Suihkunautintoa hansgrohe-suihkutermostaateilla.

Ecostat Fine

Ecostat Fine tekee päivittäisestä suihkukokemuksesta juuri sinun näköisesi. hansgrohen termostaattinen suihkuhana hemmottelee veden tasaisella lämpötilalla, suojaa palovammoilta ja näyttää tyylikkäältä. Olitpa sitten remontoimassa tai rakentamassa uutta kotia, minimalistinen muotoilu sopii harmonisesti jokaiseen suihkuun ja auttaa säästämään vettä ja energiaa. Katso tuotteet tästä

Turvallinen suihkunautinto, maksimaalinen mukavuus

Nainen suihkussa, jossa Ecostat Fine -suihkutermostaatti.
Pelkistetty ja selkeä Ecostat Finen -muotoilu sopii mihin tahansa kylpyhuoneeseen, jossa termostaatti luo miellyttävyyttä ja turvallisuutta tasaisella suihkulämpötilalla.

Sinä päätät

Käydessäsi suihkussa, haluat vain nauttia miellyttävästä ja tasalämpöisestä vedestä, ilman äkillisiä lämpötilanmuutoksia. Meillä on tähän täydellinen ratkaisu: Ecostat Fine -suihkutermostaattijossa kerran asetettu veden toivelämpötila pysyy tasaisena.

Nauti parhaasta käyttömukavuudesta: Ecostat Finen uudet kahvat takaavat tukevan otteen lämpötilaa ja vesimäärää säädettäessä – jopa märillä ja saippuaisilla käsillä. Kahvan takana olevia suuria painikkeita voi käyttää mukavasti yhdellä kädellä.

Mietitkö, kuinka paljon arvokkaita resursseja käytät suihkussa? Innovatiivinen Ecostat Fine termostaatti varmistaa, että vettä ja energiaa ei kuluteta tarpeettomasti. Voit siis nauttia päivittäisestä suihkurituaalistasi huoletta.

Ecostat Fine: Tyylikäs muotoilu joka soveltuu jokaiseen kylpyhuoneeseen

Koe turvallinen, mukava ja kätevä veden käyttö kylpyammeessa tai suihkussa.

  • Ecostat Fine -mallistossa on minimalistinen muotoilu, jossa käyttökahvojen grafiitinharmaa lippa takaa täydellisen otteen. Yhdistä Ecostat Fine Pulsify- ja Rainfinity-suihkujen kanssa, joissa on grafiitin värinen suihkusiivilä.
  • Täydelliset kumppanit: Ecostat Fine on saatavana Pulsify-suihkusettien kanssa.
  • Termostaatit ja suihkusetti ovat saatavilla kromisena ja mattamustana FinishPlus-väreinä.
  • Ecostat-suihkutermostaattien asentaminen on vaivatonta. Asentaja säästää aikaa ja sinä rahaa.

 

 

 

Ecostat Fine: Hyväksi sinulle ja ympäristölle

hansgrohen Ecostat Fine- suihkutermostaattien avulla veden säästäminen on todella helppoa. Sinun tarvitsee vain käydä suihkussa tavalliseen tapaan. EcoStop+-toiminto säätelee veden virtaaman automaattisesti korkeintaan 6 litraan minuutissa. Jos haluat joskus suuremman virtaaman, voit painaa EcoStop+-painiketta käyttökahvan taustapuolella (vasemmalla) ja säätää halutun virtaaman. 

SafetyStop-toiminto suojaa liian kuumalta vedeltä, ja auttaa säästämään vettä. Energiaa käytetään enemmän korkeampaa veden lämpötilaa varten vain, kun pientä painiketta oikean kahvan taustapuolella painetaan.

Järjestä
2  Hakutulosta
TULOSSA PIAN UUTUUS
UUTUUS
{{ product.line }} {{ product.name }}
{{ product.price }}
TULOSSA PIAN UUTUUS
UUTUUS
{{ product.line }} {{ product.name }}
{{ product.price }}
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi