hansgrohe EcoSmart

hansgrohen EcoSmart säästää vettä ja rahaa

hansgrohen suihkut ja hanat, joissa käytetään EcoSmart-teknologiaa, kuluttavat jopa 60 prosenttia vähemmän vettä kuin tavalliset tuotteet – mukavuudesta kuitenkaan tinkimättä. Lisäksi alhainen vedenkulutus johtaa pienempään energiantarpeeseen. Tämä tarkoittaa kaiken kaikkiaan: vähemmän hiilidioksidipäästöjä ja pienempiä kuluja. EcoSmart on myös hyvä ympäristölle ja kukkarollesi.

Vesi- ja energialaskusi kertovat sinulle miten tehokkaasti EcoSmart työskentelee

hansgrohe EcoSmart on integroitu näkymättömästi hansgrohe-tuotteeseesi. Sen vaikutusta ei voi kuitenkaan olla huomaamatta: EcoSmart huolehtii kattavista säästöistä.

Näin hyödyt EcoSmart-teknologiasta:

  • Pienempi vedenkulutus suihkuissa: EcoSmartilla varustetuissa ylä- ja käsisuihkuissa virtaama on vain 9 l/min (Green-tuotteet vain 6 l/min)
  • Pienempi vedenkulutus hanoissa: kaikki hansgrohen pesuallashanat on varustettu EcoSmart-teknologialla ja ne kuluttavat vakiona vain noin 5-6 litraa vettä minuutissa
  • Kun vettä virtaa vähemmän, säästät niin vesimaksuissa kuin veden lämmittämiseen kuluvan energian maksuissa
  • EcoSmart-vedensäästöteknologia reagoi veden paineeseen, joten virtaama säilyy lähes samana vaikka paine putkistossa kasvaa
  • Alhaisemmat CO2-päästöt johtuen alentuneesta energiankulutuksesta
  • Nautintoa myös alhaisemmalla virtauksella – ilmalla rikastettu vesi tuottaa täyteläisemmän vesisuihkun

Näin hansgrohe EcoSmart-teknologia toimii käsisuihkuissa:

Tee itsellesi ja luonnolle jotain hyvää – säästä vettä pesualtaalla

Säästä hansgrohe EcoSmartilla vettä kylpyhuoneessa.
EcoSmartilla kaikki toimii pesualtaalla vähän säästäväisemmin.

hansgrohe EcoSmart pienentää päivittäistä vedenkulutustasi pesualtaalla noin 60 prosenttia. Valtava säästö. Kerro tämä säästö ja alentunut kulutus kotisi kaikkien pesuallashanojen lukumäärällä. Tulet huomaamaan, että hansgrohe EcoSmart-teknologia on säästää todella tehokkaasti ympäristöä ja budjettiasi.

EcoSmartin ansiosta vedenkulutus laskee kaikissa hansgrohen pesuallashanoissa noin 5-6 litraan per minuutti. Miten se on mahdollista? EcoSmart-poresuuttimen joustava elastomeerirengas reagoi veden paineeseen ja huolehtii siitä, että hanasta virtaa aina saman verran vettä, jopa vaihtelevalla vedenpaineella. Se rajoittaa hanan läpi kulkevan veden määrää ja säästää näin jatkuvasti vettä. Poresuutin sekoittaa lisäksi veteen ilmaa. Tuloksena on täyteläinen ja poreileva vesisuihku.

Näin hansgrohe EcoSmart toimii hanoissa:

Löydä täältä hansgrohe-tuotteita, joissa käytetään EcoSmart-teknologiaa:

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi