Usein kysytyt kysymykset

Termostaatit & venttiilit

Täältä löydät hyviä vinkkejä ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin koskien hansgrohen termostaatteja ja venttiileitä. Valitse jokin alla olevista kysymyksistä ja tutustu vastaukseen.

Termostaatin kahvaa on vaikea käyttää. Miten ongelman voi ratkaista?

Syitä tiukkuuteen on monia. Esimerkiksi tiivistepintoihin kertyneet kerrostumat voivat aiheuttaa tiukkuutta. Vaihda rakenneosa mukana toimitetun asennusohjeen mukaisesti. Lisätietoja löytyy sähköisestä varaosaluettelostamme.

Termostaatin painike jumittaa. Turvasulun lukitusta ei voi avata. Mitä voin tehdä?

Painike on todennäköisesti kalkkeutunut ja jousi on viallinen. Puhdista jousi ja painike sekä rasvaa ne ohuelti. Rakenneosat täytyy mahdollisesti vaihtaa. Varaosanumero löytyy asennusohjeista tai verkkovaraosakuvastosta.

Select-painike ShowerSelectissä tai ShowerTabletissa ei toimi. Mitä voin tehdä?

Hanan asennuksen yhteydessä venttiilin vihreää varmistinpidikettä ei poistettu. Pura näkyvissä olevat rakenneosat ja poista pidike. Painikkeen ja peitelaipan välistä tiivistettä ei ole mahdollisesti rasvattu. Rasvaa tiiviste silikonirasvalla ohuesti.

Voinko säätää ShowerSelect-sarjan tuotteiden virtaamaa?

Virtaama ei ole säädettävissä ShowerSelect-termostaateissa, sillä kokemus osoittanut, että noin 80 % käyttäjistä ei tarvitse volyymin säätelyä. Määränvalvontaa tarvitaan erityisesti käsisuihkussa. Useimmissa hansgrohe-käsisuihkussa voit valita pehmeän ja kovan vesisuihkun välillä. Vettä säästävänä ratkaisuna käytettävissä on suuri määrä EcoSmart-käsisuihkuja. hansgrohe-yläsuihkuissa suihkunautinto on etusijalla: Suuret vesisuihkut on määritelty tehonsa perusteella. Valitse laajasta valikoimasta. Löydät tuotteita määränvalvonnalla jatkossakin vakioteknologialla varustetuista termostaateista.

Piiloasennettavan termostaattihanan varakahvasta puuttuu kiinnitysruuvi. Miten asennan kahvan oikein?

Vuodesta 2012 lähtien termostaattikahvat napsautetaan kiinni. Kiinnitysruuvia ei tarvita. Napsautettavat kahvat pistetään vain paikoilleen ja ne voidaan purkaa milloin tahansa voimakkaalla kiskaisulla. Mikäli sinulla on vanhempi termostaatti, tämä ei ole ongelma: Kahva ilman ruuvia on tästä huolimatta yhteensopiva.

Tiiviste: Onko seinien läpiviennit ja saumat tiivistettävä?

Virheelliset tai jopa kokonaan puuttuvat liitosten tiivisteet asennusten läpivienneissä voivat aiheuttaa vakavia vaurioita rakennuselementeissä sisään tunkeutuvasta vedestä johtuen. Piiloasennushanojen saumat ja putkien läpiviennit on tiivistettävä kestoelastisesti ja ammattimaisesti standardin DIN 18195/osa 5 mukaisesti (Rakennusten tiivisteet – paineettoman veden tiivistäminen kattopinnoilla ja märkätiloissa, mitat ja toteutus), esim. tiivistysrenkailla ja käyttämällä asianmukaista saniteettisilikonia. Myös porausreiät on suojattava sisään tunkeutuvalta kosteudelta käyttämällä lisäksi saniteettisilikonia. Lisätietoja löydät tuotteen mukana toimitetuista asennusohjeista.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi