Kitchen faucet by hansgrohe with comfortable pull-down sprayer.
191 Hakutulosta
käsisuihku 120 3jet
Raindance Select S käsisuihku 120 3jet
Valitse tuotteen versio (5)
hansgrohe Select -teknologia

Napin painaminen on hauskaa

Intuitiivinen käyttökonsepti painikkeella: Yksi napsautus riittää vaihtamaan suihkumuotoa, ohjaamaan toista suihkua tai säätämään veden päälle tai pois.

hansgrohen muotoilukumppani

Phoenix – palkittu ideapaja

Phoenix Design on ollut jo 30 vuotta merkittävä osa hansgrohen imagoa. He muotoilevat hansgrohe-laatumerkin koko ainutkertaisen suihku- ja hanavalikoiman.

Löydä unelmasuihkusi

Suihkuttaminen on hyvää oloa – hansgrohen tuotteilla

hansgrohen suihkut ovat yhtä yksilöllisiä kuin tarpeesi. Valitse suosikkisi käsi- ja yläsuihkuistamme, suihkuseteistämme ja suihkujärjestelmistämme. Hyödy monipuolisesta, palkitusta muotoilusta, innovatiivisista teknologioista ja korkeasta laatuvaatimuksestamme. Riippumatta siitä parannatko suihkualuettasi tai suunnitteletko sen uudestaan: Meiltä löytyy ratkaisut myös pienille budjeteille. 

Lisää suihkunautintoa pienellä vaivalla

Kylpyhuoneen varustaminen ei tarkoita aina suurta vaivannäköä. Jo yksittäisten komponenttien, kuten käsisuihkun, vaihto aikaansaa selkeän muutoksen. Suihkupäämme poreilevat pehmeästi, virkistävät ihanasti ja hierovat piristävästi. Asennus on lapsellisen helppoa ja mahdollista kaikissa asunnoissa. Kierrä vanha käsisuihku irti ja uusi suihku kiinni. Valmis. Pitäisikö myös vanhan suihkutangon väistyä? Siinä tapauksessa suosittelemme suihkusettiä, joka käsittää suihkutangon ja käsisuihkun. Tällöin on olemassa jopa suihkutankoja, jotka voidaan asentaa vaihtelevasti käytettävissä oleviin porausreikiin. Riippumatta siitä vaihdatko käsisuihkun tai valitsetko suihkusetin: Hyödyt todella nopeasta ratkaisusta.

Suureellista suihkuttelua

Se, joka ajattelee hiukan laajemmin, löytää ratkaisun suihkujärjestelmällä. hansgrohen suihkujärjestelmät käsittävät ylä- ja käsisuihkun, jotka liitetään yhteen tangolla. Lisämukavuutta löytyy vaihtoehdoissa, joihin on integroitu yksiotepesuallashana tai termostaatti. Monisuihkuiset yläsuihkut, joilla on hierova vaikutus, tekevät suihkusta päivittäisen hyvänolon rituaalin. Asenna vain olemassa oleviin seinäliitäntöihin ja aloita suihkuttelu.
Suunnitteletko täysin uutta kylpyhuonetta? Sitten mielikuvituksesi voi lentää miltei rajattomasti. hansgrohen yläsuihkuissa voit valita erilaisten muotoilujen ja kokojen välillä. Rainmaker Select yläsuihkulla koet vesinautinnon uudet dimensiot ja nautit 460 mm:n levyisestä suihkulevystä ropisevasta, hyvältä tuntuvasta suihkusateesta. Yläsuihkumme voidaan asentaa eri tavoin: valinnaisesti suihkuvarrella seinään tai ylhäältä alas tai kokonaan kattoon upotettuna.
Kaikelle on olemassa sopivat lisävarusteet: Suihkuletkut, käytännölliset säilytystasot ja kahvat. hansgrohen lisävarusteet: lisää mukavuutta.

Kestävä suihkunautinto ja suuri käyttönautinto

hansgrohen suihkut eivät aseta ainoastaan visuaalisia sävyjä. Niihin on kätketty myös käteviä teknologioita: EcoSmart pienentää vedenkulutusta niin, että se on vain 6 l/min. hansgrohen AirPowerilla hyödyt täyteläisistä ja pehmeistä pisaroista (sekoitutetun ilman ansiosta). Selectillä napsautat mukavasti nappia painamalla 16 suihkumuodon valikoiman läpi. hansgrohen innovatiiviset teknologiat määrittelevät alan uudestaan.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi