WallStoris: Yksilöllisyyttä – ennenkuulumattoman helposti

hansgrohen säilytysjärjestelmä suihkutarvikkeille.
hansgrohen uutuudet

Seinä kuuluu sinulle

Mitä siistimpi kotisi on, sitä paremmin viihdyt siellä. Harmonisilla ja järjestetyillä ympäristöillä on rauhoittava vaikutus meihin ihmisiin ja hyvää oloa lisäävä vaikutus. WallStoris on joustava säilytysjärjestelmä sisäiselle harmoniallesi. Vuokralaiselle kätevä järjestelmä, jonka voi liimata kiinni minne tahansa ja helposti ilman, että seinää tai laattoja tarvitsee porata.

Adjö kaaos, hei hei tilaongelmat!

Nyt on aika hankkia joustava säilytysjärjestelmä, joka tuo järjestystä kylpyhuoneen sekasotkuun – ja sinulle juuri tarvitsemasi ylimääräisen säilytysjärjestelmän. WallStoris-periaate on mahdollisimman yksinkertainen, mutta sitäkin yksilöllisempi. Osta lista, liimaa se paikoilleen ja napsauta useampia moduuleita siihen kiinni. 

WallStoris: Luo säilytystilaa tyylikkäästi ja hauskasti

Mitä lisävarusteita haluat? Säilytyskoreja, koukkuja käsipyyhkeille ja pesulapuille, mukeja, käsisuihkun pidikkeen jne. WallStoris-säilytysjärjestelmällä voit sisustaa kylpyhuoneesi täysin omalla tyylilläsi. hansgrohe tarjoaa järjestelmää kahdella pintavärillä: mattamustana ja mattavalkoisena. Luo joko sävy sävyyn järjestystä tai tyylikkäitä värikontrasteja. WallStoris-varusteet toimivat myös vessassa – pidikkeenä WC-paperille ja -harjalle.

Jopa 40 000 yhdistelmämahdollisuutta

Tästä se lähtee: valitse listan pituus – 50 tai 70 cm – ja sisusta seinäsi täysin oman makusi ja tilan mukaisesti. Voit yhdistellä moduuleita miltei rajattomasti. Do-it-yourself-unelma, jossa sisustustaiteilijat voivat pistää tuulemaan sydämensä yltäkylläisyydestä. 

WallStoris-järjestelmän edut yhdellä silmäyksellä

  • Säilytä tarvikkeitasi tyylikkäästi – harmoninen kylpyhuoneympäristö, sisäinen tasapaino ja järjestetty koti. 
  • Säilytä sinulle kylpyhuoneen tärkeitä esineitä varmasti ja vakaasti. Harkittu hansgrohen merkkivaruste on pitkäikäinen ja silti huokea.
  • Ilmaise omaa makuasi yksilöllisesti. Modulaarinen säilytysjärjestelmä tarjoaa sinulle miltei rajattomasti yhdistely- ja koristelumahdollisuuksia. 
  • Näiden varusteiden paikoilleen tuonti säästää aikaa, on toteutettavissa milloin tahansa ja voidaan poistaa ilman jäämiä. Täysin ilman porausreikiä – todella kätevää vuokralaiselle. Mukana toimitetun liimasetin ansiosta metalli, lasi ja laatat eivät vaurioidu. Listat voi tietenkin kiinnittää myös klassisesti ruuveilla. 

Tutustu muihin tuotteisiin ja hansgrohen uutuuksiin

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi