Die hansgrohe ComfortZone in drei verschiedenen Varianten.
167 Hakutulosta
käsisuihku Vario
Crometta käsisuihku Vario
Valitse tuotteen versio (3)
hansgrohe Select -teknologia

Napin painaminen on hauskaa

Intuitiivinen käyttökonsepti painikkeella: Yksi napsautus riittää vaihtamaan suihkumuotoa, ohjaamaan toista suihkua tai säätämään veden päälle tai pois.

käsisuihku 120 3jet
Raindance Select E käsisuihku 120 3jet
Valitse tuotteen versio (9)
käsisuihku Vario
Croma Select E käsisuihku Vario
Valitse tuotteen versio (2)
käsisuihku Vario
Croma 100 käsisuihku Vario
Valitse tuotteen versio (2)
hansgrohen muotoilukumppani

Phoenix – palkittu ideapaja

Phoenix Design on ollut jo 30 vuotta merkittävä osa hansgrohen imagoa. He muotoilevat hansgrohe-laatumerkin koko ainutkertaisen suihku- ja hanavalikoiman.

suihkutanko Croma 90 cm
Unica suihkutanko Croma 90 cm
Valitse tuotteen versio (2)
Löydä unelmasuihkusi

Suihkuttaminen on hyvää oloa – hansgrohen tuotteilla

hansgrohen suihkut ovat yhtä yksilöllisiä kuin tarpeesi. Valitse suosikkisi käsi- ja yläsuihkuistamme, suihkuseteistämme ja suihkujärjestelmistämme. Hyödy monipuolisesta, palkitusta muotoilusta, innovatiivisista teknologioista ja korkeasta laatuvaatimuksestamme. Riippumatta siitä teetkö kokonaan uutta kylpyhuonetta vai ehostat vanhaa: meiltä löytyy ratkaisut myös pienille budjeteille. 

Lisää suihkunautintoa pienellä vaivalla

Kylpyhuoneen päivittäminen ei tarkoita aina suurta vaivannäköä. Jo yksittäisten komponenttien, kuten käsisuihkun, vaihto saa aikaan selkeän muutoksen. Suihkumme poreilevat pehmeästi, virkistävät ihanasti ja hierovat piristävästi. Asennus on helppoa ja mahdollista kaikissa asunnoissa. Kierrät vain vanhan käsisuihkun irti ja uuden suihkun kiinni. Valmis. Pitäisikö myös vanhan suihkutangon väistyä? Siinä tapauksessa suosittelemme suihkusettiä, joka sisältää suihkutangon ja käsisuihkun. Riippumatta siitä vaihdatko käsisuihkun tai valitsetko suihkusetin: Hyödyt todella nopeasta ratkaisusta.

Suureellista suihkuttelua

Se, joka ajattelee hiukan laajemmin, löytää ratkaisun Showerpipe-suihkukokonaisuudella. hansgrohen Showerpipe-suihkut pitävät sisällään ylä- ja käsisuihkun sekä termostaattihanan. Asenna olemassa oleviin seinäliitäntöihin ja aloita suihkuttelu.
Suunnitteletko täysin uutta kylpyhuonetta? Sitten mielikuvituksesi voi lentää miltei rajattomasti. hansgrohen piiloasenteisissa yläsuihkuissa voit valita erilaisten muotoilujen ja kokojen välillä. Rainmaker Select yläsuihkulla koet vesinautinnon uudet dimensiot ja nautit 460 mm:n levyisestä suihkulevystä ropisevasta, hyvältä tuntuvasta suihkusateesta. Yläsuihkumme voidaan asentaa suihkuvarrella seinään tai kattoon tai upotettuna katon tasalle. Yläsuihkua ohjaat muotoiluun sopivalla piiloasenteisella suihkutermostaatilla. Lue lisää piiloasennuksesta täältä.
​​​​​​​
Kaikelle on olemassa sopivat lisävarusteet: Suihkuletkut, käytännölliset säilytystasot ja kahvat. hansgrohen lisävarusteet: lisää mukavuutta.

Kestävä suihkunautinto ja suuri käyttönautinto

hansgrohen suihkut eivät vakuuta ainoastaan ulkonäöllä. Niihin on kätketty myös käteviä teknologioita: EcoSmart pienentää vedenkulutusta suihkuissa niin, että vettä virtaa vain 9-6 l/min, mallista riippuen. Suihkumuoto AirPower lisää veteen runsaan määrän ilmaa, jotta voit peseytyä erityisen täyteläisten ja pehmeiden pisaroiden alla. Select-painikkeilla vaihdat käsisuihkun suihkumuotoa mukavasti. hansgrohen innovatiiviset teknologiat määrittelevät alan uudestaan.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi