Yhdistelmä, jossa on leveä tiskiallas ja Select-keittiöhana.
Uudet keittiötuotteet

hansgrohen uutuudet: Helpotusta keittiötöihin

Tutustu tulevaisuuden unelmakeittiöön: Uusimmat hansgrohen tuotteet helpottavat työvaiheita pesupöydällä. Tyylikkäistä keittiöaltaista vallankumouksellisiin käyttökonsepteihin ja täydellisesti yhteensopiviin yhdistelmiin, jotka sopivat upeasti keittiösuunnitelmiisi. Tarjoamme sinulle parasta laatua olevia toiminnallisia ja ajattomasti kauniita ainesosia.

Huippukunnossa oleva innovatiivinen keittiöapulainen

Keittiö on kotisi keskipiste. Paikka, jossa mukavuusvaatimukset ja muotoilu kohtaavat tehokkaat työskentelyvaiheet. Jotta voit vaivattomasti nauttia kokkaustrendeistä, on kaiken onnistuttava käden käänteessä. Nämä hansgrohen tuotekohokohdat luovat uuden elämyksen toimintojen ja estetiikan täydellisen yhteispelin ansiosta. Tutustu innovatiivisiin altaisiin ja hanoihin sekä täysin uusiin yhdistelmiin, jotka uudistavat keittiötyösi. Vilkaise myös keittiötarvikkeitamme: Arvokkaat yksityiskohdat optimoivat työvaiheesi.

Lisää mukavuutta, lisää muotoilua

Teemme kaikkemme, jotta keittiötyöt maistuvat paremmin. Opi, miten paljon iloa veden käsittely voi tuottaa, kun keittiösi on varustettu käyttäjäystävällisesti. Tässä muita keittiöuutuuksia:
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi