Uudenlaista kodikkuutta kylpyhuoneessa

Kodikas kylpyhuone, jonka pinnat ovat lämmintä puuta ja yksilölliset varusteet

Kodikkaassa kylpyhuoneessa puinen sisustus luo lämpimän tunnelman. Pesupöytä kestävästä männystä tarjoaa ihanteellisen näyttämön valkoisille kylpyhuonevarusteille ja eleganteille hanoille. Modernissa arkkitehtuurissa puun elävä rakenne pehmentää näköbetonin karheaa ilmettä tai rosoiseksi rapattuja pintoja. Luonnollinen materiaali tekee kylpyhuoneesta yksilöllisen hyvänolon keitaan.

Kodikas kylpyhuone, puulattia, rauha ja valoisa tunnelma.
Unelmakylpyhuone: Kodikas puu

Luovia kylpyhuoneideoita ja harmonisesti sovitettu muotoilu kodikkaassa kylpyhuoneessa

Haluatko kodikkaan ja tilavasti jaotellun kylpyhuoneen, joka toimii yksilöllisenä hyvänolon keitaanasi? Suunnittele kodikas kylpyhuone, jossa on kutsuva sisustus käyttämällä puuta, kangasta ja yksilöllisiä koriste-elementtejä. Suuri pohjapiirustus mahdollistaa vessanpytyllä ja pesuistuimella varustetun toiminnalliseen alueen tilallisen rajauksen hyvänolon alueesta, josta löytyvät amme, suihku ja pesuallas. Vesinautintojen lisäksi viihtyisä rauhoittumisalue kutsuu istumaan ja makoilemaan nautintovyöhykkeelle. Puu tarjoaa ihanteelliset edellytykset luovaan kylpyhuonesuunnitelmaan: Jaloille ystävällisten puulattioiden luonnollinen tunnelma vaikuttaa lämpimästi. Kevyiden korokkeiden asentaminen luo vaihtelevia tilatasoja ja luo lempipaikkoja oleskeluun. Kevyet tyynyt ja koristeelliset elementit – kuin kuvagalleria lempimotiiveilla – rentouttavat ihanasti.

Design-hanat ja kylpyhuonekeramiikka oikeassa valossa

Suuret ikkunat tai pääsy puutarhaan tai terassille laajentavat hyvänolonkylpyhuoneen elämysaluetta. Tiloissa, joissa ei ole päivänvaloa, huolehtii suunniteltu valaistus kodikkaasta tunnelmasta. Täydellinen valo asettaa elegantin keramiikan ja poikkeuksellisten hanojen valkoiset ja kromiset pinnat taitavasti näyttämölle. hansgrohen PuraVida-hanat integroituvat harmonisesti ympäristöönsä aistikkaan muotoilunsa ansiosta. Antoisa suihkujärjestelmä siirtää vesinautinnon keskelle huonetta.

Tilakonseptit ja koristetrendit

Kodikkaasti sisustetussa kylpyhuoneessa hyvänolon aspekti on tärkein. Lämmin puu on harmoniassa valkoisen kylpyhuonekeramiikan sekä kiitävän valkoinen/kromoi-yhdistelmän hanojen kanssa.

Ideoita suunnitteluun puusta kodikkaassa kylpyhuoneessa.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi