Vinkit remontointiin

Näin remontoit kylpyhuoneesi vaivattomasti. Tee itsellesi pysyvää mukavuutta!

Tarvitseeko kylpyhuoneesi uudistamista? Sekä muotoilu että tekniikka, kuten myös mukavuudelle asetetut vaatimukset muuttuvat ajan mittaan. Pohditko kestävyyttä? On monia hyvä syitä remontoida kylpyhuone ajanmukaisesti ja hyödyntää olemassa olevaa substanssia. Lue hansgrohen whitepaperista, miten kannattaa toimia vaihe vaiheelta.

Uudet tuulet kylpyhuoneessa: Uusi pesuallashana huolehtii modernista ilmeestä ja mukavuudesta kotonasi.

Ohje olemassa olevan kylpyhuoneen onnistuneeseen remonttiin

Kaipaisiko kylpyhuoneesi päivittämistä? Anna ideoidesi virrata vapaasti. Uuden ilmeen saat jo pienellä ja edullisella ehostuksella, kun maalaat seinät uudella maalilla, lisäät uusia hyllyjä ja viherkasveja tai vaihdat uuden suihkun. Jo pelkkä hanan vaihto herättää pesualtaan uuteen elämään. Valittavana on nykyisin paljon eri värivaihtoehtoja – myös pesuallashanoissa!

​​​​​​​Jos budjetti ja aikataulu ovat joustavammat, voit pistää uusiksi koko kylpyhuoneen. Näin vaihtoehtosi ovat huomattavasti monipuolisemmat. Voit jopa mahdollisesti kasvattaa kylpyhuoneen kokoa ja muotoa tai vaihtaa hanat ja suihkut piiloasenteisiksi. 

Kylpyhuoneen remontoijalla on monia kysymyksiä: Miten kannattaa toimia? Mitä ei kannata missään nimessä unohtaa? hansgrohen Whitepaper -opas luotsaa sinua johdonmukaisesti kaikkien kylpyhuoneen suunnitteluvaiheiden läpi, ohjeistaa teknisissä aspekteissa ja kertoo, mistä löydät tukea unelmien kylpyhuoneesi rakentamiseen. Opas on englanninkielinen, joten mikäli tarvitset neuvoa suomeksi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Askel askeleelta kohti unelmien kylpyhuonetta    

​​​​​​​Olet varmasti ainakin kerran arvioinut kylpyhuonettasi: Mikä ärsyttää? Mitä haluaisit kaikkein eniten? Ja lisäksi: Kuinka paljon panostamista muutokset vaativat – myös rahallisesti? Whitepaperissa kerrotaan, mitä remontti tuo mukanaan, ja siinä käsitellään järjestyksessä kaikki tärkeät kohdat:
​​​​​​​
  • Mitä kannattaa ottaa huomioon etukäteen? Kuka käyttää kylpyhuonetta? Mistä hän pitää? Suihkufani vai kylpynautiskelija? Ota myös huomioon terveys ja tulevaisuuden vaatimukset sekä tilalliset puitteet.
  • Kerää ideoita. Mistä löydän inspiroivia kylpyhuoneita ja houkuttelevia tuotteita kylpyhuoneremonttia varten? Whitepaper kertoo, missä teet löytöjä.
  • Hyvin valmistautuneena jälleenmyyjälle. Whitepaperista löydät tarkistuslistan, jotta sinulla on kaikki tärkeät tiedot valmiina, kun keskustelet ammattilaisen kanssa.
  • Miten ammattilainen hoitaa kylpyhuoneen suunnittelun? Lue asiantuntijahaastattelu siitä, miten hyödyt ammattilaissuunnittelijan kompetensseista.
  • Älä pelkää rakennustyömaata. Whitepaperissa kerrotaan, miten vältät harmit ja lian kylpyhuoneunelmien muodostuessa. 

Suuri vai pieni ratkaisu? Remontoi budjetin mukaisesti

Määritä ensin budjetti, mutta pysy avoimena suunnitelmalle B. Jälleenmyyjän osaava neuvonta nimittäin osoittaa sinulle mahdollisuuksia, joita et ole mahdollisesti tullut ajatelleeksi. Yksi on varmaa: Kylpyhuoneen modernisointi hansgrohen laatutuotteilla on pitkäaikainen sijoitus. Lisäksi hansgrohe tarjoaa varaosien 15 vuoden saatavuustakuun. Harkitse myös vaiheittaisen saneerauksen mahdollisuutta. Muista myös remonttityön osuudesta saatava kotitalousvähennys!
Kynnyksetön suihku Crometta Showerpipe-suihkulla.
Kynnyksetön suihku on suosikkiratkaisu, kun tehdään moderni kylpyhuone. Crometta Showerpipe -suihku sopii myös pieneen ehostukseen, sillä voidaan asentaa olemassa oleviin liitoksiin.

Remontoi kylpyhuone tyylikkäästi ja älykkäällä teknologialla

Vinkkimme: Valitse yksi tyylisuunta, jolloin hanamuotoilun valitseminen on etukäteen helpompaa. hansgrohella löydät kylpyhuonetuotteita tyylisuunnissa Avantgarde, Modern ja Classic. Näin valitset järjestelmästä, jossa kaikki sopii yhteen. Uudet hansgrohen tuotteet voidaan myös yhdistää jo olemassa oleviin tuotteisiin. Näin kylpyhuoneen suunnittelu on harmonista.

Tee suihkualueesta kauniimpi ja varusta se tulevaisuutta varten

Hanki tietoa myös innovatiivisista teknologioista, sillä kylpyhuoneessa on tapahtunut paljon kehitystä. hansgrohe tarjoaa sinulle valikoiman kylpyhuonetuotteita, jotka ovat kuin luotuja remonttiin. Showerpipe-suihkujärjestelmät, combisetit tai suihkusetit kuuluvat näihin tuotteisiin. 

Onko tarkoitus ottaa huomioon myös kylpyhuoneen käyttäjien tulevat vaatimukset? Monet kylpyhuoneen innovaatiot tukevat esteettömän kylpyhuoneen toteuttamisessa. Näin ne huolehtivat, myös pienin askelin, suuremmasta ergonomiasta ja turvallisuudesta. Pohditko kynnyksetöntä suihkua vanhan, korotetun ratkaisun sijaan? Myös tämä sijoitus kylpyhuoneesi tulevaisuuteen on toteutettavissa. Ota huomioon, että tämä vaatii kattavampaa suunnittelua.

Remontoi ja pidä kylpyhuone muutoskykyisenä

Mitä tahansa päätätkään: hansgrohen tuotteilla nautit korkeimmasta merkkilaadusta, pitkäikäisyydestä ja varaosien saatavuudesta. 

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi