Säästä vettä kylpyhuoneessa

hansgrohen EcoSmart säästää vettä ja rahaa

hansgrohen suihkut ja hanat, joissa käytetään EcoSmart-teknologiaa, kuluttavat jopa 40 prosenttia vähemmän vettä, kuin tavanomaiset tuotteet. Lisäksi vähäisempi lämpimän vedenkulutus johtaa pienempään energiakulutukseen. Tämä tarkoittaa: vähemmän CO2-päästöjä ja alhaisemmat kustannukset. EcoSmart on hyvä ympäristölle ja lompakolle.

Vesi- ja energialaskusi kertovat sinulle miten tehokas EcoSmart on

hansgrohe EcoSmart piilee hansgrohe-tuotteesi ytimessä. Sen vaikutusta ei voi kuitenkaan olla huomaamatta: EcoSmart huolehtii isoista säästöistä. Se on hyväksi resurssienkulutuksen ekotasapainolle, mutta myös hyväksi budjetillesi.

Pulsify-käsisuihku EcoSmartilla ja ilman.
Uutta Pulsify-käsisuihkua on saatavana EcoSmart-versiona (kuvassa oikealla). Pienemmästä virtaamasta huolimatta mikrohieno PowderRain-suihku on täyteläinen ja miellyttävä.

Näin hyödyt EcoSmart-teknologiasta:

  • Pienempi vedenkulutus jopa 8 l/min ylä- ja käsisuihkuissa (Green tuotteet kuluttavat vain 6 l/min).
  • Pesuallas- ja ammehanat kuluttavat vakiona vain 5 litraa vettä minuutissa 
  • Pienempi vedenkulutus, on yhtä kuin pienempi energiankulutus ja kustannukset.
  • Alhaisemmat CO2-päästöt pienemmän energiankulutuksen ansiosta.
  • Tasainen virtaama, vaikka vedenpaine vaihtelee tai on alhainen.

Näin hansgrohe EcoSmart-teknologia toimii käsisuihkuissa:

Hyvällä omallatunnolla suihkunautintoihin

Suihku kuuluu rakkaimpiin rutiineihimme, se virkistää tai rentouttaa. Oletko sinäkin miettinyt, mitä se maksaa? Vedensäästölaskurissa sinulla on työkalu, joka selvittää hansgrohe EcoSmart-teknologian avulla käden käänteessä veden ja energian säästöpotentiaalin. Jo pienet askeleet kestävään suuntaan ovat tärkeitä. Ryhdy tekoihin ja laske oma säästöpotentiaalisi:

vedensäästölaskuriin

Tee itsellesi ja luonnolle jotain hyvää – säästä vettä pesualtaalla

Säästä hansgrohe EcoSmartilla vettä kylpyhuoneessa.
Uuden Rebris pesuallashanan virtaama on vain 4,7 l/min 3 baarin paineella.

hansgrohe EcoSmartin avulla päivittäinen vedentarve pesualtaalla laskee jopa 40 prosenttia. Valtava säästö. Kertaa näin syntyvä säästö kotisi kaikkien pesuallashanojen lukumäärällä. Tulet huomaamaan: hansgrohen EcoSmart-teknologia tekee todella paljon ympäristösi ja budjettisi eteen.

EcoSmartin ansiosta vedenkulutus laskee kaikissa hansgrohe-pesuallashanoissa noin 5 litraan minuutissa. Kuinka? Ratkaisu on erityisessä virtaaman rajoittimessa. Hanasta virtaa vähemmän vettä, vesi on rikastettu ilmalla täyden ja täyteläisen nautinnon takaamiseksi. EcoSmart-poresuutin on integroitu pesuallashanan juoksuputkeen.

Tarkka elastinen rengas huolehtii siitä, että vedenvirtaama pysyy tasaisena, huolimatta siitä, jos putkistossa tapahtuu paineen vaihteluita.

Näin hansgrohe EcoSmart toimii hanoissa:

Löydä täältä hansgrohe-tuotteita, joissa käytetään EcoSmart-teknologiaa:

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi