Lastensuihku: hansgrohen Jocolino, krokotiilisuihkupää.

Jocolino

Virtaavatko teilläkin usein kyyneleet veden sijasta? Monille lapsille kylpyhuoneessa vietetty aika ei ole kivaa – ja aikuisille se on kärsivällisyystesti. Jocolino muuttaa päivittäisen teatterin hauskoiksi vesileikeiksi – ja arvokkaaksi laatuajaksi. Käsisuihku, jonka suihkupää on söpö eläin, ihastuttaa perheen pienimpiä ja ohjaa huomion johonkin positiiviseen.Jocolino lisätietoa

Järjestä
3  Hakutulosta
TULOSSA PIAN UUTUUS
{{ product.line }} {{ product.name }}
{{ product.price }}
TULOSSA PIAN UUTUUS
{{ product.line }} {{ product.name }}
{{ product.price }}
TULOSSA PIAN UUTUUS
{{ product.line }} {{ product.name }}
{{ product.price }}

3 eläindesignia, 2 suihkumuotoa, 1 onnellinen perhe

Jos lapsi pelkää vettä, nyt on aihetta iloon: lapset rakastavat hansgrohen Jocolino-lasten käsisuihkuja kuin pehmoeläimiä. Pesuhetket tuntuvat usein lapsista pelottavilta, mutta lastensuihku tekee peseytymisestä iloisen yhdessäolon hetken. Kaikkein kivointa on tietenkin, kun isi tai äiti istuu ammeen reunalla ja kertoo tarinoita seepran, leijonan ja krokotiilin seikkailuista. 

Lastensuihku Jocolino on täydellinen suihku lapsille.
Tämä hansgrohen lastensuihku pyyhkii kyyneleet ja muuttaa pesuhetket suihkussa ja kylvyssä iloisiksi elämyksiksi. Pesuhetkistä tulee leikkiä.

Jocolino-lastensuihku hoitaa hommat huippuhyvin

 • Huippuhauska. Jocolino-lastensuihkussa on kolme eri eläinhahmoa: krokotiili, seepra ja leijona. Liikkuvat silmät tekevät niistä vielä hauskempia.
   
 • Huippukevyt. Jopa lapsen pieni käsi pystyy pitelemään kapeaa ja ergonomista kahvaa helposti. 
   
 • Huippupehmeä. Jocolinossa on kaksi suihkumuotoa, joiden vaihtaminen onnistuu helposti ja varmasti. Rain-suihku on pehmeä ja hyväilevä. MonoRain-suihkulla huuhtelet sampoon niin kohdistetusti, että se ei pääse silmiin.
   
 • Huippulaadukas. Lastensuihku on Made in Germany ja valmistus hansgrohen huippulaatua. Lapsille tarkoitetun suihkun voit kiinnittää tai poistaa vaivatta.
   
 • Huippurento. Myös vanhemmille. Ei kyyneleitä, ei raivokohtauksia, vaan niiden sijasta kylpy- ja suihkuelämyksiä ja lapsen naurua.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi