtaus helposti napin painalluksella. Koska Select-painiketta voi käyttää myös kädenselällä tai kyynärvarrella, pysyy hana puhtaana. Mukavuutta kaikille sukupolville.

Ohjaa vettä mukavasti ja tarkasti hansgrohe-keittiöhanojen modernilla Select-toiminnolla:

Select-painikkeen edut:

  • Vedentulon avaaminen ja sulkeminen tarpeesi mukaisesti – vaikka jokaiseen työvaiheen välissä veden säästämiseksi.
  • Käsien ollessa likaiset, painikkeen painaminen onnistuu vaikka kyynärvarrella – näin hana pysyy puhtaana.
  • Veden voimakkuus ja lämpötila säädetään erikseen kahvasta. Valittu veden lämpötila ja volyymi säilyvät, vaikka hana suljetaan painikkeesta.
  • Painike nopeuttaa työvaiheita: keittiöhanan Select-painikkeella kytket veden salamannopeasti päälle tai pois. Tämä mahdollistaa vieläkin tehokkaamman työskentelyn keittiössä.
  • hansgrohen Select -painikkeessa yhdistyy käyttömukavuus ja resurssien säästäminen: ei enää määrän ja veden lämpötilan jälkisäätöä – Select-painike houkuttelee sulkemaan veden.
  • Select-teknologia toimii täysin mekaanisesti ilman sähkövirtaa ja on kestävä. Pitkäkestoista iloa keittiön sydämessä.

Kaikki keittiöhanat Select-teknologialla

Select keittiössä: Vettä juuri siten kuin haluat

Vedenohjaus napin painalluksella tukee käytännössä kaikkia tilanteita keittiössä. Käytä hanaa helposti kyynärpäällä, kädenselällä tai kyynärvarrella. Erittäin käytännöllistä, kun kädet ovat täynnä työtä, esim. kattiloita täytettäessä. Tai kun sormet ovat likaiset. Painamalla Select-painiketta käynnistät ja pysäytät vedenvirtauksen miltei huomaamatta.

Ulosvedettävä pesin, jossa on 76 cm pitkä letku, tuo lisää mukavuutta ja isomman toiminta-alan tiskialtaalla. Muotoilu mahdollistaa ergonomisen käytön yhdellä kädellä.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi