Man tests hansgrohe shower.
Koe hansgrohe livenä

Tule tutustumaan hanoihin ja suihkuihin paikan päälle

Oletko suunnittelemassa kylpyhuoneen tai keittiön uudistamista? Tai kenties suunnittelemassa kokonaan uutta? Mietitkö vielä mikä hana tai suihku olisi juuri Sinulle sopiva? Showroomissamme Helsingissä pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme ja voit kokeilla hanoja ja suihkuja käytännössä. Lisäksi saat asiantuntevaa neuvontaa suunnittelun tueksi.

Voit myös vierailla Saksassa pääkonttorimme yhteydessä sijaitsevassa Aquademiessa, jossa on kaikille avoin suihkumaailma. Pakkaa uikkarit mukaan!

Palvelut ammattilaisille

Tarjoamme asiantuntevaa tuoteneuvontaa ja suunnitteluapua erilaisiin projekteihin sekä koulutusta niin tuotevalikoimamme osalta kuin asennukseen ja huoltoonkin liittyvissä asioissa. Myös opiskelijaryhmät ovat tervetulleita. Tiesithän, että voit tulla tutustumaan tuotteisiimme myös yhdessä asiakkaasi kanssa!

Ota yhteyttä koulutuksen tai showroom-vierailun sopimiseksi joko omaan alue-edustajaasi tai asiakaspalveluumme info@hansgrohe.fi tai 0207 931 340.

Hansgrohe Suomi Showroom 
 

Relaxing moments with hansgrohe

The BORA-hansgrohe cycling team at a race.
The premium brand hansgrohe is the official title sponsor of the BORA-hansgrohe team. The world-class racing squad plans to continue its success at the 2020 UCI WorldTour.

Do it like the top athletes in the world-class BORA hansgrohe cycling team: Start with the invigorating freshness of a hansgrohe shower and then enjoy true relaxation. Our cycling pros will be telling us all about their peak performances and relaxing moments in a podcast due to be released during the Tour de France 2020. So why not experience these moments in your bathroom, and feel like an elite athlete under the shower? Or simply tune in to the podcast on the world of hansgrohe, enjoy a break in your favourite spot and listen to exciting stories on the BORA-hansgrohe cycling team.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi