Remontoi ja modernisoi helposti

Uudet pinta-asennushanat suihkussa ja ammeessa nostavat kylpyhuoneen arvoa

Tarvitseeko kylpyhuoneesi mielestäsi uudistamista? Etkö kuitenkaan halua repiä seiniä alas ja remontoida laajasti? Valitse siinä tapauksessa jokin monista vaivattomista hansgrohe-tuotteista, jotka asennetaan seinän pintaan. Nämä hanat ja suihkujärjestelmät nostavat kylpyhuoneesi arvoa sekä teknisesti että visuaalisesti. Sekä muuttavat suihkun ja ammeen nopeasti hyvänolon saarekkeiksi.

Mikä pinta-asennus on ja milloin se kannattaa?

Klassinen suihkun asennusvaihtoehto on pinta-asennustermostaatti ja käsisuihku. Ammeeseen tulee vielä ammehana. Haluaisitko mielelläsi enemmän hienouksia tai oletko aina halunnut ison yläsuihkun? Siinä tapauksessa suihkujärjestelmä on ensimmäinen valinta: enemmän mukavuutta, enemmän suihkua ja enemmän vesinautintoa. Tämä erittäin moderni yksikkö, joka käsittää pinta-asennustermostaatin, ylä- ja käsisuihkun, on muotoilunsa ja toimintansa osalta kuin samasta valusta.

Remontin kevytversio – asenna helposti olemassa oleviin liitäntöihin

Tällaiset kokonaisjärjestelmät ovat houkuttelevia, kun haluat modernisoida kylpyhuoneesi helposti: Pinta-asennukset asennat helposti olemassa oleviin liitäntöihin. Liitäntämitat on normitettu niin, että kaikki hansgrohe-järjestelmät sopivat kylpyhuoneeseesi. Jopa silloin, kun asut vuokralla, kannattaa varustelu, sillä pinta-asennushanat ja -termostaatit sekä suihkujärjestelmät voi irrottaa nopeasti.

Miten piiloasennusmoduuli toimii? Piiloasennus säästää tilaa, sillä termostaatti integroidaan litteästi ja saumattomasti seinään, ja se vaikuttaa arvokkaan pidättyväiseltä. Tämä minimalistinen muotoilu antaa sinulle lisää liikkumisvapautta suihkussa tai kylvyssä. Asennus on jonkin verran hankalampi, sillä tekniikka asennetaan seinään sisälle runko-osaan. Eikö tämä lisätyö haittaa sinua? Tutustu siinä tapauksessa piiloasennusratkaisuihimme.

Avoin ja moderni kylpyhuone, jossa on kynnyksetön suihku.
Lisää mukavuutta, lisää suihkua, lisää suihkumukavuutta: Tämä arvokas hansgrohen kokonaisjärjestelmä käsittää ShowerTabletin, suuren säilytystason, nousuputken, yläsuihkun ja Select-käsisuihkun.

Minkälaisia pinta-asennusohjauksia on olemassa ja mitä voit tehdä?

hansgrohelta löytyy pinta-asennushanoja jokaiseen makuun, jokaiseen kylpyhuonetilanteeseen ja jokaiselle budjetille. Kaikki palvelevat sinua uskollisesti ja luotettavasti. Ja joidenkin avulla voit jopa toteuttaa kylpyhuoneunelmia, joita kaikki ihailevat. Täältä löydät tuoteosaston, joka auttaa sinua valitsemaan. hansgrohe tarjoaa aina suuren joukon ergonomisia kahva- ja muotoiluvaihtoehtoja sekä erilaisia pintoja. Kattava tietotaito, ja esimerkiksi integroidut äänenvaimentimet tekevät näistä hansgrohe-tuotteista erityisen hiljaisia. 

Yksiote- tai kaksiotehanat

Suihku- tai ammehanat tarjoavat helpoimman tavan ohjata vettä. Voit valita helppokäyttöisten sekoittimien tai joustavien kaksiotehanojen väliltä. hansgrohelta löydät kaiken hillityistä perusmalleista aina upeisiin luksushanoihin saakka. Vinkki: Yhdistä uusi hanasi saman tyylimaailman hansgrohen-käsisuihkun ja -suihkutangon kanssa.

Termostaatit – suihkun ja ammeen turvalliset ohjauskeskukset

Pinta-asennustermostaatit on varustettu teknisesti monimutkaisella sisäisellä elämällä. Ne säätelevät veden lämpötilaa luotettavasti ja jatkuvasti. Näin olosi on suihkussa ja ammeessa erittäin mukava ja olet turvassa epämiellyttäviltä vaihteluilta. hansgrohen termostaatit täyttävät korkeat turvallisuusstandardit, jotka suojaavat sinua luotettavasti kuumuudelta ja törmäysruhjeilta. Esimerkkinä palovammansuoja turvasulun avulla 40 °C:ssa, eristetty runko pyöristetyillä kulmilla ja säädettävä lämpötilarajoitus. 

ShowerTabletit – mukavat designtermostaatit säilytystasolla

Kaikki nämä edut yhdistävät myös ShowerTablet -termostaatteja. Ne ovat monitoiminnallisia mukavuustermostaatteja, jotka tarjoavat sinulle joukon ylimääräisiä ominaisuuksia:

  • Niiden turvalasista valmistettu säilytystaso luo paljon tilaa kylpyhuonetarvikkeilla (saatavana eri levyisinä). Näin shampoo tai suihkugeeli on aina saatavilla. 
  • Sen erittäin moderni design luo visuaalisia kohokohtia jokaisessa ympäristössä ja sopii harmonisesti myös suuriin suihkuihin. Saat ShowerTabletin myös raikkaan kaksivärisenä valkoisena ja kromattuna tai ammeen juoksuputkella.
  • Select-mallissa litteät käyttöpainikkeet huolehtivat vielä suuremmasta käyttönautinnosta kylpyhuoneessa. Aktivoit suihkut ja suihkumuodot helposti napin painalluksella. Intuitiiviset Select-elementit sopivat erinomaisesti lapsille, senioreille tai liikuntarajoitteisille.

Showerpipe-suihkut – kokonaisasennus monilla hyvillä ominaisuuksilla

Kun päätät valita jonkin pinta-asennussuihkujärjestelmistämme, tapat kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Saat yläsuihkun ilman, että sinun tarvitsee avata seinää. Nautit monipuolisesta suihkunautinnosta jopa kuudella suihkumuodolla käsi- ja yläsuihkussa ja mukavasta vedenohjauksesta. Tämän kaiken voit kokea jo yksinkertaisissa malleissa. Meillä on myös upeasti suunniteltuja Deluxe-malleja suurella hemmottelukertoimella. Select-malleissa ammennat täysin rinnoin mukavuudesta, muotoilusta ja nautinnosta. Myös Showerpipe-suihkuja on saatavana ammehanoilla.

Pinta-asennuksesta usein esitetyt kysymykset (FAQ)

Vuosikymmenien kokemuksemme asiakaspalvelusta on osoittanut, että asiakkaat kysyvät ennen kaikkea seuraavia asioita. Tässä vastaukset: 

  • Ovatko johdot liian syvällä seinässä? Helppo homma. Kaupasta löytyy vastaavia pidennyksiä jokaisessa rakennepituudessa. Voit asentaa sillä uuden hanasi ongelmitta.
  • Kulkeeko johto seinässäsi hiukan vinosti? Ei hätää. hansgrohen malleissa pienet virheet voi kompensoida mukana toimitetuilla liitännöillä. 
  • Onko sinulla läpivirtausvedenlämmitin tai säiliö? Ei haittaa. Mallista riippuen hansgrohen hanat ja suihkut toimivat monien lämpimän veden jakelujärjestelmien kanssa.
  • Kuinka kauan tuotteillanne on takuu? hansgrohe tarjoaa sinulle vapaaehtoisesti viiden vuoden valmistajan takuun. Onko tuotteesi selvästi vanhempi? Ei se mitään. Meiltä löydät varaosat, jotka voit asentaa (vakiotyökaluilla) lapsellisen helposti, mikäli jokin tuote myöhemmin vioittuu tai muuttuu epätiiviksi.

Toimi näin: Asennus olemassa oleviin liitäntöihin

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi