Keittiön harmoniset suunnitteluelementit

Tämä joukkue vie sinut voittoon

Keittiön eniten käytetyssä paikassa pelaa unelmajoukkue: hansgrohen tiskipöytäyhdistelmät käynnistävät veden käsittelyn vallankumouksen. Täydellisesti yhteensopiva tiskialtaan, hanan ja innovatiivisen sBox-kotelon yhdistelmä on toiminnallinen ja esteettinen kokonaisratkaisu, joka helpottaa keittiötöitäsi huomattavasti. Koe miten se onnistuu.

Uusi pesupöydän ja hanan yhdistelmä.
hansgrohen uutuus: Viehättävä pesupöydän, hanan sekä erillisen käyttöelementin ja sBoxin yhdistelmä.

Täydellinen kolmikko tiskialtaalla vakuuttaa myös asiantuntijat

hansgrohen tiskipöytäyhdistelmät kyseenalaistavat näkemyksesi keskitetystä keittiön vesipisteestä. Kaikenkattavan muotokielen ansiosta tiskiallasmuotoilu, vedenohjaus ja toiminta-ala sulautuvat yhdeksi kokonaisuudeksi. Oli sitten kyse avarasta keittiöparatiisista tai  keittokomerosta, hansgrohen yhdistelmiä on saatavana sekä suureellisissa että kompakteissa malleissa. Kahdella tai yhdellä altaalla. Niiden minimalistinen muotoilu sopeutuu jokaiseen ympäristöön. Tämä vakuuttaa myös kansainväliset muotoilun asiantuntijat. Kaikki hansgrohen yhdistelmät saivat jo hiukan julkistamisensa jälkeen if Design Award 2017 -palkinnon.

hansgrohen uutuuksien edut

hansgrohen keittiöuutuuksia on saatavana kahdella käyttövaihtoehdolla. Molemmat määrittelevät veden käsittelyn uudestaan erillisen, tiskialtaan reunalle sijoitettavan käyttövivun ansiosta. Ne tukevat yhdessä sBox-kotelon kanssa sujuvaa työnkulkua. Valitse yhdistelmä, jossa on:

  • Käyttövipu tiskialtaan reunalla vesimäärän ja -lämpötilan ohjaamista varten.
  • Select-painike käynnistää ja pysäyttää veden virtauksen sekä avaa ja sulkee viemäröinnin.

Komponentit on sovitettu täydellisesti yhteen ja antavat sinulle – laadun, käyttömukavuuden ja toiminnallisuuden lisäksi – täydellisen suunnitteluvarmuuden.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi