Täältä löydät varaosat suihkuun, vesihanaan ja ammeeseen.
Varaosakuvasto verkossa

Oikea varaosa hansgrohe-tuotteellesi

hansgrohe-tuotteet ovat korkealaatuisia, ja ne on suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Mikäli vuosien kuluessa jokin tuote kuitenkin kuluu, löydät täältä sopivan varaosan – tietenkin hansgrohen alkuperäisvaraosana. Olemme koonneet suihkujen, hanojen tai viemäreiden vaihdettavat osat (joko ajankohtaiset tai vanhemmat) selkeäksi kokonaisuudeksi varaosatietopankkiimme.

Löydä hansgrohen vesihanan varaosa nopeasti.
hansgrohen käytännöllinen verkkovaraosakuvasto auttaa sinua yksityiskohtaisilla rakenneosien yleiskuvilla, jotta löydät tarvittavat varaosat nopeasti.

hansgrohe-tuotteet: Löydä varaosat ja tekniset yksityiskohdat todella helposti

Haluaisitko tietää, onko huolto-osa saatavissa tai sinulla on kysymyksiä kosken kylpyhuonetuotetta sekä sen toimintatapaa? Kattava hansgrohen varaosakuvasto verkossa tarjoaa sinulle kaiken yhdellä silmäyksellä.

Varaosiemme verkkotietokannasta löydät kaikkien hansgrohen sarjojen kaikki tuotetekniset tiedot, tekniset piirustukset ja huolto-osien tiedot. Yksityiskohtaiset räjähdyspiirustukset kuvaavat tarkasti, miten yksittäiset komponentit liittyvät toisiinsa, jotta myös vaihdon jälkeen kaikki toimii luotettavasti.

Lisäksi löydät täältä huolto-ohjeet sekä asennus- ja huoltovideot: Ne kaikki tarjoavat sinulle apuvälineitä viallisten osien vaihtoon. Silloin tällöin tarvitaan apuvälineitä: Esimerkiksi työkalut ja O-renkaat löytyvät Erikoisosat-osiosta. Jotta hansgrohe-tuotteesi pysyvät pitkään kauniina, löydät varaosakuvastostamme myös sopivat hoito-ohjeet.

Näkymä tuotteen sisimpään verkossa

Verkkovaraosakuvastomme on käytännöllinen hakuteos, joka käsittää sekä senhetkisiä että historiallisia kylpyhuonetuotteita. Kaikkien tuotteiden tietolehdet ovat käytettävissä yhdessä varaosaluetteloiden ja tuotenumeroiden kanssa PDF-tiedostona. Tämä on selkeää ja helpotta tilauksen tekemistä jälleenmyyjältä.

Piirustuksia, teknisiä tietoja, huolto-osia ja paljon muuta löytyy myös tuotealueeltamme. Napsauta tällöin vain kiinnostavan tuotteen kohdalla välilehteä Tekniset tiedot sekä Varusteet ja varaosat.

 

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi